Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anadomnica si Magdita, asa e , aveti dreptate fetelor.Din pacate asa e , se intimpla si astfel de lucruri, bine nu-i pot intelege pe oamenii astia deloc, dar...
Dar macar ce tine de noi putem face, de asta v-am si rugat sa aruncati un ochi pe sub.Constientizarea autoritatilor..., sa strimitem cit mai multe cereri/petitii, sa putem schimba putin macar, iar ca fam care trec prin asa ceva , iar ultima lor solutie fiind fiv , sa fie ajutate de stat.Ne consideram tara europeana, incercam sa ne aliniem la standarde, din pacate numai la preturi , ca la altceva ...nu e cazul.In toate tarile statul ajuta pe cei cu probleme, le ofera trat si costul fiv-ului gratuit, depinde de tara 4-6 incercari.
La noi, au scos med necesara, au bagat o alta , cu aceleasi propietati, dar de 2 ori mai scumpe, denumirea doar fiind alta.
Ei considera ca nu e problema majora si ca nu se poate vorbii de o majoritate...si tot dau responsabilitatea pe umerii altor si altor organe.sint multe asfel de fam., care nici nu iau in calcul aceasta varianta, din lipsa banilor, multe fete fac imprumuturi in banca ptr asa ceva, iar fiv-ul poate sa nu iasa din prima, ce fac acesti oameni, renunta de tot la ideea de a avea copii... e mare pacat.Dar se pling ca natalitatea in ro e in scadere, 1 femeie din 2 are probleme de concepere, dar cu toate astea nu se face nimic.
Macar ce tine de noi, putem face,cu cit sintem mai multe cu atit vocile nostre vor fii auzite, trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeee

cam putine mesaje pe aici azi....se vede ca a venit caldura si ca se apropie wwek-endul....v-am scris sa va ANUNT IN SFARSIT CA AM TRIMIS PLICULETELE CU BRAUL MAICII DOMNULUI....LE-AM PUS NORMAL PRIN POSTA ROMANA....sper sa ajunga cu bine....au si plecat azi spre destinatie.....

karelina te rog sa verifici daca iti ajunge la adresa ta care mi-ai dat-o....ca am trimis cam tarziu si mi-ar parea rau sa incapa pe alte maini....

va pup pe toate si ne auzim mai pe seara....

Camelia

Mergi la inceput

fetelor.....nu mai esti nimeni prin preajma netului???

ce mai faceti????

mi-ati lipsit cat nu am mai scris....

va multumesc la toate cele care v-ati gandit sau care mi-ati dat sfaturi si pentru parintii mei....

Doamne ajuta!

Camelia

Mergi la inceput

FETELOR

azi am fost dezamagita...am fost sigurica pe aici....sper ca maine sa nu mai fiu la fel...

noapte buna

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Hristos a inviat!
Am revenit si eu dupa o pauza cam mare, insa va citesc aproape in fiecare zi.Sunt în s#259;pt. 37 #351;i sarcina decurge nesperat de bine.BB Bogdan este pe drum.Are 3040 gr. si tot mai creste.
Rugati-va neincetat! Minuni exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Hristos a inviat!
Am revenit si eu dupa o pauza cam mare, insa va citesc aproape in fiecare zi.Sunt în sapt. 37 si sarcina decurge nesperat de bine.BB Bogdan este pe drum.Are 3040 gr. si tot mai creste.
Rugati-va neincetat! Minuni exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata.
Suflet, sa ai parte de o nastere si refacere usoara si bebe Bogdan sa fie sanatos si cuminte foc, cite unu ptr ficare.

Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutti fetele!

Azi dimineata am fost la biserica, m-am ruat sa imi dea Doamne Doamne si mie un bebe sanatos, cand a fi voia Lui...
Ma bucur pentru cele care deja asteptati intalnirea cu bucuria din burtica, astept si eu sa ma numar printre voi!!

http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png

Mergi la inceput

neata fetelor

imi pare rau ca nu prea e multa lume pe aici dar va doresc o zi frumoasa....si fie ca vara care incepe maine sa ne puna in pantece multe sufletele precum florile care se deschid in acesta perioada a verii.....

va pup pe toate

Camelia

Mergi la inceput

fetelor....dar pe aici nu mai scrie nimeni??? toata lumea e plecata....???? eu mai fac putina treaba mai scriu cateva randuri....va pup

Camelia

Mergi la inceput