Sezatoarea canadiana (93)
Raspunsuri - Pagina 6
nelia spune:
M-am jucat cu reclama ca sa nu ma mai enervez... si daca apesi pe cutie si iei un servetel se dezroseste curutzuuuu'...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
maru spune:
no mersi, al meu e rosu de la intepenit pe scaun
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Magdone spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari si va pup pe toate
Intru repede sa va arat niste poze, ca apoi ma cheama datoria
http://picasaweb.google.com/magda.udrea/OliviaVivian
Razvan pana acum reactioneaza extraordinar de bine, se vede treaba ca nu l-am pregatit degeaba:) sa vedem mai incolo. Prima lui reactie cand a vazut-o in spital a fost: hei mami, uite misca!!! acum se mira de ea ca toata ziua suge lapte si doarme
Eu ma simt bine, nu intru in detalii despre cum a fost nasterea, ca nu vreau sa le sperii pe fetele care urmeaza cert e ca a fost mult mai greu ca la prima nastere si mai lung travaliul (nu aveam dilatatie), am plecat la spital pe 30 dimineata si am nascut pe 31, deci exact de due date! asa a vrut ea.
Acum incercam sa ne adaptam la viata in 4 si sa ne bucuram de ea.
va pup si revin
Magdone 39+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Podeanu spune:
Magdone, sa-ti traiasca printesa si sa te refaci repede.
Nelia la mine nu e nici o reclama
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
Ana, oferta de asig este doar ptr absolventi HEC sau si ptr studenti? Numeri tu si Cge, AMR ca aveti deja biletele; eu numar fara bilete am vrea sa mergem vara viitoare insa pana atunci cred ca explodeaza preturile la bilete parca vad ca-mi fac veacu' aci la Qc
Noi
Ce faci te si face.
Ica, nu stiu daca nu functioneaza si pentru studenti- suna si intreaba de cei de la Meloche Monex-ei ofera reducerile astea;
Ktrinel, n-am taiat piscina ca m-ar lichida fiu'meu ;
apropo, vroiam sa-ti ofer pentru anuntul acela cu jobul, e un gest fain!
Nelia, frumoase pozele; este una tare misto, copii sunt afara pe patura si cei mici se sorbesc din ochi! Agata e haioasa stirba
mai, enervanta reclama aia
http://www.floriinro.ro/
Love all. Trust a few. Do wrong to none
khristin spune:
Magdone, felicitari pt. printesa, e o scumpa ...lasa ca nu ne sperii asa usor, ai recurs la epidurala pana la urma? Pe cea mica o alaptezi? Baietelul tau e tare nostim intr-o poza...se uita la surioara ca la un mic extraterestru Refacere usoara
Ina, tu cand urmezi?
Ana, esti un good planner cu adevarat daca ti-ai luat deja biletele de-acum
Nelia, am recunoscut pozele de la Montmorency
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
lorelaim spune:
Buna dimineatza
Magda - felicitari! refacere rapida itzi doresc si bun venit micutzei Olivia-Vivian! Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucuratzi de amndoi puiutzii multzi ani fericitzi impreuna! Am vazut pozele :-) Ce serios si dulce e Razvan cu Olivia in bratze :-)
Nelia - tare dragutz e Lisandru cu linguritza de cereale :-)
Ana - mult succes in continuare sotzului tau la Ord Ing Q
Omul meu e la team-building pt doua zile :-) Adica e pe mare cu baietzii :-) (dau o tura pe Arhipeleag printre insule dupa care se opresc la niste casutze sa doarma). El nu e "vaporean" asa ca va fii o experientza f interesanta :-) L-am impachetat alatieri seara: rucsac, sac de dormit, haine groase, haine subtziri, cizme si jacheta impermeabila... tot dichisu :-) (rucsacul si sacul de dormit sunt ale mele... de la inceputul studentziei... deci minteni-dara fac 20 de ani! :-)) De-abia astept sa vina deseara sa-mi spuna impresiile :-)
La noi e neobisnuit de cald - la amiaz se ridica la 25 grade Celsius. Nu a mai plouat de aproape 2 sapt (mai precis de cand am plecat noi in Tunisia - atunci erau 9 grade si drizzle)... si rausorul din spatele blocului e aproape secat :-( Nu stiu daca mai are 25 de cm... In centrul si nordul Suediei avem incendii in paduri http://www.thelocal.se/12204/20080603/ Pe la noi prin zona bantuie helicopterele si "pazesc" padurile... Axcum chiar ca simt lipsa ploii ("rau cu rau - da' mai rau fara rau").
Va tzuck si va urez o sapt faina!
Cred ca mai apuc sa intru inainte de plecare... In Italia o sa fiu aprox 3 - max 5 sapt fara I-net... Nu stiu ce ma fac :-) Dau in "balbaiala" :-) sau ma "dezintoxic" :-)
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Donia spune:
Magdone, felicitari si bun venit Oliviei, sa va aduca numai bucurii! Ce obrajori are, ca doua merisoare... imi aminteste de copiii mei, si ei au fost mari amandoi. A facut putin icter micuta?
Sunt tare frumoase pozele, mai ales cea in care este pe pieptul tau imediat dupa nastere.
biscu, bun venit la sezatoare. Baietelul tau cel mic este exact de varsta mezinului meu!
Nelia, frumoase pozele! Si felicitari pentru diversificare, sa mearga bine si de acum inainte. Exact ca tine am inceput si eu diversificarea la Cristinel, si tot la fel de entuziast a fost si el.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
Nelia, ce frumoase pozele! Si ce mare a crescut Lisandru!
Magdone, o minunatie de fata ai acolo!
Si pt ca mi-a scapat cumva.
daiopri, felicitari si un bebelus sanatos!
biscu, bine ai venit!
maru, nu mai zici nik de wii-fit, sa presupun ca nu l-ai gasit?...
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
cge spune:
'neata,
Admirat poze frumoase.
Magdone, ce scumpi sunt copiii tai. Cand il vad pe Razvan cum o tine in brate, mi-aduc aminte de Victor cand era Ancuta bebelusha.
Nelia, sa va fie de bine iesirea in Quebec.
Si noi asigurarea ptr casa am luat-o tot de TD Meloche Monex.
Si au reducere si ptr studenti, noua ne-au calculat si cu reducerea de la jobul meu si cu reducerea de la sotul care e student. A iesit mai bine cu reducerea mea.
In rest, azi e ultima zi de munca la scarbiciu pe sapt asta. O sapt. de 3 zile, wauuu.
Bine ca in restul sapt ne mutam, dar ce mai conteaza
Copiilor le place la nebunie casa, in fiecare seara cand plecam de acolo, plecam cu scandal.
Biscu, bine ai venit la Sezatoare.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005