Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by vali_delide

Jasmin, doctorii zic ca daca alaptezi mai des de 6 ore ,nu ar trebui sa vina,dar exista binenteles si exceptii. Se spune ca nu poti ramane nici gravi, dar nici in acest caz nu e valabil pt. toate femeile...probabil depinde de organismul fiecareia dintre noi, de nivelul hormonal,etc.
Oricum, de aici incolo trebuie sa ne asteptam sa vina si uratii,odata cu incepera diversificarii.

Tu ce faci, cand vii in tara?Parca in august ziceai, nu?

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Da, si de-abia astept sa va vad

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Jasmin in ce zona a bucurestiului stai? nu mai stiu daca ai spus!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Pussi, sunt super fetitele..nu stiu ce poza sa aleg...cred ca cea in care stau la plaja

Am vazut si poza cu Sophia cand maninca branzica...cred ca si scaunului i-a placut

Poze Radu

E balansoar...saracul de el..in scaunul de masa nu-i place Aaa...si eu o am pe Sofia fara "ph" Mihuta o are pe "Sophia"

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Ank83

Raulito ..e pe afara toata ziua... striga dupa toata lumea "baba" si mai nou zice "beau"
De abea atept si eu sa vina bb2 sa ii vad impreuna... Sunt tare haiosi cei mici ai tai

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

ce baiat mare ai....va fi grijuliu cu surioara lui!

Poze Radu

de abea astept

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta
creem cum reuseste sa se murdareasca asa de rau? sunt curioasa doar ca in rest e frumusica foc

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Heeeiiii! Nu fii asa rea!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

mai sanatos nesanatos nu stiu dar e bagat de la mine din cap,adica fara astea care ingrasa adica dulce,grasimi,fainoase...si dupa ora 6 nu mai mananc decat aer cat cuprinde si apa pana mi se umfla burta.sper la mai multe..kg in minus.nu vreau sa urmez o dieta din asta drastica gen meniu,ca stiu ca nu se slabeste sanatos asa.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

E foarte bine cum faci tu, Irina...chiar daca slabesti mai incet...e mai sanatos...si nici nu le pui la loc dupa aceea.
Mult succes!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

CRISTINA am sa caut multumesc.
PUSSI da sunt singura cu ei,a fost mama la mine dar nu a putut sta decat 2 saptamani ca inca lucreaza.si de atunci sunt singura de dimineata pana seara la 8.asa ca te inteleg ff bine cum e cu 2,stiu ca e fff greu,dar si fff frumos,nu stiu acum daca stau si ma gandesc cred ca daca as fi avut doar un copil imediat ma puneam pe treaba ptr al doilea,se merita,eu cel putin am asa o bucurie in suflet cand ii vad pe amandoi impreuna,cand ne apuca draganitul nu stiu cum sa fac sa-i iau pe amandoi in brate sa-i iubesc sa-i pup,doamne cat imi sunt de dragi,puiutii mei.aa vroiam sa te intreb unde ai gasit tarc asa mai mare ca eu aici peste tot unde m-am uitat nu am gasit decat de 1m pe 1 m.am zis ca nu le iau premergatoare ca au primit niste chestii foarte interesante sa invete sa mearga,bine asta ptr cand vor sta singuri foarte bine in picioare si vor pune pasi ajutati,numai ca si cu astea trebuiesc paziti sa nu cada.asa in premergator ii poti lasa sa mai dai o fuga la baie sau pe unde mai ai nevoie cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by creem

quote:

Pussi, sunt super fetitele..nu stiu ce poza sa aleg...cred ca cea in care stau la plaja

Am vazut si poza cu Sophia cand maninca branzica...cred ca si scaunului i-a placut

Poze Radu

E balansoar...saracul de el..in scaunul de masa nu-i place Aaa...si eu o am pe Sofia fara "ph" Mihuta o are pe "Sophia"

Poze Maria Sofia

imi cer scuze...sper ca nu te-ai suparat...

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANK sa stii ca pana la urma tu o sa trebuiasca sa-ti iei carut de gemeni sa-ti fie mai usor
ca pe RAUL tot o sa-l mai tii in carut si asa iei unul sport la care i se poate pune si o scoica ptr bebelina nu?te-ai gandit la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina asa ma gandeam si eu mai ales ca prind si perioada de iarna cand se naste bb 2... Vad eu cum rezolv pana atunci

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by creem

quote:

Poze Radu

Poze Maria Sofia

imi cer scuze...sper ca nu te-ai suparat...

Poze Radu

Nuuu, Cristina, stai linitita...doar am precizat...

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput