Mamici norocoase de sept-oct 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Vlaudtz ?? Felicitari! NU pari oricum dezamagita de transformarea asta. Ceea ce e ok. Tre sa recunosc ca eu ma cam tem de o trasformare. Daca imi zice Miercuri la eco ca e fititza... cred ca dau iar in plans

Nushu 5 cm ?? hmm... that is huge. uite acu ma pun pe net sa ma docomentez mai tare despre aceasta "procedura".

andreea_andnici nu m-am gandit sa ma uit mai sus de buric, dar probabil ca inca nu e si pe acolo ca altfel ar fi vazut-o altcineva macar. si tu il simti pe bebe mai mult pe partea stanga? ca la mine conincide in mod misterios cu zona in care sta/statea mai mult bebe. cred ca s-a suparat pe mine acum ca ma tot incapatzanez sa dorm si pe dreapta, si s-a ascuns de ieri.

musette o sa ii intreb pe amandoi in mod specific despre asta. mai ales ca sunt la acelasi spital si imi fac o idee despre asta.

clau_geo dar cam cat de mare a fost taietura la ele?

tzitziri felicitari si in cazul asta succes din nou pentru azi David e un nume frumos si puternic!

anca81 din ce am mai citit pe net, durerile nasterii fara anestezie sunt asa de mari ca o taietura pe viu e o nimica toata. eu oricum cred ca se face ceva mic local.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Alinushca din cate stiu in jur de 2 cm, deci nu foarte mare.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Mami de Alexa saru-mana

de dero Sano sau Teo bebe astiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Clau, al meu se lauda ca a avut la nastere 4,800 si ca mama lui cand s-a nascut a avut 4,300....deci sunt o familie cu greutate.Eu am fost un prematurel...asa ca daca e sa fie de undeva e de la el.
Apropo...fac mereu haz de el ca trebuia sa imi spuna de cand ne-am cunoscut ca a avut 4,800 la nastere si ca asa e la ei, ca daca stiam de la inceput ori ma pregateam psihic ori il lasam

21+

Hihi!! Asa ceva merita intradevar stiut de la bun inceput! Uite la mine mama sotzului a avut sarcina toxica cu el, dar la mine nu a fost sa fie la fel. Iar de nascut (dupa ce a taiat-o) a nascut foarte usor.

anca81 pai nici eu nu stiu ce o sa fac atunci. ma bazez doar pe faptul ca sunt buna la indurat, si ca am un moral foarte bun pe tema asta. si ca tot ce am citit despre medicatia pe care o primesti pentru nasterea cu epidurala si asa mai departe nu imi place deloc. (eu nu prea iau medicamente in general ca stau binisor cu luptatul impotriva bolilor si nu am de ce sa stric echilibrul asta).

Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca pt bebe m-am gandit ori la Mustela,ori Avene(care e preferata mea) ori Kloranne.Cred insa ca ma indrept catre Mustela,mai prospectez piata si te anunt.

Alinush
sa-mi spui ce ti-a raspuns mai a;es unul dintre ei ca eu nu vreau sa aduc vorba de nastere naturala,acum suntem in tratative de cezariana.Ah dar daca din nu stiu ce cauza nasc natural eu nu vreau in nici un caz epidurala.Am citit niste chestii destul de naspa despre ea si oricum daca nu ai bafta de un dr anestezist bun uneori nici macar durerile nu ti le ia deci oricum epidurala nu vreau.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

anca81 pai nici eu nu stiu ce o sa fac atunci. ma bazez doar pe faptul ca sunt buna la indurat, si ca am un moral foarte bun pe tema asta. si ca tot ce am citit despre medicatia pe care o primesti pentru nasterea cu epidurala si asa mai departe nu imi place deloc. (eu nu prea iau medicamente in general ca stau binisor cu luptatul impotriva bolilor si nu am de ce sa stric echilibrul asta).

Bebe reloaded

19+

Te felicit pentru psihicul "tare". Din pacate, eu nu sunt atat de curajoasa... Oricum, la mine cel mai probabil va fi cezariana din diverse motive cumulate.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush dar tie in afara de Iosup nu ti-a mai confirmat nimeni ca e baietel?Sper sa nu se schimbe!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mama mi-a zis ca eu am fost cam mare la nastere, abia de m-a nascut ajutata de asisitente (adica s-au "pus" pe burta ei sa ies eu afara), iubitul meu a fost si el mare la nastere... sa speram ca voi naste bine

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata burticutelor,

Ca tot vorbeati... linea negra inca nu am, iar de la prima experienta stiu ca mi-a aparut pe la sase luni, deci mai am sanse sa apara....

iar despre epiziotomie......hmmmmm...... nu as vrea sa sperii pe nimeni, insa eu am avut ceva de suferit de la ea. Dr mea o cam face din principiu...nu daca e neaparat necesar...asa ca am beneficiat de ea. Cand mi-a facut-o nu am simtit absolu nimic, nici cand m-a cusut, caci aveam peridurala, nu a fost foarte mare, am avut 3 fire, care trebuiau sa se resoarba, insa corpul meu nu le-a accepat si din cand in cand se mai infecta cate unul si trebuia sa ma duc la spital sa mi-l scoata.... cred ca vreo 3 saptamanai nu am putut sta in fund si am avut dureri si usturimi groaznice..... si cu toate acestea, prefer aceasta taietura decat ruptura necontrolata care iti poate face probleme mult mai mult timp!!!!!

Ceea ce este de retinut insa, aceste dureri sunt uitate atat de repede, incat nici nu-mi bat caput cu aceasta problema la cea de-a doua nastere, cand voi naste tot natural, si tot ma va taia, si tot cu peridurala.

cam atat

21+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

V-am promis o listuta cu lucrusoare utile si necesare pt bebe, cu preturi ortientative. Eu am pus ceea ce ma interesa pe mine si nu am plus ca preturile sunt luate de pe net, nu am vazut nimic inca in oras ca sa fiu sigura care sunt cele reale.
Voi puteti sa o adpatati dupa cum va convine:

BB lei
patut Primi Pasi, graco sau baby confort, cangaroo 500
saltea 120
lenjerie de patut Mondocarp 70
carut Primi pasi, chicoo, graco, peg preggo aria one hand 450 -1200
scaun de masina (poate gasim impreuna cu carut) 260
landou (poate gasim impreuna cu carut) 200
sterilizator de biberoane si suzete chicco sau avent 350
cadita pentru imbaierea bebelusului Jane, Rotho sau bebe confort 70
sezlong pt cadita Bebe confort sau deltadiffusion 85
paturica bebe bleu 35
lampa de veghe muzicala si cu proiector de imagini 200
gentuta speciala cu multe compartimente pentru plimbarile in aer liber ale lui bebe (poate are carutul) 55
cantar chicco 250
interfon audio (pentru cand nu suntem in camera) Bebesounds 150
dero Dermalin, Sano, Teo bebe 2, 5 kg 25
salopetute 2-3 marimea 54-56 70
marsupiu pentru bebe 60
pampersi nr 1- 1 bax -19 buc 25
scutece pt schimbat pe pat 30
cercei de aur 200
prosoape de baie 2-3 buc 60
biberoane si tetine set nou nascut 113
suzete 2 buc pt 0 - 3 luni Avent 29
lantisor suzeta Bebe confort 10
comprese sterile 2-3 pachete 40
Sampon Sanosan, Penaten 17
Gel de dus Sanosan sau Penaten 15
ulei de corp Sanosan sau Penaten 15
sevetele umede 1 cutie Pampers sensitive, Penaten sau Sanosan 23
sevetele umede 1 rezerva 18
pompita de nas nuk 15
betisoare de urechi 13
termometru (de preferat digital) chicco 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Alinushca, asa zic si eu acum...ca sunt rezistenta la durere. Cand mi s-a dat din spital piafen , dupa operatia de extragere chist + ovar, l-am tinut acasa ani dupa...ca nu m-am bagat.
Dar nu zic hop pana nu sar parleazul..sau cum era vorba aia

21+

Mergi la inceput