Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Irina, sunt tare scumpi...si da, intr-adevar eu o solutie sa ii pui in leagan!

Eu cred ca tii un regim de slabit sanatos daca ai dat in 2 saptamani 2 kg..sunt convinsa ca vei reusi mai mult..nu ceda!
eu te incurajez pe tine...poate ma apuc si eu de o dieta adevarat (south beach!)

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANKLASA CA SI LA TINE CU DIFERENTA ASA MICA INTRE EI O SA FIE CA SI CUM AI AVEA GEMENI APROAPE.ce face RAULITO?TU CUM TE SIMTI? hai ca scriu numai aiurea ba cu caps ba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mai sanatos nesanatos nu stiu dar e bagat de la mine din cap,adica fara astea care ingrasa adica dulce,grasimi,fainoase...si dupa ora 6 nu mai mananc decat aer cat cuprinde si apa pana mi se umfla burta.sper la mai multe..kg in minus.nu vreau sa urmez o dieta din asta drastica gen meniu,ca stiu ca nu se slabeste sanatos asa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

mai sanatos nesanatos nu stiu dar e bagat de la mine din cap,adica fara astea care ingrasa adica dulce,grasimi,fainoase...si dupa ora 6 nu mai mananc decat aer cat cuprinde si apa pana mi se umfla burta.sper la mai multe..kg in minus.nu vreau sa urmez o dieta din asta drastica gen meniu,ca stiu ca nu se slabeste sanatos asa.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

aaa..nu e o dieta drastica...cand vei avea timp cauta pe net south beach diet...e una permisiva...nu ai menu prestabilit..eu am tinut-o cu ceva timp inainte de a ramane gravida si afunctionat f bine. si sotul meu a tinut-o si isi mentine greutate de mai bine de 1 an.

asta doar daca vezi cu "dieta" ta nu da rezultate..

oricum succes!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim de laude chiar ma faceti sa cred ca am fete frumoase
ancutaD. de Sheri stiu ca erau bine, Alesuta incepuse sa puna bine si in greutate.. dar Shericut, daca ne citesti intra si tu la raport!
creem m-am departat de banca doar cat le-am facut poze si n-am facut plaja mai mult de 5 minute! daca iau tarc lw pun acolo la soare.
ankule sper ca esti ok!
CrisVa le deosebesc din burtica, dar oricum nu sunt identice!
irinuta esti singura cu feciorii, ca eu asa am slabit, singura cu Tustele! cand o sa si alerg dupa ele ajung manechin!
jasminica eu nu zic nimic.. dar te previn.. coada e mare....

am vazut pozele din Cismigiu.. aglomeratie mare, dar vreua o legenda ca sa ma dumiresc cinecu cine

cu tarcul am rezolvat-o... samabata mergem in 4 la cumparat tarcuri..vom lua 2, cel rotund daca mai e in magazin si unul patratos de 118/110.

ma bag la nani!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Raulito ..e pe afara toata ziua... striga dupa toata lumea "baba" si mai nou zice "beau"
De abea atept si eu sa vina bb2 sa ii vad impreuna... Sunt tare haiosi cei mici ai tai

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

pussi, primele poze din album au denumire...

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Jasmin nu am citit din urma dar daca e vorba ca atentezi la Tzuste ..pazea ca si noi suntem la rand de cand erau in burtica ... deci primii sositi

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Jasmin, doctorii zic ca daca alaptezi mai des de 6 ore ,nu ar trebui sa vina,dar exista binenteles si exceptii. Se spune ca nu poti ramane nici gravi, dar nici in acest caz nu e valabil pt. toate femeile...probabil depinde de organismul fiecareia dintre noi, de nivelul hormonal,etc.
Oricum, de aici incolo trebuie sa ne asteptam sa vina si uratii,odata cu incepera diversificarii.

Tu ce faci, cand vii in tara?Parca in august ziceai, nu?

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Da, si de-abia astept sa va vad

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Raulito ..e pe afara toata ziua... striga dupa toata lumea "baba" si mai nou zice "beau"
De abea atept si eu sa vina bb2 sa ii vad impreuna... Sunt tare haiosi cei mici ai tai

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

ce baiat mare ai....va fi grijuliu cu surioara lui!

Poze Radu

Mergi la inceput