Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cleme

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Samuel e afara ,doarme asa ca scriu pe fuga...deh,nu mai are paznic/Luny,asa face si al meu doar ziua vomita mult deoarece se agita non/stop.da din maini,picioare, se trage ,se impinge si apoi:vomita!concluzia:si noi daca ne-am agita asa dupa mancare sigur am vomita!!!!nu te mai stresa,draga mea
Adriuta,multa sanatate bunicii si vi in Romania!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

cleme, e superba diana! Are o mutrita simpatica foc!
Luny, sa stii ca poti sa plangi daca iti vine!( vezi ca povestea si Gecko despre moasa care o incuraja sa faca asta!)
jocul cu suzeta l-am avut si eu la Ilinca, pana cand m-am hotarat sa plec din camera! m-am chinuit vreo 3 zile dar apoi nu s-a mai trezit deloc!
Ce-i drept avea 4 luni jumate, dar la Seb am plecat din camera lui cand avea 9 saptamani si a mers!
Nu are ce sa pateasca noaptea rau, doar se alinta!
Iar tu sa stii ca ai nevoie de o pauza de copil!
lasa-l pe randunoi cateva ore, pleaca si tu singura la o tersa, la o cafea, sa vezi ce bine o sa fie!
cum a zis si Clau, toate avem momente mai proaste, importanta e sa vorbim despre ele, sa intelegem ca si altii trec prin asta si ca o sa le depasim!
Eu ma bucur ca l-am lasat pe sot singur cu amandoi, pentru ca am vazut ca a inceput sa se lipeasca si el de seb, sa se implice, sa-i vorbeasca!( aviz Clau!)
noi intalneala de luni ar trebui sa o facem fara randunoi si fara copii, sa stiti!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchita - pe formula era si Vladut, exclusiv de la 1 luna. Dar am mai spus, formulele de azi sunt superioare celor de pe vremea noastra si, drept urmare, diversificarea in aceste conditii se incepe exact c la aceeasi varsta ca si la copiii alimentati natural. A, si sucurile pastreaza in ttr 3-5% din vitaminele fructului, atat. Spuneti si voi, se merita atata aciditate la stomac pentru cele 3-5%?

Uitati AICI un subiect postat de mine referitor la adormitul copiilor singuri. Cum am scris si acolo, metoda trebuie adaptata la fiecare copil in parte. Nu trebuie lasat sa urle in nestire, ca nu faci nici o treaba cu un copil isterizat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Subscriu la ideile Tuchitei referitoare la pauza de cafea, suc pe terasa!!! Precum si la niste intalniri fara bebici!!! Macar din cand in cand! Ultima a fost ca sa nu fiu catalogata drept o mama denaturata

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi varul lui iub are cununia civila miercuri si da o masa la restaurant seara, suntem invitati si uite asta ar fi ocazia de pauza...doar ca nu stiu ce sa fac...cum fac cu Mufy?..cu mancarea mai ales?sta mama cu el, nu-i bai, dar eu mulg greeeeu 90 ml,in 2 zile, insuficvient si asa...asa ca nu-mi vine sa ma duc cu iub.. sunt in mare dilema, nu stiu ce sa fac!!
si ai dreptate tu, poate ne-ar trebui o intalneala numa pt noi, mamicile!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

eu i-am dat si azi o lingurita de suc de mar...si ii place nevoie mare!!!
Naty,tu o sa ii alternezi o zi suc de mere,o zi suc de morcov????ca nu am intrebat dr ...si nu stiu cum sa fac!si de la David,ma credeti ca am uitatnici nu mai stiu la ce varsta i-am dat suc ,supica...Doamne,greu e cand imbatranesti!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Cristina,nu esti deloc o mama denaturata,pe cuvant..e mai bine cateodata fara bb la bord!
Luny,fa cumva si DU-TEEEEE!!!gaseste o solutie!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI IULIA, RAISA, SEBI, ALEX!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Hai, vad ca acum eu am emisiune:Transmitem in direct de la Brasov,Somnul Barosanelului de sub copaci

POZE

Mergi la inceput