Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 9
catalina2307 spune:
Andrada, cred ca a venit vremea fluturasilor si la noi. Si eu cred ca i-am simtit in dimineata asta. Si acum sunt sigura ca nu au fost gaze, mate etc, pt ca a fost altfel decat de obicei.
Iar tie ce sa iti spun .Treci la concediu imediat ca nu e de joaca. Eu obosesc si respir greu daca urc un etaj pana la toaleta...
Ati inceput sa aveti burtici vizibile (nu vorbesc de bombeuri ci de burtici care arata tuturor ca sunteti gravidute : ) )
Pup fete cucuiete.
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
carmendu spune:
pussi - multumim pentru informatiile date.
sa fie copilasii tai sanatosi. te mai asteptam pe la noi.
kittyke - eu sunt in 16 sapt si o sa tot iau pana spune dr stop. stiu ca in principiu se opreste pe la 12 sapt, dar eu am incercat sa diminuez doza de la 6 apoi 4, apoi 2 si am sangerat si am avut spotting 1 luna. acum am ajuns la 3 pastilute pe zi, oral, vad ca zilele astea n-am mai avut spotting, si poate o sa scap de utro intr-o zi. ca doar n-o sa-l iau pana nasc.
si apoi cei din germania, dar si cei din romania mi-au explicat ca in cazul embrioreductiei, uterul trebuie sa fie relaxat si atunci trebuie sa bag utro si no-spa la greu. daca se declanseaza un avort spontan, in cazul meu, la placenta cu cei 3 embrioni opriti din evolutie, il iau si pe cel viabil dupa ei. din punctul asta de vedere, la mine, pericolul nu a trecut. s-a mai diminuat.
16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Julia75 spune:
De dimineata nu mai am pete maronii, chiar ca face minuni utrogestanul, cred ca o sa continui si eu mai mult timp decat sa am probleme.
Kittyke, la 19 saptamani inca utro? ma sperii, mie mi-a zis doctorul daca am spotting sa mai iau 5 zile, oricum iau si saptamana viitoare de capul meu, dar pana candnu stiu.
Andrada, iao mai incet cu lucrul, mai lasa si tu pe altii sa lucreze.
Catalina, eu sunt tare mandra de burtica, mi se pare enorma, dar nu toata lumea observa, inca am multi prieteni care nu stiu si nici nu obsearva cu haine. Si eu ma obosesc chiar si in casa, cateodata simt ca inima imi bate de doua ori mai rapid decat ar trebui, dupa atata stat in pat nu mai suntem buni de nimic.
Julia 12+
Andrada.P spune:
Pussilina felicitari pt buburuze! M-am uitat la pozele noi si sunt frumoase foc! Sa-ti traiasca! Noi, sper sa aflam ce sunt bebicii peste o saptamana jumate. O sa te sun sa-ti spun! Iti mai aduci aminte la cate saptamani ti-a spus sigur ca sunt fetite? Stiu ca initial iti spusese ca sunt baietei... In alta ordine de idei, mi-a spus Ciarli ca ti-ai luat tu o perna minunata cu care ai dormit in ultimele luni. Imi spui si mie, pls, de unde ai luat-o si cum "functioneaza"?
Catalina felicitari pentru fluturasi!! Eu din pacate ii simt rar pentru ca nu stau decat seara linistita...
Burtica mea e clar de gravi. Am observat ca atunci cand merg pe strada se uita lumea la ea si apoi la mine E adevarat ca nu prea-mi pun bluze largi pt ca vreau sa ma bucur din plin de perioada asta si sa stie toata lumea de ce sunt asa fericita . Cand incep sa stau si eu acasa, poate facem o intalneala de "gravidute prin FIV" sa ne mandrim cu burticutele!
Cu serviciul o sa o las foarte moale in 2 saptamani!
Fetelor voi va vopsiti? Eu nu m-am mai vopsit din februarie, dinainte sa plec la Budapesta pt FIV. Nu e mare diferenta de nuanta dar se vede si ma cam enerveaza. Dr mea mi-a spus ca dupa 12 saptamani ma pot vopsi cu vopsea fara amoniac. Voi ce stiti?
toate burticoasele si bebicii!
Andrada 15+
Julia75 spune:
Buna dimineata fetelor, al meu bebe de 6.83 cm are TN de 1.85 cm, are osul nazal, marimea craniului e ok, are toate vertebrele, batai de inima regulate, si miscaret de tot. Daca imi dadea voie mai stateam 2-3 ore sa vad pe monitor, bineinteles dvd nu mi-a facut ca e complicat sa lege de nu stiu ce program, macar si sotul a vazut, staand cu un zambet pana la urechi. M-a intrebat daca vreau sa fac TT, am zis ca nu vreau numai daca insista el, o zis ca nu vede nimic in neregula , daca vreau eu imi face peste 2 saptamani.
Andrada eu nu ma vopsesc (nici nu m-am vopsit niciodata) desi am multe fire albe, bebe o sa creada ca sunt bunica lui dar imi place naturalul.
Julia 13+
Marush spune:
Julia , felicitari pentru rezultate!
Eu una nu am avut asa multe informatii la eco de 13 saptamani..dar cu toate ca la 9 saptamani bebeii aveau aproape aceeasi lungime:2.9cm si 3.1 cm ,..la 13 saptamani diferenta a fost cam maricica 5.3cm si 7.8 cm. Dr. nu a comentat aceasta dieferenta.A spus ca totul e ok!
Oare e asa exacta aceasta masuratoare sau depinde si de pozitia lui bebe?
Ieri a iesi cam o ora si m-a luat o durere de burtica!! Am luat 1 no-spa, mi-a mai trecut, dar simt si acum o jena!
Fetelor, eu sunt acasa , asa ca astept invitatia la INTALNIREA BURTICILOR!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Julia75 spune:
Marush, multumesc. Esti in concediu pana la nastere? Tu mai iei MagneB6? Am inteles ca tot pentru contractii luam, eu pana in saptamana 35 trebuie sa iau. Apropo doctorul mi-o zis sa ma opresc cu Elevitul, o fi vazut ca am fundul prea mare.
Fetelor, cand se termina primul trimestru de sarcina?
Julia 13+
carmendu spune:
julia - felicitari pentru masuratori.
din ce ne-ai scris, e foarte bine. TN e buna. bravo.
andrada - eu ma vopsesc cu casting de la l'oreal. mi-am intrebat medicul daca e ok si mi-a zis da.
marush - pana la urma te-ai hotarat sa stai acasa? foarte bine.
16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Marush spune:
Julia, eu iau Magne B6 pana in saptamana 36 asa a spus Zadori. Iau 3 /zi , insa saptamana asta mi-a spus dr. mea sa iau 4 /zi, pentru ca mi-a iesit cam micut magneziu la analize!
Sunt internata (teoretic) apoi intru in medical 1 luna, si o sa o tin tot asa pana ne vedem bebeloii sanatosi!
Elevit o sa mai iau, cred ca si dupa ce nasc, 1/zi.Zadori nu mi-a spus nimic legat de Elevit, insa dr. mea a spus sa iau in continuare!
Legat de dureri de burtica tu mai ai?Cum iti dozezi efortul zilnic, ca eu nu stiu ce e cu mine...cum ies un pic, cum dureri de burtica..si trec foarte greu?Doar nu trebuie sa stau in pat non-stop!Trebuie sa mai ies si eu la aer, ca stau la bloc!
Nospa iei?
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
tuculucu spune:
buna ziua dragi burticute!
andrada: eu m-am vopsit pe la 3 luni cu ceva vopsea fara amoniac.nu cred ca e nicio problema. cred ca ar trebui sa ma vopsesc din nou ca nu mai are stralucire...:)
julia : ma bucur ca esti bine
Fetelor trebuie sa va scriu despre cineva de la FIV in Ungaria, care din pacate a pierdut sarcina la mai bine de jumatate din drum. Daca vreti intrati sa cititi pentru ca e un mare semnal de alarma pentru toate fetele cu sarcini speciale (obtinute prin FIV) si mai ales gemelare. Ea se numeste Miha 3 si povestea ei este pe pag. 11.
Miha daca citesti aici sper ca nu te superi ca am facut aceasta trimitere, dar dupa cum si tu ai scris povestea ta poate sa ajute pe altele sa nu se mai intample asmenea nenorociri.
Va pup si fiti linistite!
22+