Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
musettepink spune:
Mami de Alexa bafta la eco!!!!!!Poate afli culoarea caruciorului!
Tzitziri felicitari pt bebe sanatos!
Anca si eu sunt fan dermatocosmetice si m-am hotarat pt bebe tot din categoria asta sa cumpar cosmeticele.Mie personal bioderma nu mi-a facut prea bine dar poate tie ti se potriveste.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+
LUCA
musettepink spune:
Cleo eu am luat detergent Dermalin de la farmaciile Sensiblu.O cutie de 2.5kg a costat aproape 25ron.
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+
LUCA
tzitziri spune:
Anca,Alexa,Clau,300, Musette, multumesc frumos
.
Clau, al meu se lauda ca a avut la nastere 4,800 si ca mama lui cand s-a nascut a avut 4,300....deci sunt o familie cu greutate
.Eu am fost un prematurel...asa ca daca e sa fie de undeva e de la el.
Apropo...fac mereu haz de el ca trebuia sa imi spuna de cand ne-am cunoscut ca a avut 4,800 la nastere si ca asa e la ei, ca daca stiam de la inceput ori ma pregateam psihic ori il lasam![]()
21+
anca81 spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Anca si eu sunt fan dermatocosmetice si m-am hotarat pt bebe tot din categoria asta sa cumpar cosmeticele.Mie personal bioderma nu mi-a facut prea bine dar poate tie ti se potriveste.
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!25+
LUCA
Am mai avut Bioderma, Atoderm pentru piele uscata, Sensibio si Sensibio H2O demachiant. Pentru tenul meu deshidratat au fost bune.
Pentru bebe la ce marca te-ai gandit?
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
alinushca spune:
Vlaudtz ??
Felicitari! NU pari oricum dezamagita de transformarea asta. Ceea ce e ok. Tre sa recunosc ca eu ma cam tem de o trasformare. Daca imi zice Miercuri la eco ca e fititza... cred ca dau iar in plans ![]()
Nushu 5 cm ??
hmm... that is huge. uite acu ma pun pe net sa ma docomentez mai tare despre aceasta "procedura".
andreea_andnici nu m-am gandit sa ma uit mai sus de buric, dar probabil ca inca nu e si pe acolo ca altfel ar fi vazut-o altcineva macar. si tu il simti pe bebe mai mult pe partea stanga? ca la mine conincide in mod misterios cu zona in care sta/statea mai mult bebe. cred ca s-a suparat pe mine acum ca ma tot incapatzanez sa dorm si pe dreapta, si s-a ascuns de ieri.
musette o sa ii intreb pe amandoi in mod specific despre asta. mai ales ca sunt la acelasi spital si imi fac o idee despre asta.
clau_geo dar cam cat de mare a fost taietura la ele?
tzitziri felicitari si in cazul asta succes din nou pentru azi
David e un nume frumos si puternic!
anca81 din ce am mai citit pe net, durerile nasterii fara anestezie sunt asa de mari ca o taietura pe viu e o nimica toata. eu oricum cred ca se face ceva mic local. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+

clau_geo spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Cleo eu am luat detergent Dermalin de la farmaciile Sensiblu.O cutie de 2.5kg a costat aproape 25ron.
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!25+
LUCA
Musette si multumesc de raspuns
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
alexa si mami spune:
300, musette, sar'mina de urari
clau, si eu tot dermalin am folosi pt hainutele alexei pina pe la 2 ani, cind am considerat eu ca s-a "calit", si produsele bioderma, la recomandarea pediatrului.
alexa si
mami
300 spune:
quote:
Originally posted by angelynna82
Felicitari 300 pentru semnatura, sa inteleg ca e posibil sa nastem in aceiasi perioada?21+ - posibil baietel
Bebe
Multumesc :) Se pare ca da, DPN la mine e 3 octombrie. :)
21+
anca81 spune:
Alina, da, ai dreptate. Rectific: n-as naste natural fara epidurala
Asa sunt eu, mai rea de durere.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Anca,Alexa,Clau,300, Musette, multumesc frumos.
Clau, al meu se lauda ca a avut la nastere 4,800 si ca mama lui cand s-a nascut a avut 4,300....deci sunt o familie cu greutate.Eu am fost un prematurel...asa ca daca e sa fie de undeva e de la el.
Apropo...fac mereu haz de el ca trebuia sa imi spuna de cand ne-am cunoscut ca a avut 4,800 la nastere si ca asa e la ei, ca daca stiam de la inceput ori ma pregateam psihic ori il lasam21+
Super tare Tzitziri
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea