Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirela_1 spune:
Pussilina, multumesc. Si tie sa-ti traiasca printesele si sa fie fericite. Abia astept si eu sa ma vad cu bebe in brate.
Mirela
12+
Andrada.P spune:
Pussilina am inceput sa iau Magne/B6 de 2 zile. Iau 2/zi. Tu cate luai? Eu m-am apucat sa iau pt ca am avut de cateva ori carcei... No-spa am luat regulat pe perioada in care am avut decolare de placenta si acum iau la nevoie (am tot timpul in geanta). Dureri de burta ca la ciclu nu am avut niciodata in sarcina. Singurele "dureri" sunt niste fulgeraturi de cateva secunde cand intr-o parte cand intr-alta, din cand in cand. Probabil sunt de la ligamnete. God help sa nu am nici de acum inainte.
O sa merg la Miniblu sa-mi iau pernita, poate o sa dorm mai bine acum ca am trecut la dormit pe stanga...
Marush ma bucur mult ca stai acasica. E cea mai buna decizie!
Mirelush ai scos si tu capul? 
Beeeeeey!!! Mai am o saptamana si aflu si eu ce sunt bebicii!! Abia astept! Dupa asta, ne apucam serios de cautat si negociat nume ![]()
toate burticoasele cu toti bebeii si tin pumnii sa avem cele mai rezistete coluri!!!
Andrada
15+

ella_72 spune:
Manumanu si mie imi cade parul ingrozitorrrrrrrrrr ...nu mai stiu ce sa fac...am dat si cu ulei de ricin , de masline.....nimic.
Toata lumea imi spune ca nu ar fi trebuit sa-mi cada parul acum ci dupa nastere.Si dupa ce ca am " trei fire " ......nu stiu ce-o sa fac...Tu ai vreun tratament mai special ? Sunt disperata.....
Pup toate burticile si bebeii .....
Ella
29+ 
Mirela_1 spune:
Andrada, da, am reusit si eu sa mai scot capul. Pentru ce-i bun Magne/B6? Ti l-a recomandat cineva? Abia astept sa ne spui ce-s bebicii.
Fetelor am o programare maine la Iosup la CMU (ora 13:00). Daca o doreste cineva sa-mi spuna astazi ca maine dimineata trebuie sa sun sa o anulez.
Mirela
12+
manumanu spune:
ELLA, nu am un tratament pentru par... Ma gandesc sa ma duc sa ma tund cat de scurt, si asa imi este destul de cald, asa ca tunsul pare cea mai buna solutie. daca va continua sa cada... o sa vad... eu am parul foarte des, asa ca nu se simte, dar sunt exasperata de firele de par pe care le las peste tot. S-ar putea sa fie si de la stresul prin care am trecut cu raul asta, si de la faptul ca nu am putut manca mai nimic o perioada... cine stie.
catalina2307 spune:
Mirela din cate stiu eu MagneB6 se recomanda pt contractii musculare (carcei).
Despre caderea parului nu stiu ce sa va zic. Mie nu imi cade, unghiile sunt mai lungi si mai tari ca niciodata in schimb am tot vizitat stomatologul.
Si ma scot din minti junghiurile abdominale(de fapt undeva jos de tot).Mai este cineva cu durerile astea?
Ma bucur tare mult sa vad ca incet incet ne regrupam si toate mamicile au fost de fapt intr-o mica pauza iar totul merge bine.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
ella_72 spune:
Catalina dureri abdominale am avut si eu si l-am intrebat pe dr.meu daca sunt normale si mi-a zis sa mai iau cate un No spa , ca sunt dureri normale , ca se mai mareste uterul.Atata vreme cat nu ai sangerari sau alte probleme , e ok . Mai ales ca la tine sunt doi bebei ....
Ella
Marush spune:
Cata,...si eu am avut dureri , intepaturi (VINERI , SAMBATA ), in mod deosebit noaptea si localizate in stanga jos!
Am luat 2 nospa/zi , nu ca asa am vrut dar nu cedau!Azi parca au mai cedat!Dar "nu spun hop pana nu trec pragul"!
Legat de caderea parului am citit intr-un ghid de sarcina ca intr-adevar parul e mai frumos in sarcina, insa parul gras are de suferit!In ce ma priveste, eu am parul gras si se aplica!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
catalina2307 spune:
Ela, Marush multumesc. Azi am luat si eu doua nospa dar tot ma doare. Mi-e teama ca a recidivat si infectia urinara. Maine duc la Medsana o proba de urina si daca nu mi-e mai bine dau o fuga la spital dimineata.(Marush te-am sunat sa vb despre asta si sa nu ne facem de cacao daca ne intersectam pe acolo.
)
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Julia75 spune:
Catalina, si eu am simtit junghiuri weekendul trecut, deja m-am gandit la Miha3 si deschidere de col. Marti cand m-am dus la doctor pentru eco am uitat sa-l intreb daca e normal si ce putea fi (nu m-a durut numai 2 zile), s-a uitat la col si era inchis. N-am luat nici nospa.
Mirela, eu iau magneB6 pana in saptaman 35 pentru contractii de 3x1, recomndat de doctor.
Pussi, multumim petru informatii.
Julia
13+