Sezatoarea canadiana (93)
Raspunsuri - Pagina 4
cge spune:
Haideti pe prima pagina.
O saptamana buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
biscu spune:
salutare!
ce ma bucur ca am gasit aceasta sezatoare canadiana. bine v-am gasit!
fetele din ontario, puteti sa-mi recomandati o ferma cu produse lactate, carnuri, oua, legume?
ciao,
biscu
maru spune:
draga mea try, te dezamagesc: eu sunt admin assistent. Am contact cu minunile astea pentru ca pregatesc rapoarte, ppt, prezentari, dar cercetarea efectiva o fac studentii, mastersii si phd'istii si printre picaturi si sefu!
asaca uite, nu e nevoie sa faci medicina si sa ai contact cu ei.
a, si inca ceva, nu e medicina, e kinesiology, cu mintea mea cea cam in nevoie de ceva supliment de neuroni, ai mei cerceteaza muschii si miscarea din pct de vedere ingineresc si cum sa nu supuna muschii spatelui la efort maxim, ce truse, ustensile sa inventeze ca efortul facut sa fie minim cand ridici, impingi tragi, etc
cred ca ktrinel era incantata ca de bine le explici tu!
quote:
Originally posted by try
Hai, mai, Ktrinel, ce n-am explicat bine, cu blu-ray-ul sau cu blue tooth-ul?
legat de vancouver sunt f mult romani si acolo, o gramada de IT-sti, insa nu ati apucat voi, rocs, inca sa ajungeti sa cunoasteti. E de ajuns uneori sa cunosti doar 1-2 familii si apoi dintr-o data in juma de an te pomenesti cu 10 prieteni, nu unul.
Maru, cred ca e tare frumos ce faci tu acolo (la servici ma refer), bravo tie ca esti intr-o asa pozitie/bransa. Pe mine m-a atras mereu partea asta cu medicina, biologia etc. Daca aveam mintea sa constientizez asta pe la 14-16 ani, poate ca acum eram si eu cu medicina facuta. Dar probabil ca in felul asta nu-l mai cunsoteam pe sotul meu, n uam ma ifi emigrat i ncanada, nu as mai fi avut bulgarasii astia doi de baieti.... asa ca mai bine ca n-am facut medicina
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
quote:
Originally posted by biscu
salutare!
ce ma bucur ca am gasit aceasta sezatoare canadiana. bine v-am gasit!
fetele din ontario, puteti sa-mi recomandati o ferma cu produse lactate, carnuri, oua, legume?
ciao,
biscu
in piata din St Jacobs vin numai ferme, direct, fara intermediari. Acum eu nu mai retin ferma de la care cumpar, standul, dar sunt f incantata pentru ca au gust bun, sunt organice, pretul e rezonabil si le gasesc bucatelite cum imi tuna: piept cu os, fara os, cu chele, fara chele si asa mai departe, plus ficatei, inimioare, ranze, de pasare, gaini, curcani, rate si iepuri, mmmmmmmmmmm
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
acu, biscu, eu sunt convinsa ca daca vii spre tinutul menonit, ai sa treci pe langa nenumarate ferme, eu panouri pe care scrie ce au de vanzare!
abia asteptam sa inceapa sezonul la capsuni, sunt niste ferme aci u-pick hmmmmmm!
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
bine ai venit, biscu, la sezatoare!
acu da rapportul: tot despre tine si despre puiuti!
ps: credeai ca scapi?
Doamne'ajuta!
POZE
Daiopri spune:
Fetelor uitati ce am gasit la un alt subiect despre Magdone:
"... am primit un telefon despre care ati vrea sa stiti si voi,cu siguranta.M-a sunat mamica Oliviei,bebelusa proaspat aparuta in clubul nostru,pe data de 31 mai.Are 4,200Kg si "este superba si seamana cu Razvan".Mamica alapta si era fericita,bebelina papa in timp ce-mi povestea ca nasterea a fost mult mai lunga ca prima data(ma rog,travaliul).Altfel,ele sunt bine si maine,cand vine acasa,probabil o sa va povesteasca mai multe."
Magdone, FELICITARI sa iti traiasca bbelusa si voi toti sa va bucurati de ei!
Sanatate si te asteptam cu vesti.
Eu va multumesc pt urari. Maine merg si eu la dr, si vad cum este, ca nu am nici un simptom
Numai bine tuturor
Denisam spune:
Magdone- FELICITARI sa iti traiasca bbelusa,sa fie sanatoasa si papacioasa!Refacere rapida si mult laptic,asteptam detalii!
Daiopri-tzinem pumnii pt maine!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
cge spune:
Magdone, felicitari, refacere rapida si Olivia bine ai venit !!
Sa fii sanatoasa, cu noroc, si sa nu il superi prea tare pe Razvan.
Ce mai vreti sa ghicesc, ca de sapt. trecuta v-am zis ca domnisoara Olivia nu asteapta luna iunie ca sa vina pe lume.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005