Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 21
andreea_and spune:
Pana m-am trezit eu te-ai si intors, felicitari Tzitziri pt vestile bune, ma bucur ca e totul bine si la cea de-a doua eco si ca acum ai si multe poze si filmulete!
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
M-am intors.
Avem toate cele care functioneaza cum trebuie, cu 9 gr mai putin ca ieri(normal, ca e alt ecograf si diferenta e nesemnificativa) si suntem bine sanatosi
.
Pot sa ma cer si eu pe lista? Mi-am luat inima in dinti ....
Alinuscha, si eu aveam niste info ca si la Giulesti se practica din oficiu epiziotomia.Acum nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca as prefera o taietura controlata decat una de la natura...cand sa simt ca "ma rup".Pe de alta parte se poate sa nici nu ai nevoie si sa ti se faca...Macar ma consoleaza ca stiu ca dr la care ma duc la stat e maestru in cusaturi. "Legenda" spune ca si asistentele din alte spitale recunosc ca e cusatura de-a lui.acum sa vad unde ma hotarasc sa nasc.
July , Freshanana, multumim pentru gandurile bune. Uite ca am venit si de la a doua opinie si e tot ok. De data asta avem intr-adevar si filmulet cu toata eco. Freshanana, sa stii ca nici eu nu am primit la Diagnosis decat 4 filmulete de cate 3 (?!!) secunde si cateva poze toate pe CD. Acum avem de la Euroclinic - culmea, mai ieftin, CD cu toata eco, multe poze si mai multe masuratori...nici nu stiam ca ii poate masura circumferinta cerebelului
Clau, am inteles....eu nu stiu de placenta decat ca e anterioara si maturare 1...banuiesc ca daca era prea jos mi se zicea. 4 etaje...hm..eu azi am carat 1 kil de cirese, unul de capsuni si unul de nectarine si am zis ca nu mai fac atata efort
...asa ca stai cumintica cat poti, plimba-te cate putin(ca si pana acum ai mai iesit macar la examene) si nu are cum sa nu fie bine
300, orice graviduta are legal dreptul la 16 ore lunar platite in care sa se duca la dr....in fine, legea zice "daca nu poate in timpul liber"...dar nu verifica nimeni.Asa ca daca nu poti decat in timpul programului, spune-le..nu au cum sa te refuze21+
Tzitziri si ai grija cu caratul sa nu iti fie greu. Placenta la tine e bine, stai linistita ca daca era ceva rau iti spunea cu siguranta.
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Tzitziri, Alina bafta la eco!
alinush eu o simt pe bebelina si in stanga si in dreapta, dar de cele mai multe ori in partea de jos a burtii. Daca stau pe stanga atunci da o simt si acolo. E o ghidusa, cel mai tare ma distreaza cand imi da suturi pe langa buric. Eu voi naste cel mai probabli cu dr. Cristian Radoi - SUUB (Municipal).
Babytza felicitari pt bebe si pt col!
bitzasi eu sa treaca supararea. Si noi ne mai certam din nimicuri si cand ma enerveaza rau ii zic ca sunt gravida si ca am o scuza, de cele mai multe ori intelege pe loc si ne impacam.
danucusa treaca dorul de tara.
Clau pana la urma ati schimbat apartamentul? Cate etaje vei urca dupa? Caracterele alea ciudate sunt de la diacritice.24+ cu
Mina Alexandra
Poze
Mersi frumos Andreea ca m-ai lamurit cu caractere ciudate
, de ucat o sa urc 3 etaje de la finele lui iulie, asa ca nu prea pot spune ca imi va folosi in special pe perioada sarcinii (o sa urc mai putin timp de 1 luna si un pic) ci mai mult dupa cand voi cara caruciorul 
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
tzitziri spune:
Clau, nu mai car, gata! Nu am mai carat nici macar un kil de 2 luni, dar acum ma apucase euforia post-eco si imi faceau cu ochiul toate fructele alea....
Pentru listuta....daca ma trece cineva..daca nu o sa ma trec eu (o sa incerc...sper sa nu stric ceva):
UM 29.12.2007
DN 01.09.1980
DPN 4.10.2008 (conform um - desi ultimele dati era mai devreme, dar lasam asa)
bebe David...carucior albastru (ca tot jubileaza al meu ca m-am trecut in lista, am facut si eu misto si am zis ca poate ma trec cu carucior roz
)
21+
300 spune:
quote:
Originally posted by CD27
300, poate ai alte beneicii de la firma legate de abonamentul medical la sanador, dar eu am citit contractul si avem 4 eco si 4 controale gratuite atat, vezi sa nu ai vreo surpriza. Si pe mine deja m-au pus sa platesc 2 eco (mi-au dat banii inapoi abia dupa ce am vorbit la resurse umane)
Multumesc mult. Am intrebat in doua randuri cum vine cu eco. Am 3 eco gratis si toate vizitele medicale gratuite, cel putin asa mi-a zis fata de a receptie si daca au gresit ambele atunci le mananc. Si eu stiam initial de 4+4, insa mi s-a spus de la ei de 3 ecografii si controale gratis. Nu stiu ce sa mai cred. Ultimul eco gratis e pe 10 iunie. SI la eisunt si scumpe, 250 d elei costa unul. Nici nu stius a fac diferenta intre 2d si 3d :)
Si eu a trebuit sa le mai amintesc ca am abonament, cand a fost vorba de anumite analize care erau gratuite in mod normal. SI prima data cand am ajuns a ei mi-au luat banii pe consultatie si mi i-au dat inapoi cand am iesit. Figuram acolo cu 2 abonamente, unul de medicina muncii si cel pe care il am in realitate.
21+
danucu spune:
Gata, v-am citit. Mult ati mai 
Anis, bine ai revenit din vacanta.
Brigitte, la mine linia negra e foarte foarte subtire si doar sub buric dar are timp sa “creasca”. Uneori apare mai tarziu dar nu e obligatoriu sa o ai, eu zic sa fii bucuroasa daca nu o vei avea.
JulyMorning, hehe, sa-ti fie de bine. Noi inafara de camera si carut (ambele comandate si ajung in 4-6 saptamani la noi) nu am cumparat aproape nimic. Am facut o lista cu ce trebuie si voi cumpara la inceputul lunii iulie (vreau sa profit de solduri).
Apropo de carut noi am comandat Chicco trio, ai nevoie de aceste 3 elemente. Cumparate separat costa mai mult. E adevarat ca bebele trebuie sa stea in primele 3 luni la orizontala si scoica nu poate fi folosita mai mult de cateva ore. Asta e valabil daca mergeti la drum lung cu masina. Daca nu ai vacante lungi in plan in primele 3 luni poti sa iei doar scoica. Uite aici un link aici : http://www.aubert.fr/offres-speciales/avant-premiere-chicco-combine-trio-4-me.html
CD27, aici imprumutul se da in functie de salarii, nu stiu cum e in tara. Sa ai o zi frumoasa pe 7. Felicitari pentru Mikul cel sanatos si in grafic.
printzesa_26, welcome, felicitari pentru Karina, foarte frumos prenume.
musettepink, si eu ma balonez din cand in cand, in functie de ce mananc.
nushulica, si eu am dintii sensibili si folosesc de mult timp Sensodyne, mi-a recomandat dentista mea. Iti tin pumnii pentru analiza. Despre patut nu stiu ce sa zic, parerea mea e ca poate fi folosit doar cand bebii sunt micuti si nu non-stop, adica doar in living de exemplu cand tu citesti o carte si el isi face somnul. E foarte frumos intr-adevar. Felicitari pentru schimbarea semnaturii!
zambetmic, ce rasturnare de situatie. Sa va traiasca Vladut.
tzitziri, felicitari pentru bebe David gimnastul. Ce de baietei la odisee.
300, bine ai venit la odisee si felicitari pentru noua semnatura!
Nocom, nu te-am mai « vazut » demult, ma bucur sa te citesc.
clau_geo, multumim pentru lista, am salvat-o si eu.
babytza, felicitari si tie pentru bebe in graphic, imi pare rau pt. problemele la rinichi.
bitza2008, imi pare rau de cearta cu sotul.
freshanana, printzesa_26, clau_geo, 300, JulyMorning, alexa si mami, andreea_and, multumesc pentru gandurile bune. Pana la 20 de saptamani am fost in al 9-lea cer mai ales ca nu am avut deloc probleme cu sarcina apoi am devenit brusc trista. Sper ca a fost doar o perioada proasta care nu o sa mai revina.
Ca tot vorbeati de epiziotomie eu am sa cer doar daca cred ei ca e nevoie (desi cred ca o sa fie nevoie), din ce am citit e dureros.
Aaaa, as vrea si eu lista Evei, am sa ma uit peste capitolul precedentd cand am timp, poate o gasesc.
Ieri am fost cu cei de la serviciu la o simulare de crash de avion, ca avem un proiect pe tema asta si e foarte ciudat ca tocmai a fost un crash adevarat in aeroport. Noi ne gandeam ca nenii aia jucau teatru dar de fapt ei luau totul in serios. Cu ocazia asta a trebuit sa stau in fum vreo 15 minute pana au venit pompierii dar mi s-a zis ca nu e toxic, m-am protejat totusi cu o batista ca nu puteam sa respir chiar daca era afara.
Pana acum eu am luat 3 kg, poate reusesc sa fac cateva poze weekend-ul asta sa va arat si voua ca nu am mai facut de la 20 de saptamani.
Va urez un weekend placut la toate.
Va pup.
23+
andreea_and spune:
Fetelor, de-abia acum am vazut, avem azi doua sarbatorite!!!
La multi ani Rainlover si Andreutac!!! Multa sanatate si fericire alaturi de bebeii vostri scumpi!!
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
clau_geo spune:
Off cum am eusit sa va ratez fetelor
LA MULTI ANI FERICITI ANDREUTAC SI RAINLOVER, SA AVETI SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI PRUNCI SANATOSI, DESTEPTI SI FRUMOSI!!!!!!!!

24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by babytza
Angelynna si eu sunt intr-o situatie similara.Dupa ce nasc mai iau bani de la firma in functie de cate zile mai am din acele 126. chiar daca nu iti desfac contractul de munca nu mai iei bani de la ei. O sa incepi sa iei alea 2 mil.
Dar eu vreau sa ma duc la casa de pensii sa ma interesez daca nu se poate plati retroactiv... In felul asta sa iau 8 mil nu 2.Am auzit ca se poate...
Daca reusesc te anunt . Eu ar trebui sa platesc 2 luni retro, tu 3 cred.
Te tin la curent21 +
babytza daca tu ai inregistrate venituri in alea 2 luni cred ca poti plati retroactiv, eu din pacate am traversat mai multe societati, si penultima m-a "aburit" ca imi opereaza in cm pana am plecat de la ei, dupa care am ajuns la cei de acum, lucrez la ei de la sf lui octombrie 2007, dar in carnetul meu de munca s-a operat abia in ianuarie 2008, deci eu nu voi avea dreptul la indemnizatie pentru ca nu am cele 12 luni cotizate la stat...practic eu intrebam daca dupa concediul de lauzie, mai pot lua bani de la ei adica salariu...
21+ - posibil baietelBebe

. Eu voi naste cel mai probabli cu dr. Cristian Radoi - SUUB (Municipal).