Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
JulyMorning spune:
anca multzam de link, acu' m-am mai luminat ceva. Dar tot imi trebe scoica/scaun de masina la el... macar.. daca nebunia din mine nu cere si landou
. Acu' mai ramane de stabilit de unde il comandam. :)
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
E tare greu de gasit, se pare. Daca gasesti o varianta, scrie-mi te rog si mie 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
alinushca spune:
http://www.c o p i l u l .ro/a_111_2067_Totul_despre_epiziotomie.html
Stiti voi, scoateti spatziile.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+

anca81 spune:
Am citit articolul, multumim Alina. De masaj perineal am auzit si eu ca ajuta, de asemenea si Kegel sunt bune pentru cresterea elasticitatii "zonei".
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
gargaritza85 spune:
uhm...stau si citesc tot ceea ce ati scris voi gravidutelor...si citesc si iar citesc...si stateam si ma intrebam acum...daca sa va scriu si eu cateva din emotiile prin care trec la prima mea sarcina...mai este loc de inca o burtica printre voi 
18+
JulyMorning spune:
Anca, am gasit ceva... pe ebay austria, da' nu stiu germana o boaba, am priceput doar ca la expeditie scrie ca weltweit, adica in lumea intreaga
. Stii germana?
aici e oferta cu pricina.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
300 spune:
Daca este ebay, asigurati-va ca este un produs nou. Si va trebui sa intrebati ce serviciu de curierat folosesc. Posta locala va fi mereu mai ieftina decat UPS sau FEDEX:..
Daca va hotarati sa comandati din Spania sau Italia, cheltuielile legate de posta sunt foarte mari acolo.
In Franta sunt cat de cat suportabile.
Nu stiu cum sta treaba in UK, nu am avut clienti care s-au plans cand a trebuit sa trimita colete...
Sper sa va foloseasca.
21+
angelynna82 spune:
Cand am sa fac comanda pentru carut si patut o fac de la firme din Bucuresti, asa nu ma va costa transportul foarte mult. Plus ca preturile sunt oarecum la fel.
21+ - posibil baietel
Bebe
ilia_99 spune:
hello, fetili. va 
pe toate. ma bag si eu in discutii despre listute, epiziotomii si altele:
- eu am fost sfatuita sa nu folosesc apa de mare, ci ser fiziologic putin incalzit sub jetul de apa. Explicatia este ca lichidul precipitat din spray nu curata, spre diferenta de lichidul normal.
- betisoare de urechi nu inauntrul urechii, doar pe pavilion, dar acolo mi-era mai simplu sa curat cu prosopul imediat dupa baie.
- termometrul preferat de pediatri este cel clasic, iar temperatura luata rectal. pt ei e cea mai relevanta. atentie, daca o luati asa trebuie sa scadeti 5 liniute din cit indica termometrul ca sa obtineti valoarea reala. Astea toate sunt sfaturi primite de la dr!!! Nu sunt inventiile mele.
Epiziotomia: eu am avut doua deja. La prima nastere n-am avut anestezie
, iar taietura mi-a facut pe o contractie, nici macar n-am stiut, n-am simtit. imediat dupa a iesit bb, mi-a facut anestezie si a inceput sa ma coasa. m-am refacut rapid, desi recunosc ca ma facut spalaturi cu ceai de pelin si galbenele, dar nu am amintiri urite legate de ea. am stat in fund repede, fara probleme. La a doua nastere am avut epidurala, n-am simtit cind m-a taiat cind m-a cusut, la fel. A durat parca putin mai mult sa se inchida, asa mi s-a parut, si m-a durut putin in prima noapte si.. cam atit. Acum nu se cunoaste nimic, deci nu pot sa zic ca am avut pb cu epiziotomiile. De cezariana insa mi-e tare frica, asa ca le respect pe cele care o fac la alegere!
CD, te mariti de ziua mea!!! Ce frumos..
Anca, cum te simti?
July, esti mortala. Instructiuni pt dummies?
Felicic, pe unde esti? Ce-ai mai uitat in cuptor?
18+
babytza spune:
Tocmai am ajuns la servici . Am fost la echo.
E o senzatie de nedescris sa il vezi pe bb in timp real si color....
Avem 400 grame si o mica problemuta la rinichi...mai trebuie urmarit ecografic... in rest bb e bine...colul e de 40mm ceea ce m-a surprins foarte tare pt ca saptamana trecuta eram internata cu contractii si cu col aproape inexistent... MA bucur ca acum totul este ok.
Mai zicea dr ceva de artera uterina dreapta ca nu ar fi tocmai bine dar ca pana la 23 sapt se poate sa ajunga la parametrii normali...
Sunt foarte fericita ca totul decurge normal si ca am un bb santos!!!!!!!!!!!
Va pooooop si va urez o zi minunata , asa cum este si a mea !!!!!!
21 +