Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Foarte buna ideea ta Alinushca..

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eh, deja angelynna si babitza e clar ca urla impreuna la nastere, nu mai adun de la voi nume si abia apoi intru pe lista si trec datele.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by babytza

Yuuupiiii !!! Avem si putoi amandoua ...

21 +

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, asta al doilea site e OK. Le-ai trimis mail sa-i intrebi de livrare?

Nushulica, foarte dragute bluzitele

Ilia, sunt relativ bine , acasa in "varful patului"

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Sa speram ca nu trezim tot spitalul

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca trimis, sigur. Auch, ma bate fi'mea: juma de ceasca de cafea, juma de cana de cola si acu o tableta de ciocolata. Cred ca am cam energizat-o pe ziua de azi , nu?

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

De la siteurile romanesti am trecut la siteurile straine cautand sa aflu mai multe despre epiziotomie. Toate spun ca studiile efectuate in ultimii 20 (!) ani au aratat ca ruperea naturala se vindeca la fel sau chiar mai repede decat epiziotomia si ca procedura mai e folosita doar in cazurile de urgentza cand copilul e musai sa iasa mai repede, daca nu se angajeaza bine si dr are nevoie de mai mult loc sa il traga sau daca incepe sangerarea si se vede ca urmeaza rupturi multiple. Desi epiziotomia nu garanteaza ca rupturile astea nu se vor produce. De asemenea studiile spun ca in 20% din cazuri femeile care nasc natural se rup, deci restul ar trebui sa stea linistite . Problema cu adevarat majora intervine pentru femeile care si asa sunt in mod normal constipate (bye bye!). Epiziotomia este mai periculoasa pentru sfincter, si da sanse mai mari de incontenenta mai devreme sau mai tarziu (mai ales spre batranete). OK, si last but not least KEGEL scrie pe noi si masaj perineal.

IN acelasi timp am citit pe un forum ca la Elias epiziotomia se practica de rutina. NU ca ar avea sursa neaparat credibilitate, dar oare asa o fi?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, nu cred ca trimit , am incercat sa-mi fac cont si RO nu apare in lista tarilor. Mama lor! Dar sa vedem ce-ti scriu tie in mail.

Piticul meu e cuminte azi, cred ca e somnorici. Fac acum papa bun - orez cu legume, poate o trezesc.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

july, am inteles io ce zici, doar nu eram de acord, ca nu esti deloc dummy epiziotomiile "e" ambele in acelasi loc, adica acolo unde era prima a facut-o nenea dr si pe a doua. acu' nu stiu daca si pe a a treia o face tot acolo, iti spun in oct.
anca, f bine ca esti bine in pat sa stai

io nasc la spitalul CMU, daca i-or da drumu' pina atunci. Daca nu Municipal, ca si la ceilalti doi copchii.Dr se cheama Badiu.

18+

Mergi la inceput

Bebelu meu a fost activ ieri ceva mai mult, azi de dimineata putin

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput