Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cristina, esti grozava, ca de obicei! mie esential mi se pare sfatul sa nu asociezi somnul cu mancarea! si...rusa??!!!
Luny, cu riscul de a primi rosii in cap, daca tot nu poti sa te mulgi, da-i frate un bibe cu formula, ca n-o sa pateasca nik!poate ca o sa bea biberonul mai greu, dar sanul nu il va refuza cu siguranta dupa aceea!
DU-TE SI RELAXEAZA-TE, zi mersi ca o ai pe mama ta sa stea cu el!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,si tu ai emisiune??

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Imi furati audienta cu emisiunile voastre

Tuchi - da, rusa. Amu sa nu ma crezi cine stie ce geniu, ca rusa o stiu din coplarie, mi-i ca si o a doua limba materna. Am spus ca-s moldoveanca, dar n-am specificat din care Moldova is. Din cealalta, aia ex-sovietica.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaa, Cristina, abia astept sa devorez subiectul cu somnul! Pana una, alta stiu clar ca Rebecca face parte din categoria bebelusilor care nu se culca singuri! Si partea buna e ca si la noi ordinea este somn-mancare-joaca..., si am inteles ca este ordinea corecta.
Pana la 4 luni o sa ma documentez bine...
Desi, am reusit si eu zilele astea cu ea, dar cu multe mangaieri pe spinare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

gata,Emisiunea a luat sfarsit,Predau transmisia(cui o vrea):s-a trezit Barosanelul si tb sa pape!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Clau - spuneai ca are tendinta sa-si traga scutecelul peste fata si sa-si cante, e semn bun! Inseamna ca incepe sa se descurce sa adoarma singura. Am niste prieteni la care fetita exact asa a inceput si dupa aia a tot continua sa adoarma singura. Conditia esentiala era sa o inveleasca cu un scutecel. Fetita si-l tragea peste fata si adormea singura, dupa care parintii i-l luau de pe fata, ca le era frica sa nu se sufoce.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi nu dau cu rosii, ca m-am gandit si eu la formula...exact ce ai zis tu, sper sa nu fie problema cu sanul dupa aia...offff

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny n-as fi crezut ca voi spune asta, dar e asa de bine sa stai un pic singura, fara bb! Asa ca du-te miercuri la cununie, e bine si pt moralul tau si poti sa-i lasi o masa cu biberon ca asta nu inseamna ca renunta la sin!
Acum ma duc sa ma documentez in legatura cu somnul, mersi Cristina pt articol. Dupa care va urma o baie luunga ca de am timp!

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Cleme - fericito savureaza din plin ziua de azi

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Luny eu de la inceput ii dau bibe cu formula si chiar si acuma sanul nu-l refuza niciodata.
Si acuma sa ma laud si eu: am stabilit ziua botezului, va fii pe 6 iulie, la aceasi biserica unde s-au cununat bunicii mei, parintii mei, si noi si cu preotul care ne-a cununat
Chef nu fac nu stiu ce, acasa cu familiile, atat, nu vreau tam-tam.
Eu de ieri am o Diana agiatata, ceva o deranjeaza, n-o lasa sa doarma, n-are febra, n-o doare burtica, aud ca fornaie, i-am aspirat nasucul da n-a iesit mare lucru, parca fornaie undeva intre nas si gat, poate aia s-o deranjeze?
Am vb cu dr, mi-a zis sa-i pun niste picaturi, sper sa fie aia problema, mi-e tare mila de ea saracuta ca ii somn de numa si se tot trezeste si maraie

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput