Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, inteleg ca ai folosit piure de legume de la borcanel. Stiu ca se subtiaza rau, eu as pune carnea in vasul in care mixezi si doar o lingurita, doua de legume, cat sa aiba carnea in ce sa se mixeze, iar restul de legume le adaugi dupa ce s-a maruntit carnea si nu mai bagi mixerul. Si eu ma uit la Stefan si nu imi vine sa cred ca repede creste, dar sa stii ca vor veni momente unice in fiecare etapa a cresterii lor.

Greyeras, multumim.

Ramonaiani, ce trist, uite de aia avem imagine proasta afara.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, uite ca eu am fost fata finuta, nu am vrut sa ma autoinvit sa te vizitez, insa mi-a dat Yaia de gol intentiile.

Breee.. cum bagi tu mizeria sub covorul altuia

Oi fi avand eu o varrsta.. da' memeria nu m-a lasat.. Acu' cateva (zeci) de capitole tu ai fost aia care-a zis ca ne vedem in septembrie cand veniti la F1..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

mai mamico de trandafiras ce te tot legi de ani tai frumosi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si noi am venit de afara pe la 20,30 ,cand a venit si tati de la jobul 2...

Nana,pana la urma i-am luat o lotiune de la Avene cu spf 40,dar acasa am vazut ca mai contine si o gramada de parabeni...pe langa apa termala.

Prisi,am admirat-o pe Miru,e tare frumusica si cocheta!

Miru mai nou plange la orice copil, care vine la ea sau persoana straina..sau se rusineaza si isi pune mainile la ochi...cred ca-i din cauza ca e obisnuita mai mult cu noi...Ce mi se pare dur,se sperie de picioare,ori ale mele,ori ale lui tati...parca nu se poate uita la ele,clipeste des,apoi scanceste,se vede ca ii este teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut o frumoasa domnisoara Miruna care auzi la ea''pozeaza'', deci avem un super manechin

Am vazut si pe papaciosul Stefan, sigur i-au placut galustile.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna seara

la multi ani sarbatoritilor de azi
fata mea are o pata rosie pe umar cred ca de la transpiratie bubitele asa sunt dar totusi am o nedumerire???
astazi am lasat-o un pic in puta goala prin casa sa si-o mai aeriseascasi in timp ce am intins niste rufe pe balcon,ia si-a facut "treburile" prin toata casa.Asa ca o jumate de ora am frecat covorul

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Afibebe, eu i-am luat Avene pt copii cu fps 40 si il dau si pe fata. Nu stiu cum e Nivea, asta de la Avene e cu apa termala si e ok si pt fata. E speciala pt copii?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

da e speciala pt copii.
trebuie sa ma uit ce contine.
multumesc pt raspuns.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

buna,

miercuri am implinit si noi 8 luni. multumim danuta36 si ricea pt urari.

celia, noi am avut la botez un tort in forma de masinuta.
il poti vedea aici:http://good-times.webshots.com/photo/2514584820103483071YnTKRV

roxana, nici gabriel nu mai vrea sa stea in scaun la masa, de vreo 3 zile. vrea sa manance pe canapea in sufragerie.

eu sunt terminata. luni incep serviciul. o sa mi se faca dor de gabriel. vad ca se intelege bine cu bona, dar a avut cateva zile in care a fost mai marait din cauza ca i-a mai iesit un dintisor si se cam speriase bona, pt ca pana atunci nu il mai vazuse agitat. mi-a fost un pic teama ca o sa dea inapoi si nu o sa mai vina. ca nu stiu ce ma faceam.

avem noroc ca tati lucreaza pe schimburi si o sa mai fie el acasa, asa ca bona nu va trebui sa vina chiar de la prima ora.

in rest, gabriel mananca tot ce prinde, dar fiind cu dermatita atopica, are anumite restrictii. fara banana, fara cirese, fara cereale. dar ne descurcam cu ce putem. legume, carne i-am dat in fiecare zi, pt ca de-abia astazi am introdus galbenusul, iar dintre fructe : mar, para, piersici, caise.

am fost la control. avem 78cm si 9,6kg.

cam atat despre noi.

sim, ce-ai mai facut cu e-coli? la noi a trecut cu augmentin.

http://good-times.webshots.com/album/563380601TBjgcd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi am stat afara pana la 21, ar mai fi stat baiatul meu, ca deh erau numai fetite(de 3-4 ani) care cica-l iubesc pe bebelus....iar bebelusul le rasplateste pt dragostea lor cu strangeri de manute si pupaturi, nu glumesc azi s-a dat la ele sa le pupaceasca(nas in nas), noroc ca fetele nu stiau cum este pupaciala lui Cristi ca ....Oricum am ramas fara replica, o fi el prietenos la asta nu ma asteptam...pupaciuinea mea....pot sa ma supar ca nu doarme noaptea, nici vorba, e suficient un zambet sau un pupat de-a lui(chiar si cu bale) si uit ....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by papanash

din cauza reclamei am postat acolo,deci Afibebe, eu tot nivea am luat

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

esti multumita?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

adriana30Cred ca a fost un deliciu

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput