Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 22
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by babytza
Angelynna si eu sunt intr-o situatie similara.Dupa ce nasc mai iau bani de la firma in functie de cate zile mai am din acele 126. chiar daca nu iti desfac contractul de munca nu mai iei bani de la ei. O sa incepi sa iei alea 2 mil.
Dar eu vreau sa ma duc la casa de pensii sa ma interesez daca nu se poate plati retroactiv... In felul asta sa iau 8 mil nu 2.Am auzit ca se poate...
Daca reusesc te anunt . Eu ar trebui sa platesc 2 luni retro, tu 3 cred.
Te tin la curent21 +
eu am nevoie doar de acele 2 luni, noiembrie si decembrie de pe 2007, dar din cate am inteles nu pot pt ca nu am inregistrate venituri
21+ - posibil baietelBebe
angelynna82 spune:
Clau
stiu ce prevede legea 19 cu privire la indemnizatie, din pacate nu beneficiez de acest lucru...
La Multi Ani Rainlover si Andreutac, multa sanatate, fericire si bebei cat mai nazdravani (daca aveti) ![]()
21+ - posibil baietel
Bebe
angelynna82 spune:
bitza si eu am certuri cu iubitul meu dar foarte rare, aman2 suntem incapatanati si orgoliosi...aaaaa si noi am facut ieri 13 luni de cand suntem impreuna
ma duc sa mananc ca sunt moarta de foame
21+ - posibil baietel
Bebe
babytza spune:
BA tocmai asta am aflat , ca putem plati din urma. Si eu am pe cartea de munca doar 10 luni. pt ca sunt la ei de la 1 decembrie. Am vb cu cineva de la primarie si a zis sa incerc sa platesc pentru oct si nov 2007 ca sa fac in total 12 luni.
Te tin la curent ca ma duc luni.
Cat despre salariu, nu mai poti lua dupa ce depasesti cele 126 zile. ei sunt obligati doar in prenatal si postnatal sa iti dea salariu. Cand depasesti zilele astea ei nu iti mai dau. Atunci incepi sa iei alocatia de la stat de 2 mil.
Eu acum plec de la servici. Daca mai esti vb diseara...
POOOOP toate mamicile !!! 
21 + 
sept-oct2008 spune:
M-am trecut in lista
. Nu cred ca am stricat nimic...am pus o mamica in plus la numaratori...si la baietei![]()
angelynna82 spune:
Pai atunci e bine, ramane de vazut luni ce raspuns ai si ma duc si eu dupa aceea la casa de pensii.
E bine ca oricum nu imi pot desface contractul de munca si pot relua jobul dupa, ca nu vreau sa las acasa bebelu inca mic, macar sa mai crteasca.
21+ - posibil baietel
Bebe
EvaF spune:
LA MULTI ANI ANDREUTAC SI RAINLOVER!!! BEBICI SANATOSI SI FRUMOSI SI SARCINI USOARE
Noua ne-au ramas 100 de zile pana Luca e in bratze la mami si la tati!

Claudinna, esti bine?
Va urez o seara frumoasa!!!
25+
Luca 
AMR 100 DE ZILE !!!!!!
POZE
„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)
300 spune:
La multi ani andreutac & rainlover. Multa, multa sanatate i copii furmosi. Sa fiti iubite ca in prima zi 
21+
clau_geo spune:
Burtici maine e miting aviatic la Clinceni pt cine e amator de distractii de acest gen. Eu am fost cand eram in 3 luni si tot atunci am zburat pt prima oara cu un avion ultra usor de 2 locuri. A fost fenomenal ![]()
Va las acum ca trebuie sa merg sa fac ceva de papi ca e frigiderul gol.
Va pup si ne auzim maine. Sa aveti o seara frumoasa si o noapte odihnitoare.
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea