Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

florela30 - am citit de pe site-ul Manastirii Caraiman intreaga poveste a parintelui Gherontie Puiu si despre toate minunile Maicii Domnului facute cu dansul. A fost foarte, foarte frumos si foarte emotionant. Un motiv in plus sa fac eforturi in vara asta sa ajung la dumnealui la Busteni. Domnul sa-ti dea sanatate!!! Multumesc din suflet!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Speranta,multumim frumos.
Florela, sigur ca voi merge cu sotul, nu ma lasa sa merg eu asa de capul meu cu masina pe distante mari, isi face griji si pina in oras, m-a zapacit de cap.
Diazavate, poti sa-mi trimiti adresa pe medarusu@yahoo.com si-ti trimit, adresa completa cu tot cu cod, ok?
Anadomnica,o sa -ti dea dd un bebe strumph, o sa vezi sper cit mai repede
Va pup pe toate
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Diazavate, Gabrielita_r si Fabiola73 bine ati venit la noi la rugaciune. Sa dea dumnezeu sa trecem toate cu ajutorul Maicutei Domnului la lista cu burtici.
Cami multumesc mult pt snurulet, l-am primit astazi.
Florela multumim pt informatii despre Manastirea Caraiman. Speram sa ajungem si noi.
Va pup pe toate dragele mele si Dumnezeu sa fie cu noi cu fiecare. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELEEEEE

cat de mult ma bucur cand aud ca ati primit snuruletele...va rog sa-mi scrieti toate cand le primiti ca sa ma bucur odata cu voi.....la fiecare care imi multumeste trimit multumirile inapoi cu multa multa rugaminte de rugaciune....

sunteti niste forumiste dragute de care m-am atasat foarte mult....

va pup pe toate si va asteptam cu vesti dragi....

DOAMNE AJUTA!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa3 spune:

buna fetelor
cami ti-am trimis si eu mesaj pe adresa de hotmail pe 15 mai pt a primi o bucatica de snur si nu am primit nici un raspuns. noi ajungem in romania saptamina asta.
este cineva care poate sa imi trimita si mie o bucatica?
si noi incercam de peste 2 ani, nu va pot spune cit de greu imi este, am cam ajuns sa disper si ma cam lasa nervii.
in fine, spuneti-mi daca poate cineva dintre voi sa trimita pe adresa soacrei mele, voi ajunge la ea in weekendul asta.
multumesc anticipat.

alexaescu@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa3 spune:

fetelor mai am o intrebare la voi
vreau sa merg la Bis. Sf. Spiridon Vechi din Bucuresti la parintele Ioan. Stiti cumva trebuie sa il contactez inainte, are cineva un nr. de telefon de al lui?
in ce zile il pot gasi la biserica? tine slujbe luni, miercuri, vineri? se poate discuta cu el atunci sau imi pun sperante aiurea in chestia asta?

eu si sotul meu vrem sa mergem prin tara pe la manastiri si m-am gindit daca vrea cineva din voi sa o/il trec pe acatistul pe care preotul il va citi. spuneti-mi daca vreti.
am sa ma mai uit bine pe prima pagina sa vad daca nu cumva este o listuta pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Cami iti dorim multe bucurii si un bebe in burtica cat de curand.
alexa3 daca ajungi in bucuresti ia legatura cu Livsy pe care o pup si o imbratisez si ea poate sa-ti dea o panglicuta atinsa de Braul Maicii Domnului.
sa ma iertati ca intru foarte foarte rar, nu vreau sa va indispun cu stare mea, trec printr-o perioada mai grea si de obicei ma inchid in mine, dar totusi pastrez in suflet speranta ca o sa vina si la mine minunea...
va imbratisz pe toate si va doresc o zi superba.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeee

alexa nu cred ca am primit ceva decat poate pe hotmail pe care eu nu-l mai verific pt ca nu mai stiu parola....eu am trimis la toate fetele care mi-au trimis mesaj privat.....chiar in in japonia am trimis....si in canada la luna nueva......dar de la tine nu cred ca a,m primit ceva....dar intr-adevar poate te vezi cu livsy.....daca mai are snurulete....daca nu poate iti trimit eu.....

mai era si meda care zicea ca mai are snurulete....

cris....multumesc pt urari....e adevarat ca azi fac 33 de ani....sunt fericita dar intristata ca inca fara bebe....dar am mare nadejde si incredere.....

va pup pe toate si sa stiti ca am mai vb aseara cu parintele la care am lasat data trecuta lista......cel din bucuresti si inca ne citeste....si voi reactualiza listuta ca sa ne citeasca in continuare.....multumim parintelui marius....

DOAMNE AJUTA!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cami La Multi Ani!! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa si voioasa sa transmiti pruncului tau toata dragostea si optimismul si veselia ta.
alexa3 o listuta cu numele noastre se gaseste pe prima pagina a topicului, iar despre numarul de telefon al parintelui Iordache cred ca este postat undeva in capitolul 1 sau 2 al subiectului. Domnul sa-ti ajute in demersul tau!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Dragele mele, am o mare rugaminte la voi. Va rog sa ma treceti in listuta voastra pe care o dati la Sfintele Biserici la pomenit. Numele meu este Adina-Maria si ma chinuiesc de un an sa raman insarcinata, am pierdut doua sarcini si sper ca peste nu mult timp sa ne ajute si pe noi Bunul Dumnezeu sa ne tinem puiutii in brate!

Va citesc de multa vreme dar nu am indraznit sa scriu pana acum aici, dar am scris pe forum la alte sectiuni. Va pup pe toate si sa dea Bunul Dumnezeu ca toate sa fim mamici fericite intr-o buna zi !

Mai este ceva: azi e ziua de nastere a lui Cami_Antonia !

LA MULTI ANI CAMI !!!

TE PUPAM SI NE RUGAM PENTRU TINE SA IASA DOUA LINII LUNA ASTA!!!

Mergi la inceput