Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
Cristina, esti grozava, ca de obicei! mie esential mi se pare sfatul sa nu asociezi somnul cu mancarea! si...rusa??!!!
Luny, cu riscul de a primi rosii in cap, daca tot nu poti sa te mulgi, da-i frate un bibe cu formula, ca n-o sa pateasca nik!poate ca o sa bea biberonul mai greu, dar sanul nu il va refuza cu siguranta dupa aceea!
DU-TE SI RELAXEAZA-TE, zi mersi ca o ai pe mama ta sa stea cu el!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Tuchi,si tu ai emisiune??![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
Imi furati audienta cu emisiunile voastre 
Tuchi - da, rusa
. Amu sa nu ma crezi cine stie ce geniu
, ca rusa o stiu din coplarie, mi-i ca si o a doua limba materna. Am spus ca-s moldoveanca, dar n-am specificat din care Moldova is. Din cealalta, aia ex-sovietica.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Mamaaa, Cristina, abia astept sa devorez subiectul cu somnul! Pana una, alta stiu clar ca Rebecca face parte din categoria bebelusilor care nu se culca singuri! Si partea buna e ca si la noi ordinea este somn-mancare-joaca..., si am inteles ca este ordinea corecta.
Pana la 4 luni o sa ma documentez bine...
Desi, am reusit si eu zilele astea cu ea, dar cu multe mangaieri pe spinare! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
gata,Emisiunea a luat sfarsit
,Predau transmisia
(cui o vrea):s-a trezit Barosanelul si tb sa pape!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
Clau - spuneai ca are tendinta sa-si traga scutecelul peste fata si sa-si cante, e semn bun! Inseamna ca incepe sa se descurce sa adoarma singura. Am niste prieteni la care fetita exact asa a inceput si dupa aia a tot continua sa adoarma singura. Conditia esentiala era sa o inveleasca cu un scutecel. Fetita si-l tragea peste fata si adormea singura, dupa care parintii i-l luau de pe fata, ca le era frica sa nu se sufoce.
Vladic
Daria
luny spune:
tuchi nu dau cu rosii, ca m-am gandit si eu la formula...exact ce ai zis tu, sper sa nu fie problema cu sanul dupa aia...offff
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Luny n-as fi crezut ca voi spune asta, dar e asa de bine sa stai un pic singura, fara bb! Asa ca du-te miercuri la cununie, e bine si pt moralul tau si poti sa-i lasi o masa cu biberon ca asta nu inseamna ca renunta la sin!
Acum ma duc sa ma documentez in legatura cu somnul, mersi Cristina pt articol.
Dupa care va urma o baie luunga ca de am timp!![]()
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
CristinaGoji spune:
Cleme - fericito
savureaza din plin ziua de azi
Vladic
Daria
kitzy spune:
Luny eu de la inceput ii dau bibe cu formula si chiar si acuma sanul nu-l refuza niciodata.
Si acuma sa ma laud si eu: am stabilit ziua botezului, va fii pe 6 iulie, la aceasi biserica unde s-au cununat bunicii mei, parintii mei, si noi si cu preotul care ne-a cununat ![]()
Chef nu fac nu stiu ce, acasa cu familiile, atat, nu vreau tam-tam.
Eu de ieri am o Diana agiatata, ceva o deranjeaza, n-o lasa sa doarma, n-are febra, n-o doare burtica, aud ca fornaie, i-am aspirat nasucul da n-a iesit mare lucru, parca fornaie undeva intre nas si gat, poate aia s-o deranjeze?
Am vb cu dr, mi-a zis sa-i pun niste picaturi, sper sa fie aia problema, mi-e tare mila de ea saracuta ca ii somn de numa si se tot trezeste si maraie 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)