Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
creem spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by creem
Aralia...la noi in parcul Tabacariei s-a deschis de cateva zile o zona pentru sporturile extreme...printre care si un panou mare de catarat..a dat o fuga sotul sa-l vada si i-a placut...da acu e in sesiune si n-are timp. Va tenteaza o plimbare pana la mare? Eu stau cu bebeii si voi
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Poate pe barbati-miu, eu pe perete d-asta nu m-am catarat, numai pe munte...si oricum, la ce dos mi-am crescut in ultimul timp, crezi ca mai pot ceva??
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
In poze nu se vede
Poze Maria Sofia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by creem
Noi inca bem laptic apropae dupa fiecare masa, dar nu imediat ci dupa vreo ora, cateodata mai putin...dar uite-asa se prelungesc mesele noatre si se fac cateodata doar 3 pe zi..plus ca ne dam tot programul peste cap.
Aralia, cam cat papa Alexia la o masa diversificata? si ce ii dai dupa? apa, ceai, suc...laptic deloc?
In medie mananca 200 ml de papa la o masa. Daca mananca mai putin si n-o conving sa mai pape, ii fac lapte completare ca sa iasa in jur de 200 ml masa (EX:mananca 70-80ml mancare, ii fac 120-130 lapte completare)
Dar in general isi papa mancarica si ii dau apa sau ceai dupa. Ma tot chinui s-o invat sa bea apa goala...nu prea vrea asa ca ii dau ceai Hipp pt copii foaaaaaaarte diluat! Afara bea apa goala, probabil i se face sete tare.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
creem spune:
Ce le cumparati la pui de 1 Iunie?
Poze Maria Sofia
iuli-ana spune:
Dupa lupte indelungate,a papat si fata mea 6 lingurite de banana+mar+lapte +cereale si 100 ml lapte...
CATI,eu vreau sa ajung la CT prin august la inceput sau la sf lunii iulie,asa ca sper sa ne vedem!
In prima tura vin cu Daria,in a doua o las la mama ,la TL si vin singura,poate fac si eu o baie in mare,mi-e tare dor,imi lipseste marea aici,dar tot nu m-as muta inapoi acolo...
Tu unde stai,pe langa Tabacariei???Ca sa stiu daca voi profita de atentia nasilor sau ai prietenei mele care locuieste la Ciresica...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
pussi spune:
iuli-ana cu fructele nici la noi n-a mers, dar au inceput sa functioneze borcanasele... le-am at cred vreo 3 sapt. doar borcanase, apoi le-am amestecat cu borcanase mar si banana... si treptat am scos borcanasele, acum mai papa maax. 1 data/sapt. borcanas. Si noi ne miscam in somn, vorbim, mi ales Ana... daca dorm cu ele ma trezesc de 10 ori noaptea sa vad ce e... si ea doarme, dar vorbeste, sau se tot misca....am noroc ca dorm singure in camera si nu le aud.
creem cu lapticul supliment...eu nu dau. Portia de 200 gr. pireut fructe sau legume, si cam peste 1/2 ore de la masa le dau 40 ml de suc, asta dupa masa de fructe si 40 ml de supa asta dupa masa de legume. Daca n-am supa le mai dau cate un Danonino ca desert
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
iuli-ana spune:
PUSSI,cand la borcanase mi se jeleste si mai tare,se pare ca nu e adevarat ca ceea ce mananci in sarcina ii va placea mai tarziu bebelusului...Eu am mancat fructe continuu...de toate,ea...e cam scarandiva la capitolul asta...
FETELOR,VA MULTUMESC DIN SUFLET PT RASPUNSURILE VOASTRE!!!
Victo,ii fac si baitza cu mine in cada,asa ca se scalda in voie si implicit se oboseste...Si masajel...si mama masajelului...
CATI,eu i-am luat ieri niste zdranganele,la una dintre ele lesina de ras,e o tampenie cu un cap de animalut(vulpea-urs!) infipt intr-o maciuca si cand agiti prostia aia face ca o broasca...E hidos,dar pe ea o distreaza...I-am mai luat niste hainute si...o sa-i dau multi pupici!
Jucaria noastra de baza de acasa este un balon cu reclama la un anumit partid,o pun in fundulet si i-ldau in brate,functioneaza bine chestiia asta,se mai lasa pe el,se mai ridica,face si ea niscai sport!Sau i-l agat pe o arcada a spatiului de joaca si cand il vede acolo incepe si chiuie si trege de el de mama-mama...
Victo spune:
aralia, nu, nu-l pot lua pe bb cu mine, ca am cursuri intensiv si examene timp de o luna..vreo 5-6 materii sunt..deci no chance.
pai si eu vreau sa pastrez masa de la 5 sa fie pe baza de lapte....iaurt, branza sau cereale cu lapte, dar sa nu mai fie san.
deci 3 mese pe baza de lapte sa aiba..pana hat
iar cu masuratul mancarii..sun in ceata totala..
am experimentat asa..am pus piureul de fructe plus cerealele intr-un borcanel mic de 125 g..buuun..golit in bol..asta era aproape plin..noroc ca la sfarsit am scapat bolul pe jos, asa ca 1/4 din mancare s-a dus, si-asa fi-miu numa maraia..
apoi..am umplut bolul cu apa..si am golit in borcanel..sa va zic cat a fost? 1 borcanel si inca 3/4..
no, amu eu ce fac? cat ii fac la copchil sa manance????????cred ca ar fi mai bine sa cantaresc....
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by totulii
si noi am facut 6 lunite acum cateva zile si vreau sa le multumesc fetelor care ne-au felicitat. nu am avut timp sa o facem mai demult pt ca am avut multe de facut : un control foarte amanuntit la dr. cu analize la sange, ecografie, radiografie pt ca la controlul de 6 luni dr a spus ca nu este ok sa regurgiteze asa de mult cum o face serban si asa am decis sa vedem daca nu cumva este ceva grav, si apoi intalniri cu fetele in parc, intalnire care a fost deosebita.
am cunoscut 2 mamici deosebite cu 2 bebei la fel de deosebiti.
raducu avea o palarie de invidiat si este un delicat iar catalin te vrajeste cu cei 2 ochi ai lui si debordeaza de energie, sunt 2 copii tare frumosi.
copii frumosi si mamicile la fel de frumoase.
intrebare::: copii vostri regurgiteaza si cam cat si la cat timp dupa ce au papa?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
si noua ne-a placut de voi...si Serban e un dulce...de asemenea Lorena (felicici) este tare dulcica.
Poate mai reusim o intilnire...si poate vor veni mai multe mamici cu bebeii lor.
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
creem spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Dupa lupte indelungate,a papat si fata mea 6 lingurite de banana+mar+lapte +cereale si 100 ml lapte...
CATI,eu vreau sa ajung la CT prin august la inceput sau la sf lunii iulie,asa ca sper sa ne vedem!
In prima tura vin cu Daria,in a doua o las la mama ,la TL si vin singura,poate fac si eu o baie in mare,mi-e tare dor,imi lipseste marea aici,dar tot nu m-as muta inapoi acolo...
Tu unde stai,pe langa Tabacariei???Ca sa stiu daca voi profita de atentia nasilor sau ai prietenei mele care locuieste la Ciresica...
Nu stau langa tabacarie, stau in tomi I, la flamanda, daca stii cumva zona!
Eu nu stiu cum e acolo la tine, da la mare e tare frumos....mie imi place tare mult Constanta
Si poate ne vedem...si eu vreau baie in mare, ca anul trecut n-am facut
Poze Maria Sofia