Sezatoarea canadiana (93)
Raspunsuri - Pagina 7
biscu spune:
tot pe tema sanatate si food, am citit ieri si azi (ca e lung) un articol interesant.
daca aveti timp, merita: http://www.harpers.org/archive/2008/04/0081992
Donia, cred ca te stiu de la mamici de canada sau asa ceva
o zi buna!
maru spune:
nope, nu l-am gasit in store, dar toti mi-au spus ca il pot comanda online si de la sears.ca si de la The Source. Cautam we urmator!
quote:
Originally posted by mQQm
Nelia, ce frumoase pozele! Si ce mare a crescut Lisandru!
Magdone, o minunatie de fata ai acolo!
Si pt ca mi-a scapat cumva.
daiopri, felicitari si un bebelus sanatos!
biscu, bine ai venit!
maru, nu mai zici nik de wii-fit, sa presupun ca nu l-ai gasit?...
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
CataD spune:
Salutare,
N-am mai intrat de asa mult timp sa scriu de cred ca m-ati uitat!
Azi scriu ca stau aasa, bolnava, nu foarte rau, tusesc de-mi ies ochii din cap dar in rest sunt bine. Problema e ca tusesc cel mai mult noaptea si am cam 10 zile de cand nu dorm, in rest, cum ziceam, totul ok :)
Ieri cand am venit de la munca m-a apucat o durere de cap ingrozitoare, credeam ca de-abia ajung acasa. Colac peste pupaza s-a asezat langa mine in metrou unul care ii varsase toata sticla de colonie pe el, si inca parfum din ala sweet, ca nu mai stiam ce sa pun la nas, si m-a ametit de tot!
Oricum, azi am hotarat sa stau acasa sa ma odihnesc (citind pe DC of course).
Magda, felicitari si sa va traiasca! Mama, dar marisoara a mai fost! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Biscu, si noi mancam mai mult organic, cat de mult se poate.
Astia din Ontario sunt culmea cu legile lor cateodata, dar cu timpul le mai schimba, exemplu cu sarma de intins rufe, care era interzisa, acum o incurajeaza:)
Sa va mai zic de noi: in ultimile luni eu mi-am schimbat iar jobul (ca nu mi-a placut ala la care ma dusesem), am luat casa (ne mutam in iulie), am vandut condo, am inscris-o pe Laura la Jk, suntem foarte ocupati vara asta se pare!
Numai bine,
Simonna spune:
WoW, Catalina! Long time no see! Da-i cu sirop de ceapa contra tusei! \greo, da lucreaza! Stii tu, pus reteta de j'demii de ori aici, faci o cavitate intr-o ceapa, umpli cu miere, acoperi bulul ca altfel iti impute casa, dupa citeva ore in bol de aduna o zeama, pret de citeva lingurite, inghiti zeama aia. Pui miere din nou etc, etc. Jur ca functionaza! La noi cind e de rau tare cu tusitul gaurim 2 - 3 cepe si le umplem alternativ, asa ca avem cam la fiecare ora sirop de-ala...
Altfel, tare ma bucur de cita treaba aveti! Stii ca Radu n-a uitat-o pe Laura? :)
Doamnelor, ma umpleti de invidie cu mutatul vostru, ce m-as mai da in barci un pic, sa vizitez case, sa aleg, sa mobilez, sa fac cutii, phi, ce mi-ar place!
Atomix mai are 3 zile de teste, nu mai suport sa fac lectii, da' duminica e ultima zi de devoires pe anul asta, termina-s-ar o data, ca ma seaca la suflet, de 2 saptamini o tinem tot intr-o recapitulare si inca o recapitulare.... Habar n-aveti ce mi s-a ridicat nvelul de gramatica a limbii fr. de cind invat cot la cot cu el!!!
Pupici,
S>
columbiana spune:
Simonna , ai eu am suferit asa saptamina trecuta, si cind s-a terminat am suflat mai usurata decit plodu:)); in schimb ma laud ca ieri am primit buletinul si coffre trésor cu opere de arta naiva si teste; cu franceza nu ma laud, dar la matematica avea plodu-dragul de el majoritatea testelor 100%, si cum sta bine la arte, muzica, sport si alte umpluturi colaterale :)) are o medie frumusica; franceza insa bat-o vina sta cel mai prost din cauza compozitiilor, e pe la 74% sub media generala, si vine educatia morala- alta umplutura. tre' sa lasam computerul si sa trecem la lectura, dar cum n-avem imaginatie deloc nici el nici eu....e jale.
http://www.floriinro.ro/
Love all. Trust a few. Do wrong to none
Donia spune:
77 de dolari am bagat azi in rezervor!
Fetele din Quebec, de curiozitate, cat e benzina la voi?
Si ce teste va tot chinuie copiii? Sunt doar in Quebec? Ca pe aici nici picior de test, doar spellingu' saptamanal.
Adica am vazut ca e si EQAO in perioada asta, da la grade 3, de asta vorbiti?
Simonna, "ma umpleti de invidie cu mutatul vostru, ce m-as mai da in barci un pic, sa vizitez case, sa aleg,"
Pai parca nu-ti placea la shopping?
biscu, si eu iti stiu nick-ul, dar nu mai stiam de unde
CataD, felicitari pentru cuibusorul de nebunii, sa va fie mutarea usoara.
Noi inca n-am terminat de despachetat... Asa ca de cate ori am ocazia, tusti in gradina, ca acolo nu mai vad cutii!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
pai sa venim, Donia, sa va ajutam la despachetat? ca vi le despachetam mama mama, intr-o viteza de n-ai sa crezi
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
CataD spune:
Simona, Tusea asta am incercat-o cu de toate, nu vrea sa se opreasca si gata. Dar nu ma las eu infranta :)
Pupici lui Raducu, poate cand treceti prin Toronto data viitoare ne vedem.
Donia, te cred cu cutiile, ma apuca groaza numai cand ma gandesc cate or sa fie de impachetat/ despachetat, dar intr-un fel de-abia astept!
Si pentru cine e interesat, vine Compact in concert: http://www.ticketmaster.ca/event/100040C3B007530E
Donia spune:
quote:
Originally posted by CataD
Si pentru cine e interesat, vine Compact in concert: http://www.ticketmaster.ca/event/100040C3B007530E
Catalina
Pai de ce nu zici ca-i la pachet cu Cotabita? Ca asa ma repezisem sa iau bilete... dar cand l-am vazut pe Cotabita am simtit o jena
maru cu despachetatu' m-as descurca si eu... da' nu stiu unde sa le pun! Ca s-au modificat schimbarile fata de locuinta precedenta, asa ca acum ma uit lung la ce-i in cutii... ma uit lung la casa... si tzusti in gradina!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mimitete spune:
Magdone, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea.
Cge, mutare usoara si felicitari pt casa.
CataD, felicitari pt casa.
Maru, daca vezi wii-fit ia si tu doua ca sa nu ma bat cu mqqm, nu de alta dar e si mai aproape de tine. Nu se poate comanda online de mult ca au mult prea multe comenzi pre-ordered la care nu le pot face fata.