Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabinaaaaa, ne-a luat Tati de 1 iunie rucksack pentru pitic!!!
Turbo, cam (mult mai) scump fatza de ce bugetasem, daaaar, e limuzina:
Modelul Lite:
http://www.bush-baby.com/back_carriers.htm

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetele.

Cecilia 100xtu iei decizia, daca asta simti, intarca-l, cred ca toata faza cu alaptatul la varsta asta e sa o faci cu placere, dar noapte din ora in ora, nu cred ca-i placut...
vii la Baia Mare...yupiiiiiiiii

Asa, darius e mai bine acum, dar oscileaza, aseara era ok, i-am dat Nurofen, si a adormit, s-a trezit pe la 11, era foarte fierbinte, cand ii iau temperatura 39.5, repede fuguta la spital, o doctorita foarte plictisita, tocmai trezita din somn, se uita in gat...angina (amigdalita). sa incerc sa-i scad febra, sa-i pun comprese, mi-a dat Novocalmin, Cefadroxil si Sana-sol, dimineata avea 37.5, acuma 38, dar e ok, e mai activ. A mai zis sa nu-i dau lapte, carne si fructe, ca astea cresc febra, cica poate sa tina vreo 4 zile...Speram sa treaca. Oare pot sa-l scot afara? Are ceva?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Piciucule, drum bun si sa aveti un concediu placut!De-acum ursuletul e asigurat, are rucsacel comod, il doare fix la basca!
Cat priveste petele, eu pe cele din morcovi naturali, din care am facut eu piure sau suculet, le-am scos cu Vanish gel, am pus pe pata si am lasat jumatate de ora dupa care am frecat si s-a luat tot, dar pe cele de morcov din borcanel Hipp, nu am reusit neam sa le scot cu nici un Vanish, detergent, chiar si la clor le-am bagat, dar numai prosopelele murdarite. Stii ca la un moment dat ziceam eu ca, cred ca borcanelele au coloranti, si toata lumea m-a contrazis. Dar inca nu imi explic cum unele au iesit si altele nu.
Asa incat am hotarat, cand pun fluturashul la masa, sa il imbrac cu bodyurile deja morfolite cu morcovel, la fel si bavetica, paharelul si lingurita. Eu sunt cam cu trila, dar parca nu mi-ar placea sa fie totul varza de morcovi.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Rodica, ptr Dariua. Offf, dragul de el. Daca nu-i dai lapte, carne si fructe, atunci ce papa Darius? ca la noi ar fi crima fara laptic.

Mergi la inceput

Luy, un dulce de lanoi si o imbratisare stransa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna fetele.

A mai zis sa nu-i dau lapte, carne si fructe, ca astea cresc febra, cica poate sa tina vreo 4 zile...Speram sa treaca. Oare pot sa-l scot afara? Are ceva?

.....................................................

Ups, cu ce il hranesti acum? Sanatate, sper s treaca repede si sa nu sufere DArius prea mult.
Cred ca-l poti scoate putin la aer. Totul e sa nu-l obosesti prea mult, fara soare, curent, vant. Si multa hidratare.

Morosanu mi-e numele de fata mare, asa ca stiu versurile la cantecul 'Sunt fecior de morosan'. Mi se pune un zambet larg pe fata cand ma gandesc la morosanul tau sau ascult cantecul.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Rodica, ptr Dariua. Offf, dragul de el. Daca nu-i dai lapte, carne si fructe, atunci ce papa Darius? ca la noi ar fi crima fara laptic.

Nana am fost gand in gand la Darius.

Mergi la inceput

Miaunici, eu cred ca as opta , adica sigur, ptr zborul cu avionul. Pe caldurile care sunt cred ca va fi vai si amar de voi atatea ore pe drum, indiferent daca aveti clima in masina, care e mult mai buna decat AC-ul, sau nu. Cu avionul scutiti mult si confortul nu se compara. Noi cand venim in Ro acum in Iunie, am ales zbor de noapte, ca sa nu il bramburim foarte tare pe ANdrei, asta ptr ca atunci cand am fost la Boston, am avut zbor de noapte si tot drumul a dormit bine merci la el in scoica. A fost excelent. Sper sa fie la fel si acum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinus_25

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana am fost gand in gand la Darius.

Ihi.
Pai dragul de el daca aia nu, aia nu, atunci cred ca papa doar legume ca ce altceva?

Mergi la inceput

Simule, uite un subiect despre tricicleta . Poate te ajuta.

Mergi la inceput