Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Tzitziri, ma bucur ca sunteti bine la epiziotomie eu n-am simtit nik, o mica intepatura de la anestezia locala. La 5 suntem si noi programati la eco, abia astept.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata fetele, eu deja am am ras o cafea si un mic dejun copios, am lenevit cu colegii de munca "la o tigara" si am schimbat oficial semnatura. Sunt viitoare mamica de 21 de saptamani!

Ia sa vad ce-ati mai postat de aseara...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata fetele, va invit la un capuccino

Sunt cam adormita, m-am trezit azi noapte de doua ori si abia de am reusit sa adorm

Mimihoo imi pare rau sa aud ca ai probleme, incearca cat mai mult sa stai in pat

la toate fetele

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Neata la toata lumea ,

am fost si noi ieri la eco (cum am si vazut ca si-a amintit cineva ) si totul este bine.
Avem 522 de grame, ramanem baietel, colul a ramas la 32 de mm (deci nu a mai scazut),tensiunea pe arterele uterine (ca stiu ca se mai itnreba pe aici) - mai putin de 0.5 pe ambele(nu stiu valorile exacte dar erau de ordinul 0,4...) si cam atat .Am toata masuratorile acasa, dar esentialul vi l-am spus.

Azi mergem iar ....ca avem doi doctori care normal nu stiu unul de altul. Nu cred ac mai avem ce surprize neplacute sa avem, asa ca m-am linistit deocamdata si sper sa fie bine pentru toata lumea pana cat mai aproape de 40 de saptamani .

Apropo: bebelache (David) cu cateva zile inainte de eco a dat destul de rar semne....ieri si azi dimineata a facut gimnastica ....stia ca il verific daca e bine sau nu

Sa avem toate o zi frumoasa

21+

Mii de felicitari pt bb grasut, as zice ca bebelina mea avea la 23 s 569 gr deci David este ceva mai maricel, dar cred ca as trebuie sa fie ca doar e barbat

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

vroiam sa va mai intreb: voi ce dero veti folosi pt hainutele bebeilor?
si daca stiti marci si preturi va rog sa imi spuneti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Tzitziri, mami de alexa ecografie placuta abia astept sa se faca 10 iunie sa vad si eu cu cine seamana al meu

clau_geo sa stai cuminte in patutz si uitat-te la filme pana iti repari laptopul :) Daca vrei filme pot sa trec si eu sa-ti aduc daca imi spui ce-ti place, doar stam aproape.

restul de fete, imi pare rau, dar nici ca-mi mai aduc aminte ce commenturi voiam sa mai fac.

Celor care sunt la lucru servici usor. Vine weekendul, am intalnire de 10 ani si ma tem ca n-am cum ajunge :((( Ultima masina spre oraul meu e la 19 si io ies la 18. Daca plec maine, trebuie sa ma trezesc pe la 5 dimineata sa ajung la 10 la scoala... Greu, greu...

Colac peste pupaza eu credeam ca azi e joi si nu am facut nici un bagaj.

21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelynna82

Buna dimineata fetele, va invit la un capuccino

Sunt cam adormita, m-am trezit azi noapte de doua ori si abia de am reusit sa adorm

Mimihoo imi pare rau sa aud ca ai probleme, incearca cat mai mult sa stai in pat

la toate fetele

21+ - posibil baietel

Bebe

Angelynna imi pare rau pt tine si te sustin fiindca si eu sunt exact la fel ca tine sunt super obosita dimineata iar in cursul zilei nu reusesc sa adorm.
Plus ca noaptea ma sufoc de la caldura sau din cauza ca mi se infunda rau nasul si ma pauca o stare de panica ceva de speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

300, felicitari pentru noua semnatura!

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Clau

in afara faptului ca nu pot sa dorm mai am si niste vise aiurea rau... dar ma gandesc ca mai e putin pana vine tati acasa si dorm si eu bine

in timpul zilei si mie imi este somn, dar sunt la birou

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Felicitari 300 pentru semnatura, sa inteleg ca e posibil sa nastem in aceiasi perioada?

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput