Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Victo
cristi eu pun ulei cam o lingurita, la incalzit, deci nu la gatit.ii pun de porumb sau de soia.
intrebare..copiii vostri isi duc manuta la urechi? dar la putulica?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Al meu nu isi duce mana constient la ureche sau la putulica, insa cand il schimb cateodata parca se mai prinde de ea . La urechi nu am vazut. Dar ii place foarte tare sa-l curat in urechi.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
Victo spune:
initial si eu i-am dat de floarea sorelui, dar recent am citit ca e dezehilibrat in ceea ce priveste raportul dintre omega3 si omega 6..asa ca ii dau de porumb.
ala de soia..am uitat de ce e bun.
ma duc sa-i preg supica.azi introduc galbenusul de ou, ca am intrat in luna a 8a.
cristi07 spune:
quote:
cristi eu pun ulei cam o lingurita, la incalzit, deci nu la gatit.ii pun de porumb sau de soia.
intrebare..copiii vostri isi duc manuta la urechi? dar la putulica?
multumesc...al meu a avut o perioada cand ducea mana si la urechi (se tragea de ele, mai ales cand era "nervos")si la putulica cand era in cadita...acum vad ca e "cuminte"...
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Victo spune:
ma gandeam ca poate e si al meu precoce la ceva..
sanduta spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by cristi07
intrebare : voi puneti ulei la supica/mancarica pentru bbei? daca da, cat si ce fel de ulei?
multumesc anticipat pentru raspuns
Poze Radu
Eu pun ulei in pireu inainte sa il dau: 4 picaturi ulei floarea soarelui (care e pun pt creierasul lui) si 4 picaturi ulei de masline (care e f bun pt orice). Eu ii mai pun si un pic de unt tot in pireu. II place asa pireul.
Poze Cezar
ii pui si ulei de floarea soarelui si de masline in acelasi piure? si untul tot atunci? uleiul de masline are importanta daca este extravirgin, virgin, etc????
Poze Radu
Pai da. Uleiul se poate da max 20 de picaturi la o portie. Asa ca eu pun 4 dintr-un fel si 4 din altfel adica 8 in total. dar pun si unt. Untul ii schimba gustul la pireu facandul mai placut, cel putin la Cezar asa a fost. Il manancamult mai bine de cand am pus unt. Uleiul il face, pe pireu, mai alunecos.
Cred ca nu conteaza de care ulei de masline ii dai. E bun in general.
Poze Cezar
cristi07 spune:
quote:
initial si eu i-am dat de floarea sorelui, dar recent am citit ca e dezehilibrat in ceea ce priveste raportul dintre omega3 si omega 6..asa ca ii dau de porumb.
ma duc sa-i preg supica.azi introduc galbenusul de ou, ca am intrat in luna a 8a.
..sunteti avansati...poti sa imi spui si mie din ce faci supica? piureul il faci din legumele din supica??? de exemplu cam pentru 1 litru apa, ce pui???
sper ca nu te superi ca te bombardez cu intrebarile..
Poze Radu
sanduta spune:
quote:
Stiu si eu de cel de porumb insa pe la noi nu am gasit. Oricum cel de floarea soarelui e foarte bun la piticii astea. Pana la 2 ani ii ajuta foarte mult la dezvoltarea lor.
Poze Cezar
sanduta spune:
Am mai vrut sa spun ca daca ma i-au dupa toate ce am auzit nu ar fii bune nici branzica de vaca milli, nici iaurturile Danone, nici ceaiurile si sunt multe care nici macar nu mi le mai amintesc.
Eu cred ca de fapt e important la diversificarea asta sa-l inveti pe copil sa manance. Si eu prin aceste lucruri inteleg, acele alimente si fructe care se intalneste si mai departe. Eu nu ma avant sa-i cumpar tot felul de lucruri ciudate sau exotice, incerc sa-i dau lucruri care le voi gasii tot timpul prin zona.
Fara suparare pt cineva.
Poze Cezar
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Am mai vrut sa spun ca daca ma i-au dupa toate ce am auzit nu ar fii bune nici branzica de vaca milli, nici iaurturile Danone, nici ceaiurile si sunt multe care nici macar nu mi le mai amintesc.
Eu cred ca de fapt e important la diversificarea asta sa-l inveti pe copil sa manance. Si eu prin aceste lucruri inteleg, acele alimente si fructe care se intalneste si mai departe. Eu nu ma avant sa-i cumpar tot felul de lucruri ciudate sau exotice, incerc sa-i dau lucruri care le voi gasii tot timpul prin zona.
Fara suparare pt cineva.
Poze Cezar
da, ai dreptate, dar e bine sa manince si lucruri exotice, ca poate o sa calatoreasca mult
Poze Radu