Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna,

Nici eu nu stiu sigur unde nasc, dr. mea e Raluca Uzum si practica la Elias, deci cred ca va fi acolo. Eu am gasit-o la Sanador, acolo avem asigurare medicala de la firma si raman cu ea. Nu am prea stresat-o pana acum ca nu a fost nevoie, mi s-a parut ca nu am nici un fel de complicatii.

Altfel mi-a zis si cand o gasesc la spital, pentru cand trebuie sa ii arat analize si altele. Dar prefer sa fac o programare la cealalta clinica, unde acum pot ajuunge dupa program (abia am reusit sa lucrez dimineata si mi-e greu sa ma invoiesc in timpul serviciului). Oricum, consultatiile intra in abonamentul platit de firma.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by freshanana

quote:
Originally posted by danucu

Va pup fetelor!!! Ce mai faceti? Zumzaiti de zor ca niste ce sunteti. Nu am resusit sa citesc din urma dar am sa arunc un ochi. Multumesc la toate pentru galerie, vorbe bune si mai ales de intelegere (ca nu am zis ce e bebe).

Yoooooopeeeee, suntem in luna a 6 a! Nu-mi vine sa cred, mai sunt doar 4 luni sau chiar mai putin, cine stie. Ce repede trece timpul! Asa vi se pare si voua?

Eu am avut 2 saptamani un pic mai altfel ca sa zic asa, adica am fost putin trista si nu prea am vrut sa vorbesc cu nimeni, poate de asta nici nu am mai scris. Voua vi se mai intampla? Mie-mi lipseste enorm de mult familia care sa ma alinte si pe mine, ca de, acum sunt mai sensibiloasa. Desi daca eram in tara tot nu ma alinta nimeni.

Merg sa va citesc din urma acum.

23+

pai daca iti e dor de cei de acasa de ce nu ai vbit cu noi ? poate reuseam sa te "alintam" noi
macar cu o vorba buna
bine ca ti-a trecut mica depresie
gandeste-te la viitor, iesi in oras, vezi niste comedii la tv si cauta in orice zi un motiv de bucurie, ca daca o sa fii asa pesimista toata sarcina ...o sa fie greu
o zi buna

26+
AMR 97 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Sunt de acord cu Fresh, intra si stai de vorba cu noi ca sigur vom reusi sa te facem sa te simti mai bine, eu mereu cand am o problema o discut cu voi si imediat ma simt mai bine. sa treaca dorul de casa.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelynna82

quote:
Originally posted by clau_geo

quote:
Originally posted by tzitziri

Clau,

tu de ce mai ai asa restrictie de stat in pat?ca parca erau toate bune....

21+

se pare ca desi totul era ok la eco, dr a zis ca placenta a urcat prea putin si a zis sa nu fac efort mult. Pot sa ies din casa dar nu zilnic fiindca trebuie sa urc si sa cobor 4 etaje, ceea ce nu e indicat. Oricum sper ca la urmatoarea eco sa fie si mai bine si sa pot sa ies zilnic sa ma plimb
dulce pt griji.

Clau ai grija de tine si sa faci intocmai ce a zis doctorul

21+ - posibil baietel

Bebe

Angelynna dulce pt sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

bitza, danucu, sper sa va simtiti mai bine deja. V-am bagat in acelasi post, desi problemele voastre sunt diferite, dar suntet suparate amandoua. Ca toata lumea de-aici, va stau si eu alaturi.

21+

Mergi la inceput

Legat de carucioare, m-am intalnit cu o vecina care are un carut de la Primi pasi si vreau sa va zic ca mi s-a parut tare ok, e usor, are destule compartimente, protectie pt picioare si pt soare si gentuta de carat.
Plus ca pretul a fost super bun: 400 lei.
Eu cred ca merita sa incerc acest carut si daca e sa se strice asta este macar nu dau o caruta de bani pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

bitza relax, e doar o cearta :) Trece si asta, acum sunt altele mai importante.
danucuEu sunt alintata sau mai bine zis sunt nora cu gasca de soacre... nu pot nici sa ma pipi fara sa trebuiasca sa anunt, fara sa primesc nush cate sfaturi, fara sa, fara sa. E de-a dreptul suparator, mai ales cand nu ceri ajutorul si atentia asta
300 e misto doamna doctor Uzum, am facut o eco la ea prin saptamana 16. Foarte atenta la detalii si fara sa se grabeasca. Mi-a placut de ea.

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

alinushca, el era de fiecare data mai grasun asa decat varsta lui (cam o saptamana) si ma asteptam sa fie si acum, dar se pare ca i s-a modificat putin ritmul, dar nu mai incepcu paranoia, ma bucur ca l-am vazut
bitza imi pare rau ca te=ai certat cu sotzu , nu fi trista o sa va impacati. Si noi ne-am ciondanit dimineata in trafic, a urlat la mine practic, desi era vina lui (ocolea ingrozitor si intarziam la eco si am zis si eu o vorba) ce sa-i faci....om fi noi mai dioficile si se strange si la ei stresul

300, poate ai alte beneicii de la firma legate de abonamentul medical la sanador, dar eu am citit contractul si avem 4 eco si 4 controale gratuite atat, vezi sa nu ai vreo surpriza. Si pe mine deja m-au pus sa platesc 2 eco (mi-au dat banii inapoi abia dupa ce am vorbit la resurse umane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

fetelor ajutati-ma si pe mine intr-o problema:

nu am cum sa beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului 2 ani (ma refer la acei 600ron)pentru ca nu o sa am pe carnetul de munca 12 luni din 12 cotizate catre stat...la mine la birou abia din ianuarie a.c. au operat in ea, alocatia pt bebe oricum o iau...ideea e alta, firma la care lucrez poate sa imi desfaca contractul de munca dupa acele 126 zile??? daca nu face acest lucru eu mai iau si salariul de aici atata timp cat stau acasa cu bebelu?

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am plecat la munte va pup pe toate we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printzesa_26 spune:

quote:
Originally posted by CD27

Am plecat la munte va pup pe toate we placut

Woooooowwwwwwww...ce suuuuper...Vrem si noiiiiiiiii
Week-end placut si tie..si poate vii si cu pozici.

22S+2

Mergi la inceput