Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 17

alinus_25 spune:
Nana, felicittari fluturasului pt progrese. Citeam mai in urma ca acum papa piure de legume cu carnitza.
Sa-ti zic o faza tare. Al meu pitic refuza constant piureul cu carnitza, insa fara carne manca fara probleme. La un picnic se uita Teo fix in gura noastra cum mancam. I-am dat cu mana bucatlele mici-mici din mijlocul unui piept.
De atunci servim masa din 3 recipiente: 1 pt carnita taiata fin, unul pt piure si altul pt supa. Alaturi pun un paharutz cu apa plata.
Iar masa se desfasoara cam asa:
carnitza i-o servesc cu mana (dintre degetele mele)
1-2 linguritze supa
1-2 piure
si repetir pana terminam masa.
Si tot ca alternativa pt mofturoshi, cand se agita si refuza, il pun pe genunchiul meu. Si se calmeaza si papa linistit.
Uneori il las sa bage manutza prin mancare. Deh, e mai gustos cu mana, ca la moldoveni.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

miaunici spune:
Nana multumesc mult pentru sfat. Si pe noi ne batea gandul la avion, dar pe de alta parte ne-am gandit ca avand masina o sa fim mai mobili prin oras, pe unde om mai ajunge. Dar am sa ma interesez daca nu se pot inchiria acolo masini.
Pupici

alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by miaunici
Se pare ca scapam si de dermatita aia atopica. Nu am facut nimic sincer, se duce pe pustii, nici nu vreau sa-mi pun intrebari de ce si cum. E adevarat ca nu ne-am riscat la nimic alergen, gen fructe rosii, banane sau telina. Mai asteptam.
Miaunici telina e alergena? Ca pe asta n-o stiam pe lista neagra.
FElicitari pt parametrii bbului din dotare, si spor la balaceala delfinashului. Da' ce scoruri am vazut la babyspa...
Alinus

rodicamaries spune:
Nanuca si Alinush, multumesc dragutelor, drept ii ca nu prea a mancat, ca dupa legume nu se da in vant, dar a zis ca important e sa fie foarte hidratat, i-am facut compot de mar( a zis ca asa-i voie fructele), a baut zeama de aia si mar fiert, in rest mai putin
asa ca va mai da jos din celulita zilele astea, sper sa nu mai faca febra, ca mooooor, e ca o planta cand are febra aia mare, abia acuma va inteleg pe mamicile care au trecut prin situatii de-astea.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

afibebe spune:
noi ne-am intors din oras.
e asa cald, nu adie deloc vantul.
Cristi s-a bronzat pe manute.
a fost remarcat si de tati, care ne-a sp[us ca are bronzul ca tractoristii--- doar pe manute.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

afibebe spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Nanuca si Alinush, multumesc dragutelor, drept ii ca nu prea a mancat, ca dupa legume nu se da in vant, dar a zis ca important e sa fie foarte hidratat, i-am facut compot de mar( a zis ca asa-i voie fructele), a baut zeama de aia si mar fiert, in rest mai putin
asa ca va mai da jos din celulita zilele astea, sper sa nu mai faca febra, ca mooooor, e ca o planta cand are febra aia mare, abia acuma va inteleg pe mamicile care au trecut prin situatii de-astea.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Rodica multa sanatate lui Darius.sa treaca repede problemele.
un

cristi
sunt mare

angipangi spune:
am fost la spital si nu avem DA;Este de la transpiratie.ne-a dat o crema si daca nu trece in 3 zile trb sa mergem la al nostru dc.
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

afibebe spune:
quote:
Originally posted by ricea
am fost la spital si nu avem DA;Este de la transpiratie.ne-a dat o crema si daca nu trece in 3 zile trb sa mergem la al nostru dc.
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
tinem pumnii sa fie bine.
sunt sigura ca e asa cum a zis medicul.

cristi
sunt mare

afibebe spune:
eu m-am apucat sa fac o tarta cu capsuni.
de la una am ajuns la 3.
vrea si mama si nepoata si uite asa mi-am facut de lucru.
am facut 3 blaturi.
acum astept sa se raceasca sa le umplu si gata.
cristi
sunt mare

cecilia L spune:
Rodica sanatate lui Dariutu.Si noi am avut amigdalita dar nu ne-a zis nimic de papa, adevarul este ca am papat numai tatzilica, nu putea inghitii( cred).
Da, venim pe 28 iunie la Baia Mare, ma rog nu ajungem chiar atunci, ne oprim la parintii mei la Ileanda(Sj), dar cu siuranta o sa ne intalnim....am 2 frati care stau in Baia Mare.....mai vb.
gata a inceput chitaitoarea........o zi placuta tuturor.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi