Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
zambetmic spune:
bitza, al meu cand ma apuca nervii, rade de mine si-mi zice ca-s de la hormoni, chiar daca a facut el ceva si merita din plin sa ma nevrozez, da cand imi zice asa pe mine ma pufneste rasu ...
si chiar daca il mai cert si in continuare, parca nu mai am acelasi aplomb ![]()
stii vorba aia, cel mai intelept cedeaza? hihihi
gandeste-te ca nu-ti fac bine dracusorii, si ca de impacat oricum va impacati, indiferent a cui e vine, ata ete, se mai intampla si d'astea, si nu merita sa cheltui energie pt a fi nervoasa
am dres ceva sau mai rau am facut???? ![]()
21+ cu baietel Vladut
printzesa_26 spune:
Ziua buna burtici !!!!
tare vorbarete mai sunteti...abia reusesc sa recuperez !!!
In legatura cu primul subiect de astazi:EPIZIOTOMIA...Da..sunt de acord cu ea...mai ales ca mi se pare un strict necesar...la un bebe maricel, sau bazinul ingust...etc. Prefer sa ma taie decat sa fiu rupta franjulete
...Ce-i drept taietura mi-o doresc oblica..nu verticala...ma gadesc ca e mai bine dupa![]()
angelynna82 spune:
ultima oara cand am avut o cearta cu barbantul meu a fost prin telefon...mai mult eu, ca el saracu' tacea malc
si pe mine asta ma enerveaza si mai rau
21+ - posibil baietel
Bebe
danucu spune:
Va pup fetelor!!!
Ce mai faceti? Zumzaiti de zor ca niste
ce sunteti. Nu am resusit sa citesc din urma dar am sa arunc un ochi. Multumesc la toate pentru galerie, vorbe bune si mai ales de intelegere (ca nu am zis ce e bebe). 
Yoooooopeeeee, suntem in luna a 6 a! Nu-mi vine sa cred, mai sunt doar 4 luni sau chiar mai putin, cine stie. Ce repede trece timpul! Asa vi se pare si voua?
Eu am avut 2 saptamani un pic mai altfel ca sa zic asa, adica am fost putin trista si nu prea am vrut sa vorbesc cu nimeni, poate de asta nici nu am mai scris. Voua vi se mai intampla? Mie-mi lipseste enorm de mult familia care sa ma alinte si pe mine, ca de, acum sunt mai sensibiloasa. Desi daca eram in tara tot nu ma alinta nimeni.
Merg sa va citesc din urma acum.
23+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Clau,
tu de ce mai ai asa restrictie de stat in pat?ca parca erau toate bune....21+
se pare ca desi totul era ok la eco, dr a zis ca placenta a urcat prea putin si a zis sa nu fac efort mult. Pot sa ies din casa dar nu zilnic fiindca trebuie sa urc si sa cobor 4 etaje, ceea ce nu e indicat. Oricum sper ca la urmatoarea eco sa fie si mai bine si sa pot sa ies zilnic sa ma plimb
dulce pt griji.
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
clau_geo spune:
Gata s-a rezolvat problema cu cablul de la laptop asa ca pot sa imi reiau discutiile cu voi ![]()
cites ce ati scris in lipsa mea si revin
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by clau_geoquote:
Originally posted by tzitziri
Clau,
tu de ce mai ai asa restrictie de stat in pat?ca parca erau toate bune....21+
se pare ca desi totul era ok la eco, dr a zis ca placenta a urcat prea putin si a zis sa nu fac efort mult. Pot sa ies din casa dar nu zilnic fiindca trebuie sa urc si sa cobor 4 etaje, ceea ce nu e indicat. Oricum sper ca la urmatoarea eco sa fie si mai bine si sa pot sa ies zilnic sa ma plimbdulce pt griji.
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Clau ai grija de tine si sa faci intocmai ce a zis doctorul

21+ - posibil baietelBebe
freshanana spune:
quote:
Originally posted by danucu
Va pup fetelor!!!Ce mai faceti? Zumzaiti de zor ca niste
ce sunteti. Nu am resusit sa citesc din urma dar am sa arunc un ochi. Multumesc la toate pentru galerie, vorbe bune si mai ales de intelegere (ca nu am zis ce e bebe).
Yoooooopeeeee, suntem in luna a 6 a! Nu-mi vine sa cred, mai sunt doar 4 luni sau chiar mai putin, cine stie. Ce repede trece timpul! Asa vi se pare si voua?
Eu am avut 2 saptamani un pic mai altfel ca sa zic asa, adica am fost putin trista si nu prea am vrut sa vorbesc cu nimeni, poate de asta nici nu am mai scris. Voua vi se mai intampla? Mie-mi lipseste enorm de mult familia care sa ma alinte si pe mine, ca de, acum sunt mai sensibiloasa. Desi daca eram in tara tot nu ma alinta nimeni.
Merg sa va citesc din urma acum.23+

pai daca iti e dor de cei de acasa de ce nu ai vbit cu noi ? poate reuseam sa te "alintam" noi
macar cu o vorba buna
bine ca ti-a trecut mica depresie
gandeste-te la viitor, iesi in oras, vezi niste comedii la tv si cauta in orice zi un motiv de bucurie, ca daca o sa fii asa pesimista toata sarcina ...o sa fie greu
o zi buna
26+ 
AMR 97 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
printzesa_26 spune:
quote:Voua vi se mai intampla? Mie-mi lipseste enorm de mult familia care sa ma alinte si pe mine, ca de, acum sunt mai sensibiloasa. Desi daca eram in tara tot nu ma alinta nimeni.
.23+
Si mie mi se mai intampa, sa am stari de melancolie dar din fericire familie mea este cu mine aici...totusi...eu sper sa ne consideri si pe noi ca familia ta...Suntem alaturi de tine...Te pupacim si te imbratisam cald

22S+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Salutare fetele!
Sunt atata de suparata si nervoasa!!!!Aseara am fost la un restaurant inalian(super) la o aniversare si dupa ce am venit am avut o discutie mai aprinsa cu sotul meu si ne-am suparat; am adormit suparati( e a 2-a oara in 9 ani cand adormim suparati) si suparati suntem si acum; eu cel putin scot flacari pe nas si urechi de nervi!!26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
Bitza imi pare asa rau ca v-ati certat
dar am sentimentul ca va veti impaca foarte repede si ca te va intelege ca esti foarte stresata si ca de vina sunt hormonii, Eu cel putin sunt foarte nervoasa si agitata de cand sunt gravida si sotul intelege deseori ca tip aiurea doar ca sa ma descarc dar uneori mai tipa si el. Insa ne trece repede si e asa frumoasa impacarea Sunt sigura ca si la voi va fi la fel de frumos la impacare. Pup

24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Voua vi se mai intampla? Mie-mi lipseste enorm de mult familia care sa ma alinte si pe mine, ca de, acum sunt mai sensibiloasa. Desi daca eram in tara tot nu ma alinta nimeni.