Gravidute prin FIV (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, am revenit si eu "la viata" dupa cateva saptamani de rau... Chiar daca reuseam sa citesc pe forum macar o data pe zi, nu am putut pur si simpu sa scriu... atat de rau ma simteam. In foarte rarele momente cand ma simteam mai bine, ieseam afara in curte...

Sa va spun cum a fost: saptamana 8 am petrecut-o in spital, cu perfuzii... atunci nu am mai varsat, cel putin in primele zile... dupa aceea, in ultimele zile, mai varsam seara... Bine ca am reusit sa mananc diversificat in acea saptamana...

Am iesit din spital cand am trecut in saptamana a 9-a (pe 15 mai), dr a zis ca de-acum trebuie sa fie mai bine, dar... nu a fost... cateva zile mi-a fost rau in continuare, nu mai puteam manca nici banala supa, mi-am gasit in schimb alte alimente, destul de sarace totusi.

A trecut cum a trecut, la inceputul sapt. a10-a am avut un mic spotting, fuga la eco, bbii OK, dar...o mica decolare ded placenta, deci... musai repaus la pat o saptamana.. zis si facut... noroc ca parca eram mai bine, am reusit sa mananc fructe (wow!!!), unele placinte, ciorba... Intre timp, mi-a trecut spottingul de tot, am reusit sa mai ies in curte. Buuun... deci am intrat in saptamana a12-a cu mari sperante si intr-adevar mi-a fost mai bine, pentru ca, cu cateva zile inainte sa implinesc efectiv 12 saptamani... sa revina raul si mai rau, de nu am mancat decat biscuiti si apa (si aia cu greu).

Am fost si la eco de 12 sapt, e totul OK, dar eram prea bulversata si slabita... dr a vrut sa ma puna iar pe perfuzii dar am zis sa mai stam 2-3 zile poate imi revin. De marti sunt ceva mai bine si azi am implinit 13 saptamani!!! Sper sa treaca starile astea, ca nu mai pot!! Noroc ca n-am mai slabit asa mult, in total vreo 4 kg.

Hai ca va mai scriu mai tarziu, va pupacest pe toate!

manu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari. Pe mine ma cuprins groaza dupa ce am citit povestea lui Miha3. Am crezut ca am trecut de perioada dificila, n-o sa mai am probleme. Spuneti-mi si mie din ce cauza se poate deschide colul?
Marush, eu nu mai am dureri de burta din saptamana a 9-a, nici greturi nu mai am, ma simt excelent chiar. Ma plimb mult, fac treburi in casa fara efort insa. In weekend chiar am si plecat pana la Miercurea Ciuc cu prieteni, si mai am excursii planificate. Am intrebat pe doctorul daca trebuie sa stau la pat dar mi-o zis ca pot sa ma plimb linistit. Ziua cam 4-5 ore stau in pat inca. Bine faci ca nu te duci la lucru si poti si tu sa te odihnesti.
Manumanu, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sa speram ca de acum incolo va fi bine si pentru tine. Peste tot citesc sa ne bucuram de fiecare clipa de sarcina ca ce frumoasa e, dar unii abia supravietuiesc din cauza greturilor, durerilor de burta, etc.. Daca nu ne doare nicaieri atunci ne stresam oare bebe e bine mai traieste.
Tuculucu, iao si tu mai usor cu lucrul.

Julia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

manumanu - bine ai revenit. sa auzim numai vesti bune de acum in colo.

tuculucu - unde gasesc subiectul fiv in ungaria? ma cam ratacesc pe forumul asta.

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am gasit. il citesc acum

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Manumanu ma bucur ca esti ok....
Fetelor as fi vrut sa spun fiecareia cate ceva dar nu ma simt in stare ....tocmai am citit.....groaznic......
Doamne ajuta.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Am citit si eu si sunt varza... Mi-e frica si mai ies din casa. M-am programat luni sa merg sa-mi verifice colul ca nu l-a mai vazut nimeni din 27 mai si mai am o saptamana jumate' pana la eco de TT.
Dumnezeu sa o ajute pe Miha3 sa isi gaseasca echilibrul si sa inceapa din nou lupta...
Dumnezeu sa ne ajute pe noi sa ne ducem sarcinile la termen!

Manunmanu m-am tot gandit la tine. Mi-am inchipuit ca ai probleme mari cu greturile. Imi pare tare rau si sper din tot sufletul sa-ti revi macar la 16 saptamani cand se stabilizeaza HCG-ul. Iti tin pumnii fata curajoasa

Andrada 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragele mele, va multumesc pentru incurajari. In orice caz, si datorita voua mi-a fost mai usor, citeam ce scriati si ma mai linisteam...
Ceea ce n-a fost cazul ieri, cand am citit si eu despre nenorocirea intamplata cu miha3... Saptamana viitoare ma duc si eu la control oricum... abia astept. Sa o ajute Dumnezeu pe miha in aceasta incercare cumplita!

Vad ca de cateva zile sunt mai bine, nu mai vars, pot manca mai bine (painea cu unt si cu miere e in top!), mai am accese de greata mai ales seara (probabil si din cauza oboselii) si inca nu am iesit din casa! Am noroc ca la serviciu am un program flexibil si in perioada asta nu trebuie sa merg in fiecare zi.

Am uitat sa va spun despre tratament: de vinerea trecuta, cand am fost la control, am intrerupt Utrogestanul si am trecut pe Duphaston 3/zi. Pana acum e OK.

A, si inca ceva: imi cade parul ingrozitor! Voi cum stati la capitolul asta? Cand ma mai pun pe picioare ma duc sa ma tund cat de scurt, ca nu mai suport sa vad gogoloaiele de par dupa fiecare spalat si pieptanat.

Manu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

manumanu si eu am greturi mai pregnante seara...ieri a fost mai rau , azi vad ca e mai bine!Sun zile si zile!
Legat de caderea parului, am aceeasi problema, credeam ca sunt eu mai altfel, majoritatea se lauda ca trec printr-o perioada mai buna legat de aspectul parului!
V-ati gandit la cerclaj preventiv? Eu vreau sa discut f serios marti, problema cu medicul meu!! Sa vad si care sunt riscurile..insa cred ca sunt mai mari daca nu il fac!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Manumanu, eu deja de cativa ani m-am tuns scurt din cauza ca imi cadea parul rau de tot, deja sunt obisnuita ca imi cade, cred ca de la tratament a inceput iarasi. Stiu ca de la clostylbgit cand foloseam intotdeauna cadea. Am perioade cand se mai opreste cand cade mai tare, deja nu ma deranjeaza. Sa te faci bine de tot.
Marush, eu tot nu m-am lamurit de ce se deschide colul? Nu m-am gandit la cerclaj, o sa-i duc aminte medicului sa se uite ori de cate ori ne intalnim.

Julia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna fete dragi. Eu cu exceptia faptului ca povestea de ieri mi-a indus un stres fantastic, sunt ok. Ieri am fost in depresii, am plans prosteste toata ziua si normal m-am simtit singura si neinteleasa. Am divortat din nou ,am pus conditii si dragul meu sot le-a acceptat pe toate dar m-a implorat sa incerc sa citesc cat mai putin pe internet .Poate are dreptate.....

PS Saptamana viitoare ma vopsesc.
Va pup si ma rog pentru toti bebelusii pe care ii purtam in burtici.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput