Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 21
Marush spune:
Raluca, Kla ...FELICITARI...pentru bebici!!
Cami, stai linistita, nu-ti mai face atatea probleme..pe mine m-au apucat starile de greata pe la 6 saptamani,..dar mai mult o lipsa a apetitului, nu imi mai placea mai nimic, indeosebi carne!!!Starile de voma au aparut pe la 8 saptamani! Dar nu e regula, am o colega ce nu a avut nimic pana la 12 sapt, de atunci nu mai suporta carnea!!
Cata, sunt aici , urmaresc, dar nu am mai avut ce sa scriu!!Stau cumintica in casa!!
Cred ca o sa renunt si la vacanta de la mare..cu programarile astea probabil o sa reusc prin august, iar in august nu mai plec nicaieri: e prea cald, burty nu o sa ma mai lase!!

15+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
zisaCami spune:
Catalina doar aspirina, acidul folic de 5 mg si Omega 3 le iau din proprie initiativa ( dar cu acordul dr. ), restul sunt prescrise de dr. Zadori. Magne B6 ma ajuta enorm sa nu fiu stresata, iar vit. C ma protejeaza de raceli. Stiu ca B hcg-ul va incepe sa scada incepand cu saptamana 12, insa pana atunci creste; la inceput de dubleaza la 2 zile, apoi la 3 zile si jumatate. 
Marush m-am mai linistit!
Daca ar mai fi dupa mine, mi-as face eco zilnic! 

6+ 
Inimioarele mele
catalina2307 spune:
Cami eu nu am avut absolut nici un simptom. Nici macar dureri de sani.Daca o sa citesti cateva cap. in urma cand aveam si noi mai putin de 12 saptamani o sa vezi ca ne gandeam foarte serios sa ne cumparam un eco.Julia iti mai amintesti? ![]()
Si uite asa am alergat de la un eco la altul de la un dr la altul de la o urgenta la alta pana cand o dr. mi-a explicat f bland ca nu e cazul sa alerg ca turbata in miez de noapte(era noaptea de Paste) pe la dr. pt ca totul tine de bunul Dumnezeu. Daca e sa se intample ceva rau se va intampla cu toti dr. langa mine. Si atunci am decis sa ma linistesc...(nu ca acum as fi ca o floare dar oricum am devenit mai putin paranoica).
15+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Eseea spune:
Fetelor, va citesc si eu cand pot si va tin pumnii la toate! Numai bine va doresc!
Am un mesaj insa in mod special pt Flory: ia cu incredere Gynipral, este ff bun pentru contractii. Eu am avut toata sarcina dureri de burta si contractii, asa ca stiu ce vorbesc din proprie experienta, din pacate. Numai ca nu incepe direct cu o pastila intreaga la 8 ore. Sunt f tari, scad tensiunea f mult. Eu aveam ameteli si niste calduriiii....Sfatul meu ( asa m-a sfatuit si pe mine dr) este sa o imparti in 2, sau chiar in 4 daca poti, si sa iei bineinteles la distanta mai mica. Asta pana se obisnuieste organismul. Apoi ai sa vezi ca o sa le accepti mult mai usor, luam uneori si 3-4 pe zi fara probleme. in plus, poti face nospa injectabil, e mai eficient decat pastilele. Am avut saptamani intregi in care faceam 4/zi, ma intepam de doua ori/zi cu cate 2 fiole odata. In rest, stat la pat cat poti de mult. E greu, dar vei trece peste. Iti tin pumnii. Sper ca nu am deranjat cu mesajul meu.
Numai bine tuturor, sarcini la termen.
Edit : Magne B6 este iar ff bun in cazul contractiilor.4/zi am luat toata sarcina. ( la indicatia medicului).
my baby

pussi spune:
FLORI.. eu una nu pot sa zic nimic, iti spun patania mea...
La 13 sapt. incep contractiile...nu cedeaza la No-spa tablete asa ca dr. imi recomada Gravibinon saptamanal+ 6 utogestan/zi
16 sapt. fac o candida, scot utrogestanul si-l inlocuiesc cu Duphaston oral
28 de sapt. contractii puternice... gynipral din 6 in 6 ore... aveam cam 9 kg. luate in plus
30 de sapt. incep sa vomit zilnic, noaptea ... si am momente cand imi tiuie urechile...dau vina pe vremea ploioasa, presiune, incepsa iau in greutate 1 kg./sapt.
34 sapt., merg la control linistita, nu mai avem contractii, facusem deja 2 ture de dexametazona, deci puteam naste oricand, dar vomitam, ma ingrasam, ... totul ok, mai putin tensiunea 110/150 si edemele...diagnostic: preeclamisie.. foarte intalnita la gemelare... si la tratamentul cu Gynipral...
parerea mea propie si personala: e foarte bun, dar sa fi foarte atenta la simtomele preeclamsie.. eu una n-am fost
nici nu le-am dat importanta. In cazul meu tensiunea pt. mine nu era critica ci pt. Tuste... efectul a fost un retard de crestere intrauterina de 2 sapt. plus ca n-au luat aproape nimic in greutate, in ultimele 2 sapt.
sa fie DD cu voi

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Julia75 spune:
Carmendu, sanatate iti doresc. Ai facut alegere buna, dute dincolo pentru orice alta investigatie, e mult mai sigur, totul o sa fie bine ai sa vezi.
Flori, stai in pat si ia medicamentele, daca citesti in urma o sa constati ca la un moment dat cu toate am avut iminenta de avort, luam medicamente la greu si stateam in pat, si am trecut cu bine (cel putin deocamdata am scapat de dureri). Niciuna n-am avut o sarcina usoara de vis.
Cami, tu ai boala"paranoia din primele saptamini de sarcina". Nu te mai bate la cap cu teste si semne, esti insarcinata si gata, ai grija de tine, si bucurate ca n-ai semne, poate apare greata mai tarziu, la mine din saptamana a 7-a a aparut. Eu tot pacienta de Dr. Zadori sunt si eu trebuia sa iau Aspirin protect dar numai o saptamana dupa ET, si vitamina C tot asa, mi-a zis fiind vara iau eu din mancare cat am nevoie.
Da Catalina, cum sa nu imi amintesc de eco, vezi daca cumparai acum si Cami era la tine zilnic, mai stateati la povesti mai trageati un ochi pe monitorul cu bebici.
Raluca, felicitari! Refacere rapida si bebe sanatos iti doresc!Vedeti fetelor, cu toate o sa ajungem ca Raluca: cu un bebe sau doi(ma rog) sanatos in brate, numai ca trebuie sa avem un pic de rabdare pana atunci.
Weekend placut, fara dureri!
Julia
14+
flori76 spune:
Neata burtici 
Multumesc mult pentru mesajele voastre
Eseea:sar'mana mult pentru sfaturi si incurajari,chiar mi-au prins tare bine.Dr mi-a dat 1/8ore si mi-a spus ca s-ar putea sa inceapa sa-mi tremure mainile si daca e asa,sa-l sun,sa umblam la doza.Aseara vorbeam cu sora mea si-mi spunea ca si ea a luat cate 2/zi,i-au tremurat mainile,dar le-a luat in continuare si a fost ok.
Pussi:eu sper din toata inima sa nu fie cazul sa iau atat de mult timp.Deocamdata mi-a prescris doar 2 cutii(deci cam pt 2 sapt) si vad ca incepand de aseara,multumesc Domnului,nu ma mai doare burta deloc.
Eu stau in continuare in pat,ca oricum alta treaba n-am.
Da,Julia,ai dreptate,fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat cu o problema.Eu sunt sigura ca DD si Maica Domnului nu ne vor lasa si ca toate o sa ducem sarcinile la termen.
Cami:sa stii ca si eu(ca si celelalte fete) am fost super stresata de lipsa simptomelor.Insa la 10 sapt m-am linistit detot cand au inceput greturile insotite si de varsaturi.
Asa,sa nu uit:l-am intrebat pe dr daca colul e ok si a zis ca da.La eco de acum cateva zile mi s-a spus acelasi lucru,asa ca...Doamne ajuta!
Pupici la burtici
Flori
12+
andicu spune:
Va astept la un nou subiect :aici.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi