Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
cristina, Vladut era hranit la san sau tot formula?
Ca am mai scris ca l-as lasa pe seb pana la 5 luni, dar parca vreau sa mai aud de bebi pe formula diversificati mai tarziu de 4 luni!
Si am uitat sa mai spun ca n-am avut nici o problema cu Ilinca, a primit exceptional orice mancare( cu carnea a fost un pic mai greu10 si acuym se hraneste bine, ii plac legumele foarte mult( ceea ce e mai rar la copii!). Nu stiu daca e doar o intamplare sau e consecinta felului in care am diversificat-o!
Daca nu ma duc la treaba la pranz n-o sa aiba sa manance legumele iubite!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
clau Bai, e superba Rebe, ce sunete delicioase scoate ea acolo, m-a spart, e haioasa rau!!
tuchi A inceput cu ceva mai multa voma iar, de vreo cateva zile, pana acum era ok!!in continuare, noaptea nu varsa! d-aia cred ca ar fi din cauza de activitate prea multa:)..asta ar trebui sa fac, sa-l las sa se frichineasca in patut..dar il aud, si parca nu pot...dar nici nu stau cu el in brate non stop, doar dak o da in maraiala serioasa, in rest, sar din pat sa vad ce face, il pipez, iar in pat la mine, el scapa pipa, iar se agita, eu iar sar..si astae jocul..cu hlizitul, mi s-a parut funny la inceput si i-am intrat in joc, doar ca dupa aia nu ma mai lua somnul pe mine, asa ca sar peste moment, ma fac ca nu vad si ii trece si lui cheful!..dar cateodata dureaza pana readoarme, toate astea se intampla dupa masa, deci de 2 ori pe noapte ca el asa mananca noaptea!dar pt mine e suficient...dorm numai cate 2 ore legate, max 3, si m-a ajuns oboseala, iar ziua nu dorm neam!!
Pe burta???zici ca-l pun pe ace, se strange tot, incearca sa se intoarca si se maraie, se enerveaza rau!..nu-i place, frate!
Acum e in patut la el de 30 min, vorbeste cu prietenii lui, e tare bun bebe de altfel, si mor dupa el!...bai, cred ca pic in depresie postpartum..asa imi sta o lacrima in ochi....parca sunt multe lucruri carew nu merg, si randunoiul asta ma scoate din sarite cu atitudinea lui fata de tata..si numai discutii si stari naspa pa capul meu..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, e doar o perioada, o sa treaca o sa vezi! Cred ca toate avem momente cand avem impresia ca o sa clacam , dar suntem mai puternice decat credem. Si eu sunt nervoasa in perioada asta pe randunoi, am impresia ca nu se implica atat cat imi doresc eu si de-aici numai frustrari pe mine...
Te-ar fi ajutat intr-adevar daca voia sa stea si pe burtica caci in felul acesta nu mai zburataceste din manute, le tine sub el si doarme mai legat. Desi , la mine doarme numa' pe burtica noaptea si a inceput sa se scoale de 3 ori pe noapte si cred ca nu de foame, dar eu o pun oricum la san si se culca la loc! DAr asa e, trezirile astea repetate te scot din ritm! Hai linisteste-te ca ai pui cuminte, o sa fie bine!
Eu sunt mandra de mine, acum a durat doar 20 de minute procesul de culcare al Rebeccai. Tot asa, ne-am asezat in pat amandoua, am pus-o pe burtica si am inceput s-o mangai si sa-i vorbesc. In 20 de minute deja dormea, iar ieri mi-a luat mai bine de o ora. Deci, perseveram! In sfarsit, se culca si ea neleganata! Bravo mami!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Gecko, , asa e, incredibil ce repede cresc! O tot vad la maternitate, mica cat un ghemotoc, iar acum e ditamai bebeloiul!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
cleme spune:
Am reusit sa pun si eu poze de la botez.
Luny incearca sa nu cazi in depresie ca e mai greu sa iesi de acolo si te inteleg si pitica avea faze de genul asta cind sugea, dar trec toate si se fac ei mari.
Clau e criminala Rebeca.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
luny spune:
tuchi, cristina si mie mi se pare logic cum ati facut voi duversificarea, asa as proceda si eu!@ sper sama ajutati cu sfaturi atunci cand va fi momentul!
bai, aveti vreuna aer conditionat din ala portabil, care se muta unde ai nevoie?..pe noi ne tenteaza, dar nu stiu cat de bun e, aveti vreuna, stiti ceva despre el?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Zoze si noi tot la 11 suntem programati, doar ca mai e si un baietel si din cate stiu,baietii au prioritate. O sa ma gandesc si eu la voi
Am vazut si eu filmulet cu Rebe de Clau care o sa iasa o vorbareata si o cantareata . Si sa stii ca mi-ai facut pofta de leagan si tocmai i-am comandat si eu unul pe net. Tu cat ai dat pe el?Eu am gasit ceva la 225 ron...o fi mult, o fi putin?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
nicol_conte spune:
Am vazut si pozici cu Diana de Cleme..frumusica foc!Si ce de par are!Vreau si eu sa fac motz...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Simo27 spune:
La multi ani:IULIA,SEBASTIAN,ALEXANDRU si RAISA
Sa cresteti mari si voinici!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!