Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Hristos a inviat!
Fetele cele noi, diazavate, gabrielita_r si fabiola73: bine ati poposit la noi!!! . Va trec imediat pe listuta, dar gabrielita_r, te rog sa-mi dai numele tau de botez si al sotului daca doresti. Fabiola, salutam din inima dorinta ta de a-ti mari familia si nu cred ca te poate considera cineva egoista, pt. ca dorinta de a avea copii este intotdeauna binecuvantata, si nici nu cred ca este vreo fata aici care sa vrea doar un copil si apoi sa abandoneze lupta. Inca odata bine ati venit!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Ana.Dia,Fabiola, Gabrielita,bine ati venit la rugaciunea
noastra.Sa fie cu folos!!!
Cami, multumesc din suflet, nici nu credeam ca ai primit
PM-ul meuVa pup pe toate!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata.
Bun venit fetelor noi, puteti sa-mi trimiti si mie adrese ptr cine vrea snurulet.
Diazavate, poate nu-l primeste ptr ca tu nu ai activat PM-ul.Intra in stinga sus, la meniu, options si activezi, sau poate are mai mult de 20 de mes primite si asta ar putea fii o cauza.
Florela, f frumos, am citit ieri tot, cele 2 site-uri nu merg, doar cel al manastirii, o sa incerc si eu sa ajung pe acolo, sper cit mai repede, multumim frumos
Anadomnica, cind faci inseminarea?multa multa bafta si sa se lase cu 2 ochisori frumosi la mamii in burtic
Va pup pe toate
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata tuturor!

Da, am sa salvez in alta parte mesajele private primite, ca sa pot sterge... poate de aceea va apare ca nu primesc PM... imi pare rau, nu mi-am dat seama. Altfel, PM-ul e activat (la mine).

Fabiola, cum o sa te consideram egoista? Dimpotriva, si mie mi se pare foarte frumos si ma bucur pentru tine ca ai deja un baietel. Sa iti ajute Dumnezeu si sa mai aveti!

Pentru fetele care isi doresc snurulet... imi puteti scrie direct pe pm adresele, adica nu e musai sa ma anuntati aici mai intai [:)} sau faceti cum doriti

Va imbratisez cu multa dragoste Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diazavate spune:

Fetelor,
multumesc frumos de primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o.
M-am simtit foarte bine cand m-am vazut pe listuta aspirantelor la bebe si cred ca prin rugaciune se pot intampla minuni in vietile noastre si vom trece pe lista gravidutelor.
Medamaya, am incercat sa-mi activez PM-ul dar nu reusesc. Nu stiu cum as putea proceda ca sa-ti trimit adresa pentru a-mi trimite si mie un snurulet atins de Braul Maicii Domnului.
Pot sa-ti trimit adresa de yahoo si sa-mi scrii tu pentru a putea sa-ti trimit adresa?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Dragele mele,am primit 2 snurulete de la Georgia, careia -i multumesc din suflet. In cartulie scria ca trebuie purtat in post si curatenie ,la mijloc. Pentru cele care stiu mai multe as vra sa stiu :
1.adica nu se face dragoste cu sotul cand il porti, in ziua respectiva, in seara respectiva sau cum...?
2.Mama mea este la pat , paralizata,este pacat daca tai snurul si il poarta la mana ,sau la piept? ca sa nu fie tot snurul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, fetelor.Dia,Fabiola, Gabrielita, bine ati venit printre noi.
cami_antonia, iti multumesc din suflet, de abia astept sa primesc snuruletul.Doamne ajuta sa ne indeplineasca tuturor dorinta de a avea copilasi.
Livsy,ai primit mesajul meu cu adresa? daca ai sti cate prietene am in aceeasi situatie ca noi. in grupul meu suntem 5 fete ( prietene toate). Doua dintre ele au trecut deja si prin cate 2-3 fiv-uri nereusite,, una cu sarcini pierdute. Offff, tare greu ne incearca Dumnezeu, dar cu speranta si credinta sper ca vom reusi toate.
medamaya1, iti recomand cu multa caldura sa ajungi la parintele gherontie puiu. A fost atat de emotionant momentul rugaciunii, cum mi-a atins burtica si l-a rugat pe dumnezeu sa trimita un prunc care sa stea in pantec toate cele 9 luni. Eu in momentul in care mi-a atins pantecul am inceput sa plang instantaneu, iar la sfarsit mi-a zis parintele: " poate o sa fie baiat sa-l facem preot. cand o sa ai primele semne sa vii la mine, ai inteles?" Am iesit de acolo plangand iar sotul meu era si el la fel de emotionat. medamaya, daca vrei sa ajungi acolo e bine sa fie si sotul cu tine pentru aceasta rugaciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

cautand mai multe despre manastirea Caraiman, am gasit o rugaciune mica indicata de parintele Ghirontie Puiu, pentru rezolvarea oricarei probleme si m-am gandit s-o scriu aici
DOAMNE INTOARCE-I LA BUNATATATE SI LA RUGACIUNE PE TOTI VRASMASII MEI . se citeste de 30 ori pe zi ,timp de 40 de zile.
Doamne ajuta.

Astept sa-mi scrieti cum e bine sa purtam brauletul.
Florela30, ti-am scris un mesaj privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

florela30 - cat de emotionant!!! Am deschis pagina manastirii Caraiman. Multumim frumos pentru link. Poate ne invrednicim mai multe sa ajungel la parintele Gherontie Puiu sa ne binecuvinteze pantecele. Sper din tot sufletul sa te trec si pe tine la lista de minuni de pe prima pagina a acestui topic, caci ai fost binecuvantata... Fetelor, sa spunem minunile noastre lumii intregi ca sa se intareasca sfanta credinta ortodoxa. Doamne ajuta!
meda - ma intrebai despre inseminare... inca nu am ajuns la acest pas. Acum sunt in stadiu in care ma rog fierbinte si am credinta ca voi primi sufletelul meu de prunc in curand... Eu am primit de la duhovnic canon sa citesc in fiecare seara Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana si cat pot de des Acatistul Sf. Stelian si al Maicii Domnului... pana cand imi voi vedea visul implinit. Zilele trecute ma gandeam ca abia ce s-au scurs 40-45 de zile de rugaciune si trag mari nadejdi ca minunea se va intampla in curand... Despre inseminare si alte proceduri medicale cred ca ma voi gandi abia din toamna, dar fetelor, va rog din suflet sa ma pomeniti si pe mine la rugaciunea voastra sa nu mai ajung la medici si sa multumesc impreuna cu voi Maicii Domnului si Sfintilor Parinti Ioachim si Ana pt. darul vietii!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

speranta, si mie mi-a dat sa spun aceasta rugaciune. puteti sa o spuneti si voi fetelor. As vrea sa ajung cat mai curand la manastirea caraiman si sper ca data viitoare sa am lista cu numele voastre sa o asez la icoana pe care o tine parintele langa el. Eu oricum m-am rugat ptr toate fetele care-si doresc copii sa le ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului.

Mergi la inceput