Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Totulii, am vazut pozele din albun sunt super...
asta imi place in mod deosebit!

http://picasaweb.google.ro/BicaSerban/Martie2008/photo#5203870223446748834

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

CATI,stiu unde e si Flamanda,am stat la Lic 4 2 ani in facutate,asa ca o sa ne vedem!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Victo

aralia, nu, nu-l pot lua pe bb cu mine, ca am cursuri intensiv si examene timp de o luna..vreo 5-6 materii sunt..deci no chance.
pai si eu vreau sa pastrez masa de la 5 sa fie pe baza de lapte....iaurt, branza sau cereale cu lapte, dar sa nu mai fie san.
deci 3 mese pe baza de lapte sa aiba..pana hat

iar cu masuratul mancarii..sun in ceata totala..
am experimentat asa..am pus piureul de fructe plus cerealele intr-un borcanel mic de 125 g..buuun..golit in bol..asta era aproape plin..noroc ca la sfarsit am scapat bolul pe jos, asa ca 1/4 din mancare s-a dus, si-asa fi-miu numa maraia..
apoi..am umplut bolul cu apa..si am golit in borcanel..sa va zic cat a fost? 1 borcanel si inca 3/4..

no, amu eu ce fac? cat ii fac la copchil sa manance????????cred ca ar fi mai bine sa cantaresc....

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Nu te mai chinui sa cantaresti. fiecare copilas mananca in felul lui si la fiecare masa diferit. Eu am masurat odata si acum dupa ochii imi dau seama c-am cat mananca. Dar nu e important cat mananca ci daca mananca.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

intrebare : voi puneti ulei la supica/mancarica pentru bbei? daca da, cat si ce fel de ulei?

multumesc anticipat pentru raspuns

Poze Radu

Mergi la inceput

pentru toti sarbatoritii.

Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sanduta..ma refer la faptul ca cateodata mananca tot si parca ar mai vrea, da nu mai am eu facut...iar alteori cu chiu cu vai mananca tot sau 3/4..ee..n-am de lucru si eu..:):)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

intrebare : voi puneti ulei la supica/mancarica pentru bbei? daca da, cat si ce fel de ulei?

Poze Radu

Eu pun ulei in pireu inainte sa il dau: 4 picaturi ulei floarea soarelui (care e pun pt creierasul lui) si 4 picaturi ulei de masline (care e f bun pt orice). Eu ii mai pun si un pic de unt tot in pireu. II place asa pireul.

Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristi eu pun ulei cam o lingurita, la incalzit, deci nu la gatit.ii pun de porumb sau de soia.

intrebare..copiii vostri isi duc manuta la urechi? dar la putulica?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

sanduta..ma refer la faptul ca cateodata mananca tot si parca ar mai vrea, da nu mai am eu facut...iar alteori cu chiu cu vai mananca tot sau 3/4..ee..n-am de lucru si eu..:):)

aaa si noua ni s-a intamplat sa mai vrem, dar asta e, nu mai este si gata nici prea mult nu e voie. parca limita e 200 gr.

Poze Cezar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by cristi07

Poze Radu

Eu pun ulei in pireu inainte sa il dau: 4 picaturi ulei floarea soarelui (care e pun pt creierasul lui) si 4 picaturi ulei de masline (care e f bun pt orice). Eu ii mai pun si un pic de unt tot in pireu. II place asa pireul.

Poze Cezar

ii pui si ulei de floarea soarelui si de masline in acelasi piure? si untul tot atunci? uleiul de masline are importanta daca este extravirgin, virgin, etc????

Poze Radu

Mergi la inceput