Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
neata!
tzitziri daca ai sti ce ma linistesc mesajele tale pe mine, n-ai idee
pentru ca suntem destul de apropiate cu varsta sarcinii si cand zici de bebe ca abia misca ma mai linistesc si eu ca si eu abia il simt si nu in fiecare zi(si tu oricum ai o sapt inaintea mea
) mai scrie ca-mi place si ma linistesc si eu totodata
felicitari pentru daviducul grasun
sper sa aud si eu asta la eco peste 2 sapt de la dr
haideti sa pun linkuri la ce am luat de la redoute
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-femme-cocoon.aspx?productid=324133503&documentid=207608&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 asta pe roz care e super frumoasa si lejera, material bun
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324135082&documentid=207608&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 asta iar e f misto si materialul racoros
si pantalonii port care i-a luat si clau
20+
DAVID
zambetmic spune:
babytza, as mi-a zis si mie medicu, ca la baietei apar destul de des chestiile alea (nu mai stiu termenu acu) la rinichi si tre urmarit eco, dar de obicei se rezolva de la sine
kllemi, si eu am probleme se pare cu tensiunea, prea mica, doar 10.6 ... mai mereu, mi-a spus medicul sa pap banane, poti incerca si tu, ca rua n-au cum sa-ti faca
21+ cu baietel Vladut
monica_dicut spune:
July, weltweit este intr-adevar "in toata lumea"
Din cate zic ei carutul este nou, nu spune insa ce culoare este. POsibil sa aiba mai multe. Ai putea sa le scrii un mail, dar pentru asta din cate stiu trebuie sa ai cont pe e-bay.
Asa, m-am uitat mai jos. Etse scris acolo la modalitati de ambalare si trimitere, sunt 3 optiuni: germania, austria si 'alte tari disponibile". Din pacate am dat click incercand sa vad ce alte tari ar mai fi, dar nu dau nici o optiune in plus. Cel mai bine eu zic sa le scrii un mail la adresa office@kinderwagenshop.info. Chiar si in engleza sa ii intrebi ce si cum. Vad ca sunt o firma precum este c h i c b e b e la noi. Daca vrei, te ajut mai departe cu placere.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
JulyMorning spune:
Monic sarumana de ajutor
Le-am dat un mail in engleza sa-i intreb doar daca putem comunica in engleza si daca expediaza in Romania. In functie de raspuns, te contactez eventual. Multam de voluntariat inca odata.
Anca am mai gasit un magazin care are si varianta in limba engleza, le dau mail sa vad daca expediaza si in Ro.
www.marama-kinderartikel.de/Joggers/Strollers/maclaren/maclaren-special-offer:::4_32_67.html" target="_blank">aici
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alinushca spune:
Hey! Ce ati zice daca am face un mic efort si am completa deja toate in listuta la ce spital/cu ce dr. nastem? Vedem mai clar cu cine avem sanse sa nimerim in saoln mai ales pentru cele care suntem vecine ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+

JulyMorning spune:
Ilia sau manual pt dummy (adica io) ![]()
Deci cum e cu epiziotomia? De fiecare data ti-a facut-o pe una din parti... acum, a 3-a oara unde mai taie?
. Mama s-a oprit la 2 copii, altfel o intrebam pe ea.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
EU nasc la Filantropia cu Alexandra Crisan.
DPN s-a schimbat putin-- este 9.10.2008
21 + 
monica_dicut spune:
Io mi le-am trecut singura deja de la inceput ![]()
Dorm pe mine 

, mai am 3 ore de munca pana la concediu 

.
Nu mai am stare...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
angelynna82 spune:
he he he
si eu tot la Filantropia - Dr. Chirita Niculina
DPN 09.10.2008
babytza poate ne intalnim pe acolo 
21+ - posibil baietel
Bebe