Sezatoarea canadiana (93)
Raspunsuri - Pagina 5
Ica 1975 spune:
Magdone, refacere rapida si Oliviei bun venit pe lume si sa va insenineze viata zilnic alaturi de Razvan !!!!
Noi
Ce faci te si face.
columbiana spune:
Magdone, felicitari! imi place numele fetei!!! sanatate, laptic si tot ce va doriti!!!
Nelia, cum a fost la Quebec, ai poz(n)e?
eu am gasit in sfirsit asigurare ok: 31$/luna la Meloche Monex prin TD; in sfirsit mi-a folosit diploma de la HEC la ceva
a, si mi-am cumparat bilete de avion , pe 15 decembrie, daca mai traim:)) aterizam la tgmures...deja numar AMR .
http://www.floriinro.ro/
Love all. Trust a few. Do wrong to none
Ktrinel spune:
...ai fi zis ca cine stie ce super vreme a fost in weeke-end...de a fost asa "parasita" sezatoarea...ati numarat bani ...sau ??
magdone, sa iti traiasca fata! super nume ati ales!...ce voinica este..sanatate multa.
silva, poti sa imi trimiti cv-ul pe email christina000@videotron.ca
ana, acu chiar ca e ..suspect de mica asigurarea :))...ai demontat piscina ?
CriPOD spune:
Felicitari, Magdone pentru "micutza" Olivia!!! Ce-ai copt tu acolo asa cu spor? Asteptam poze! Sa va aduca amandoi numai bucurii!
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
biscu spune:
In primul rand felicitari magdone pentru bebelina. sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
In al doilea rand, ups, m-a provocat maru la interviu.
Am doi baieti, unul de 5 ani si 11 luni si unul de 1 an si 5 luni. Suntem in Canada de aproape 7 ani si tot de atata timp stam in Oakville. Si eu si sotul lucram in IT.
De cand am copiii am inceput sa citesc despre sanatate si sa cumpar organic. Nu a fost brusc totul. La inceput cumparam numai pentru bebe, acum mancam si noi. Cel mic e foarte pofticios si nu-mi vine sa-i dau cookies cu zahar si alte minuni, pe care sotul meu le mai cumpara, cand scapa la grocery . Acum sunt pro-local produce si organic. Sa speram ca cererea in crestere o sa mai reduca din preturi. Plus, am tot citit despre laptele crud, care aici in Ontario e ilegal de vandut, desi exista "cow/milk share" si asa poti consuma. Din pacate e foarte greu de gasit asa ceva. Pe cel mic inca il alaptez si nu i-am dat lapte de vaca, doar iaurt, kefir, unt, branza din lapte de vaca, care desigur e pasteurizat.
In fine, cam asta pe scurt.
Numai bine tuturor,
biscu
biscu spune:
O sa se deschida si la noi piatza de local-organic, peste doua saptamani: http://kerrvillagebia.ca/organic%2Dmarket/
Si eu abia astept sa merg la capsuni, dar ce ziceti de afine?!!! Anu trecut am gasit la Longos wild-blueberries, o nebunie. Numa acasa la bunica am mai mancat asa ceva. Dar mai am un pic de asteptat. Acum am renuntat sa mai cumpar ca de o saptamana au dublat pretul la cutiutza de afine organice
try spune:
Mimitete, eu am crezut ca e doar la tel. Eu n-as prea baga in seama toate chestiile-astea noi legate de electronice si tot ce se invarte in jurul lor, da’ am unu’ acasa care le afla pe toate si-ar vrea sa le incerce pe toate si crede ca daca-mi vorbeste despre ele, poate sa le si cumpere pe toate .
Podeanu, gradina mea nu arata nici pe departe atragatoare… asa ca n-am ce sa ma pricep la gradini. Nu pricep nici pace de ce aici rasare iarba plantata din seminte si e ok si 3 m mai incolo au dat doar 3 firicele si tot am gauri in gazon. Plsu ca mi s-a format o gramada de muschi si nu stiu cum sa scap de el, cu ce sa-l omor ca ala imi omoara iarba si-mi cheleste loan-ul.
Maru, nu ma dezamagesc eu prea usor, dar oricum ai lua-o e f interesant ca intri in contact cu toate treburile astea, simti ca faci parte dintr-o echipa care are un scop bun pe lumea asta. Bafta multa pt un eventual interviu si dupa. Nu multi se pot lauda cu treaba asta.
Ptiiiii, bine-ai venit pe lume Olivia. 4,2 kg, nu s-a jucat bebelusa asta. Sanatoasa sa fie, sa aduca numai bucurii parintilor ei si sa aiba parte de-o viatza frumoasa si implinita.
