Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

slimateipe mine reclama asta ma facut sa injur monitorul si tot pampersul la mine se si blocheaza cateodata

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

buna seara si de la noi!
Multumim celor care si-au adus aminte de noi de ziua noastra,multumim si noi uram la multi ani celorlalti sarbatoriti de azi,sa va traiasca fetelor sa va bucurati de ei si ei de voi!
Doamne nu-mi vine sa cred ca am baieti de 7 luni,parca mai ieri ma vaitam cu burtoiul meu mare ca nu mai pot si ca nu mai nasc odata,si acum na am baieti mari,acum ma vait ca nu-s cuminti..hihi.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

Irina, scuze, am uitat sa ma uit si la octombrie... sarisem peste puiutzii tai cei frumosi: sa-ti traiasca si sa fie
sanatosi. LA MULTI ANI RAUL SI ROBERTO!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Irina, de la cate luni i-ai pus in leagan? cat timp ii tii acolo pe baietei?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by cristi07

poze de la inilnirea de azi din Cismigiu...

http://community.webshots.com/album/563628987usZnEw

mesaj de la Radu: "Evaaaa...vezi ca eu dorm cand e fetita Lorena langa mine..si sta mai mult langa Catalin "

Poze Radu

.

Ce de bebelusi !!! Ce de mamici !!! Mie una mi-a placut texanul, care pana la urma s-a trezit si el cand poate voi ati terminat povestile

Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

MIHUTA, CREEM, ADRA, VALI: fetelor, cine vorbea de dor? dimpotriva, doar ca ma tem ca acu' daca incepuram diversificarea n-o sa-l mai pot pacali pe cm prea mult timp....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Jasmin, doctorii zic ca daca alaptezi mai des de 6 ore ,nu ar trebui sa vina,dar exista binenteles si exceptii. Se spune ca nu poti ramane nici gravi, dar nici in acest caz nu e valabil pt. toate femeile...probabil depinde de organismul fiecareia dintre noi, de nivelul hormonal,etc.
Oricum, de aici incolo trebuie sa ne asteptam sa vina si uratii,odata cu incepera diversificarii.

Tu ce faci, cand vii in tara?Parca in august ziceai, nu?

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

JASMIN, eu sunt linistita, ma asteptam sa ia f putin(luase 190 o luna), de asta m-am mirat asa.

CE BEBEI FRUMOSI SI MAMICI SLABE IN CISMIGIU!

pupici! noi ne bagam la nani ca maine ne ia sange!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by ellis

JASMIN, eu sunt linistita, ma asteptam sa ia f putin(luase 190 o luna), de asta m-am mirat asa.

CE BEBEI FRUMOSI SI MAMICI SLABE IN CISMIGIU!

pupici! noi ne bagam la nani ca maine ne ia sange!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

daaaa..toate slabe...noroc ca am fost fotograf!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna seara si de la noi. Am intrat sa ii spun lui Pussi ca tocmai i-am vazut tustele... si am facut reuniune de familie sa le vada si se auzea numai un Yoooaaa ...ce frumos ..ce dragute .. Felicitari mamico pentru aceste 2 printese!!! Sincer imi dau lacrimile cand vad poze cu gemeni care se joaca intre ei... asa m-am simtit si cand i-am vazut pe Raul si Roberto de Irina

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

JASMIN multumim!
CRISTINA mii de scuze,m-ai mai intrebat o data dar nu am mai reusit sa-ti raspund.ii tin in leagan de pe la 5 luni jumate am inceput prima data dar ii tineam dstul de putin cate 10 minute ca se plictiseau si incepeau sa planga,inca nu stiau ei sa se zbenguie bine si sa faca sa se miste singuri.acum ii tin 20,30 min apoi se plictisesc ii scot in pun in scaunelele lor sau pe jos,cand se plictisesc si acolo revin la leagan ,apoi cautam altceva sa le distrag atentia si sa-i pot tine linistiti putin si tot asa.oricum noua ne este util sa stii ca ii pun de mai multe ori pe zi,de ex eu il pun pe unul in leagan si fug repede sa-l schimb pe celalalt,chestii din astea la care ma ajuta.
Doamna VALICE ONOARE!ce fac fetele dragutele?am vazut pozele voastre zilele trecute si mi-au placut mult,pupamscumpica si mamica.
de cartof copt si eu am auzit,si chiar am facut de multe ori(nu ptr bebei)ci ptr noi,sotului meu ii plac cu vin fiert,deci se fac si cartofi copti.
LAVI gimnasta noastra draga,felicitari ptr progrese.
mai cred ca am sa le cumpar si eu tarcuri ca nu ii mai pot tine pe jos ca se duc unul la celalalt si se trag de urechi,isi baga degetele in ochi,se trag de par,in concluzie se bat si tare mai urla cate unul pe rand si celalalt rade parca ar fi facut mare isprava.
mai va vine sa credeti asta e a doua saptamana de cand sunt la dieta si abia am slabit 2 kg,pai asa nu se poate,mai bine nu mai tin decat sa vad ca ma chinui aia nu aia nu,si sunculita tot pe mine ramane

Mergi la inceput