Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
JulyMorning spune:
anca am vazut ca Ro nu e in lista, dar e Ungaria si poate e o speranta, nu? Ca e si Polonia si mai sunt. Iar pt Maclarenul ala, transportul pana in Ungaria e 31 de euro.. parca suna mai uman. Te anunt cum primesc un raspuns. Sau poate vine Miruna cu vreun raspuns si ne salveaza.
ilia aha... pe aceeasi parte.. hmm.. inseamna ca mama m-a indus in eroare.
asa stiam si eu, ca ruptura se vindeca cam la fel ca si taietura. In afara nu prea se face epiziotomie decat dupa ce se constata ca e cazul, la noi in foarte putine spitale nu este regula generala. Nu inteleg prea bine de ce, in unele locuri se zice/scrie ca in cazul unei rupturi se vede maiestria doctorului: una e sa cosi in linie dreapta, alta mai franjurat, asa
Avantaje si dezavantaje exista in ambele variante, cred eu, ca in orice.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
Gandacelul meu a simtit probabil ca sunt agitata si a dat din picioruse si din manute tot timpul echografiei.... Dar ieri in schimb nu prea a fost activ... Are si el toane...
21 + 
ilia_99 spune:
july, nu stiu daca te-a indus in eroare mama ta, poate asa se faceau acum.. 20 de ani cind te-ai nascut tu!hihi
am si eu o prietena pe care maica-sa incerca s-o convinga sa faca cezariana ca ea a suferit tare mult din cauza epiziotomiei acum 32 de ani. mi-am facut cruce! noroc ca dr a convins-o sa nasca normal, a durat vreo 4 ore, a avut peridurala si a doua zi statea turceste in pat. cu tot cu epiziotomie!!!!
18+
bitza2008 spune:
Salutare fetele!
Sunt atata de suparata si nervoasa!!!!Aseara am fost la un restaurant inalian(super) la o aniversare si dupa ce am venit am avut o discutie mai aprinsa cu sotul meu si ne-am suparat; am adormit suparati( e a 2-a oara in 9 ani cand adormim suparati) si suparati suntem si acum; eu cel putin scot flacari pe nas si urechi de nervi!!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
bitza2008 spune:
Zambetmic, felicitari si tuturor fetelor care au fost la eco, nu nominalizez ca nu ma duce mintea!
Eu nu ma tem de epiziotomie, rupturi si toate cele.Primul meu gand e sa nasc natural, dar in functie de ce decide dr...De durerea fizica nu ma tem deloc, eu am suferit tare mult in viata si durerea din suflet ma sperie ca am si acum multe rani in suflet si asa dor, nu stiu daca se mai vindeca astea.
Scuzati nota tragica!!!!Azi nu mai intervin, ca nu-s in stare, dar va citesc!!Pupici tuturor si weekend placut tuturor!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
ilia_99 spune:
ba sa intervii, bitza, ca poate te ajutam sa iesi din starea asta.
vrei sa ne spui ce s-a intimplat, de ce ati avut discutii?
18+
anca81 spune:
Am mancat iar ca o purcica!!! Somebody stop me ![]()
Bitza, imi pare rau ca te-ai certat cu sotul tau. Lasa ca impacarea e intotdeauna dulce ![]()
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
freshanana spune:
buna ziua burticutze
zambetmic felicitari pt putzulica proaspat crescuta ![]()
fetelor nici mie nu mi-a aparut linia neagra (pe care am avut-o la prima sarcina) dar nici nu ii simt lipsa. nici buricul inca nu a iesit
musette si eu am ales tot taietura pe burta decat la "dansa". mai ales ca am auzit cazuri cu peste 20 de cusaturi (verisoara mea). acum nu suntem toate la fel. daca mie mi-ar fi garantat cineva ca nasc in maxim o ora, ca nu ma doare si ca nu ma taie - as fi nascut natural. pana acum nu a garantat niciun dr sa imi garanteze asta asa ca raman la cezariana
tzitziri felicitari pt bb ok, pt col si pt tensiune. sper ca si azi de la al 2lea dr sa afli tot vesti bune
. mie mi-a dat pe cd numai poze, niciodata filmuletz ![]()
bitza am luat 16,5 kg, azi m-am cantarit, asa ca te-am luat
. imi pare rau ca te-ai certat asa rau cu sotul tau. eu ma cert zilnic cu el, la noi daca nu ne certam zilnic e ceva in neregula. daca crezi ca te putem ajuta cu ceva poti apela la noi. pe mn m-ati ajutat voi cd eram suparata si fara chef de mers la iarba verde acum 1 sapt.
clau eu o sa folosesc dero obisnuit, nu o sa pun balsam.
300 daca ajungi la intalnire (sper sa ajungi cu bine) petrecere frumoasa. si felicitari pt noua semnatura
cd felicitari pt bb "mikul" si concediu placut
babytza si tie felicitari pt bb. stai linistita sunt sigura ca toate se vor rezolva cu timpul.
alinushca eu nu stiu sigur inca unde nasc. cd aflu scriu un mesaj. nu m-am hotarat inca .dar ideea ta e f buna
o zi buna
26+ 
AMR 97 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
ilia_99 spune:
anca, nu te opreste nimeni, ca suntem invidioase.
n-am mai avut 52 de kg de cind eram tinara...
18+