Mey, si eu vreau la capsuni, am fost cand eram gravida cu adrian si tare mi-a placut. A, si as mai vrea la cirese si zmeura.
nelia spune:
Mai incerc inca o data, daca nu reusesc, nici Pampers nu mai cumpar! Se blocheaza cind apare reclama, indiferent de browser. Si calculatorul meu are probleme, dar cred ca e si prea greu de deschis o pagina cu atita animatie pe ea...
Nu am avut timp, din pacate, sa citesc tot ce ati scris, am un program foarte incarcat, norocul meu este ca se va termina peste vreo trei saptamini si ma voi odihni. Cum se va termina, aproape ca nici nu mai conteaza...
Am fost in Quebec, ne-a placut orasul, am reusit sa vedem cite ceva, desi a plouat si am fost nevoiti sa ne tot intoarcem la hotel. Daca nu eram cu gradinita dupa noi am fi mers si pe ploaie, dar asa, ne-am uitat de pe geamul hotelului cum ploua. Cu toate acestea a fost o iesire si inca una placuta, nu ne-a deranjat sau incurcat prea mult ploaia. Am stat intr-un auberge international, plin de tinerit din toate colturile lumii... super! Am intinerit si noi! Pentru cine vrea sa vada... www.dropshots.com/Aurice" target="_blank">poze.
Lisandru a inceput sa pape, ieri a fost prima zi, primele lingurite. E un mincacios, ma tragea de mina si plingea dupa lingurita! Am inceput cu cereale organice Heinz, de orez, stam prima saptamina pe ele, la prinz si seara, citeva lingurite, sa vedem cum ii merge.
In rest, fiecare cu ale lui: tati cu mina, Agata cu testele de la sfirsitul clasei I, eu cu temele si cu examenele, Tudora cu dinozaurii... sanatosi sintem!
Magdone, felicitari pentru fetita! Nu a stat ea degeaba in burtica, si-a facut provizii! Refacere usoara, sa ai laptic mult si bun, sa doarma bine si sa te lase si pe tine sa te odihnesti. Abia astept sa ne dai detalii, sa ne spui cum a reactionat Razvan. Frumos nume i-ati ales, de fapt, ambele nume sint frumoasa: Razvan si Olivia! Superbe!
Biscu, bine ai venit la Sezatoare! Sa-ti traiasca copiii! Subscriu la ceea ce ai spus despre mincarea organica sau de la fermele locale. Si noi facem eforturi mari sa mincam asa, nu reusim intotdeauna, pentru ca nu ne permitem sau nu gasim, dar acolo unde se poate, incercam sa luam ce e mai sanatos si cultivat cit mai aproape si in conditii mai bune. Norocul nostru este ca avem o piata linga noi unde vin producatori cu alimente bune si cultivate sanatos, dar e fff scumpa pentru buzunarul nostru, ca e in centru. Luam si noi ce nu gasim in magazine...
Maru, interesant domeniu acesta legat de kinesiologie. Si eu si sotul sintem tare atrasi de el...
Ana, ma bucur ca ai luat bilete! Sper sa nu se intimple nimic pina atunci si ca vremea sa tina cu voi.
Mimitete, ma bucur ca ai scris...
Gata, nu mai scriu, nici nu am timp prea mult, dar ma si enerveaza reclama, nu comentez, inteleg motivele, dar ar trebui sa se gaseasca alta solutie, mai statica... ca m-a ametit tot uitindu-ma la rotitze si la... ala rosu!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
maru spune:
The practice of Kinesiology is the assessment of movement, performance, and function; and the rehabilitation, prevention, and management of disorders to maintain, rehabilitate, and enhance movement, performance, and function in the areas of sport, recreation, work, exercise, and activities of daily living.[3]
nelia, credeam ca pe voi v-ar interesa mai mult recreation and leisure studies, care e tot parte din Applied Health Science
Bine ai venit, Olivia! sa fii sanatoasa, vesela si sa ii bucuri pe parinti! Magdone, insanatosire grabnica!
biscu, noi mergem si luam de la ferme, nu mancam total organic, nu ne permitem, incercam sa mancam ce e de sezon, dar uite, la pepenii de acum de la zehrs eu nu pot sa rezist, si avem pepeni in casa cum aveam vara in august in tara!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ica 1975 spune:
Ana, oferta de asig este doar ptr absolventi HEC sau si ptr studenti? Numeri tu si Cge, AMR ca aveti deja biletele; eu numar fara bilete am vrea sa mergem vara viitoare insa pana atunci cred ca explodeaza preturile la bilete parca vad ca-mi fac veacu' aci la Qc
Noi
Ce faci te si face.