Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, uite ca eu am fost fata finuta, nu am vrut sa ma autoinvit sa te vizitez, insa mi-a dat Yaia de gol intentiile.

Breee.. cum bagi tu mizeria sub covorul altuia

Oi fi avand eu o varrsta.. da' memeria nu m-a lasat.. Acu' cateva (zeci) de capitole tu ai fost aia care-a zis ca ne vedem in septembrie cand veniti la F1..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinus_25
Multumesc pe aceasta cale mamicilor(Rox, Picea, tzestoasa Yaia, si ar mai fi...) care posteaza foto cu locatzii, peisaje atat de frumoase din peregrinarile lor.

Yaio, unde-s pozele cu tine tzestoasa?

=====================

Mergi la inceput

Mai prisi, ce de pantofiori are dulceata ta... Si care de care mai frumosi...
Io nu prea gasesc pe aici.. ce-mi place mie costa de la 50 de euro in sus.. si zau ca nu dau atatia bani pe ei..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am vazut ca s-a elucidat misterul pozei castigatoare, a aparut mamica micutei domnisoare.

Sa va arat cat de mozolit era azi Stefan dupa ce a mancat supa cu galuste:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2535845883/

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by afibebe

eu i-am cumparat o crema de la Nivea cu fps30.
am voie sa-i dau si pe fata sau nu ???

multumesc de ajutor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Dar de ce nu ar fi voie si pe fata, ca eu pe Andrei deocamdata numai pe fata il dau, ca doar nu umblu cu el in pielea goala si el in carutz?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Un ptr o Mirunica dulce dulce, de prisi si inca un ptr tizul nostru Stefan de mami Sim. Sunt totali bebelusii astia.
Ce sa mai zic bebelusi, ca acum dupa ce l-am vazut pe Stefan, care are dintzulinii aia frumosi, manca-l-ar mama pe el, am realizat cat de repede trece timpul si trec momente cu care nu ne vom mai intalni prea curand. Offff. Am picat in butoi. Eu as vrea sa fie cat mai mult timp fluturasul meu scumpic, bebelus mic.
Azi a papat si Andrei legume in care am pus 2 cubulete de piept de pui. Acum eu am o mare nebuloasa: cum sa fac sa blenduiesc puiul singur si pe urma sa il amestec cu legumele, ca azi am pus intai legumele si peste ele puiul, dar s-au blenduit in asa hal ca au devenit lichide, adica s-au subtiat, si tare s-a mai chinuit fluturasul sa pape, in sensul ca, papa dar i se prelingea si din gurita direct pe bavetica. Asa incat, jumatate papica pe bavetica, jumatate in burtica.
Intreb ptr ca e f mica, cantitatea de carnita si nu cred ca reusesc sa o blenduiesc singura. Sau ar mai fi de intrebat: ca si cantitate, la un borcanel de Hipp de 125gr cata carnita puneti?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am adormi gaza, asta e ora ei de somn. Am si stat desul de mult azi pe afara. A papat toata portia de mazare cu carnita pe care i-am dat-o, ia placut foarte mult, saracuta cred ca se saturase si ea de atata piure de legume. E fata mamii mare acum, papa mancarica. Am facut-o si eu cat am putut de naturel, in sensul ca am folosit numai legume proaspete si ulei de masline si foarte putina sare, oricum e gustoasa. Ma laud si eu de....

Am vazut poze cu Mirunica cea eleganta si frumoasa si cu Stefan cel dintos si zambaret, sa-i fie de bine supica de galuste, dupa zambet se pare ca ia placut.

Apropo Papanash iti trimisei si eu ieri un PM si tu nu ma bagasi in seama deloc?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Nana eu blenduiesc carnita cu tot cu legume ca altfel nu cred ca pot, acum eu stiu pun carnita dupa ochi dar nu prea multa ca iese prea gros piureul. De exemplu la o portie de piure pun o jumatate de pulpa de pui sau un sfert de pipet de pui. Orientativ ca nu prea ii dau eu mancare la borcan.

Mergi la inceput

Ma duc ca s-a si trezit gaza. Va urez si eu un week-end placut ca sigur plec de prin oras si nu mai intru pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

De vreo 2 zile a inceput si Eliza mea sa manance ca lumea. Adica portii consistente (cantitati echivalente unui mar si o para). Dinti nu avem, asa ca i le pasez - doar deschide gura si inghite ...cu o repeziciune de ma minunez si eu, de-abia am timp sa incarc lingurita din nou, ca ea deja ma asteapta cu gura cascata. Azi a dormit nitel de la 2 la 4, si s-a trezit intr-un urlet. A tinut-o asa vreo 20 de minute, ca nu stiam ce sa ii fac . Pana la urma i-am dat ceva sa pape si s-a mai calmat. E adevarat ca azi a degustat pamantul de la flori si o frunza de la planta de cafea, dar .. de la aia sa fi fost?

Din ciclul 'tara arde ..' azi la stiri urmatorul reportaj: la semafor, spalatori de parbrize, cu binecunoscutele sticle de plastic cu dop gaurit! ... si degete mijlocii ridicate sau lichid din sticla respectiva aruncat in ochii soferilor catre nu plateau. Erau imagini din Berlin si München, dar .. ghiciti de unde veneau actorii principali ai reportajului ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput