Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Cristina, asa este! Cand o pun sa doarma in leagan exact asa adoarme. Incepe sa-si cante si eu ii dau un scutecel pe care si-l trage peste fata! Am pus si un filmulet cu somnul ei asa! Era exact la adormire, mai canta de 2 ori si doarme deja! Dar nu am aplicat metoda si in pat...
Acum a mancat si am pus-o putin in leagan sa nu vomite, dupa care urmeaza o ora de joaca...
Am fugit la program!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Oauuuuu, e crenguta goala, nu-mi vine sa cred!
Cristina, am stat cu Rebecca la joaca o ora si apoi ne-am retras in dormitor, am pus-o in pat, i-am dat un scutec si si-a cantat fata mai bine de 20 de minute! Acum doarme bustean. I-am facut filmulete haioase cand presta ea de zor sa se adoarme, dar le pun alta data, sunt obosita acum si mai bine ma intind si eu putin langa ea.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
si eu..p-aici..mi-a montat randunoiul noua masina de spalat..mufa doarme de 2 ore..acu' incerc sa pun anunt pe net sa vand cealalta masina de spalat, tare-mi ocupa spatiul, si asa ultraredus..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
...eu mi-am rezolvat manichiura si pedichiura;mai ramane sa merg maine dimineata la coafor si gata, sunt frumoasa; dar nu-mi fac cine stie stie ce, le pun sa-mi ia putin din varfuri si sa-mi intinda parul cu placa, ca mie nu-mi iese ca la coafor;atata tot
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
sovietica spune:
Monica, multumim de pont. normal ca m-a speriat stirea. si numai ce am venit de la farmacie cu o cutie.
Gudinde cea bazata, pozici am doar ce se vede la semnatura
Stela, absolut superba Teodora!
Cristina, si eu astept cuminte articolul de la tine
Adriuta, pai ce sa iti aduci de acolo, rabdarea :) Sa ai parte de un drum usor cu bb.
Giani
Clau, esti norocoasa ca isi canta singura, eu tre sa ii cand pana imi epuizez repertoriul!
Nicol, sa va mearga totu struna maine!
Tuchi, mi se pare destul de logic ce ai zis despre diversificare. Am salvat si voi pune la socoteala mai incolo, cand va trebui sa iau o decizie.
Zoze mai poci mami cu pregatirile?
In rest, ce sa mai zic. Mi-a aparut ceva paranoia ca Sash n-a luat nimic in greutate in ultima saptamana, drept urmare bag ceaiuri, galactogil si bere nebetziva. Atata il ciupesc de obraji cand suge, ca ma mir ca nu imi sare in beregata :))
Azi am iesit prima data fara copil la centrul comercial din apropiere. N-as fi crezut vreodata sa ma binedispun cand sunt fluierata/claxonata :))
Am facut teraie prin shopping, mi-am luat sandalute, am probat bluzite, am fost la supermarket.
De urat as mai ura, da imi plange Sasha! am citit numai pana la pag 11
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
Kya spune:
sunt si eu pe aici, va urmaresc din umbra
Astept sa se trezeasca si sa mergem in parc.
De azi de dimineata minunea mea a inceput sa gangureasca . Are un "vocabular" mic deocamdata, dar m-a topit cu sunetele pe care le scoate!! Ii ridicasem spatarul la landou, statea foarte fericita, casca niste ochi maari la mine si "vorbeam"
Si tot azi dimineata am mai obtinut un succes - a adormit singura in landou. Dupa ce a papat, am pus-o treaza inauntru, si a stat ea vreun sfert de ora, a vorbit, a mai si marait, a mai si scancit, si intr-un final a adormit foarte frumos
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
HELLO!
M-am intors si eu de la aerobic! Nu mai fusesem de peste o saptamana, dar m-am enervat ca n-a venit instructoarea de care imi place ci o tipa foarte proasta!
As fi plecat dar decat sa nu fac nici un strop de miscare....
Trupa vad ca doarme, probabil nu pentru inca mult timp1
Cristina, iote unde statea moldoveanca basarabeanca! cand aveam 12 ani am fost in vacanta in tara vecina si prietena si am legat prietenii cu cateva fete de acolo( m-am si indragostit rau de tot de un profesor!) cu care am corespondat cativa ani!
Clau, si Seb isi mai trage scutecul pe fata si adoarme!
Kitzy, felicitari pentru stabilirea botezului si pentru faptul ca il faceti intr-un loc cu semnificatie pentru voi!
Kya, bravo pentru Sanziana ganguroasa!
Sovi, bine ca ai iesit si tu un pic! Si ai grija cu lapticul! daca n-o mai fie sa fie destul, nu dispera!
Luny daca tot ai doua masini de spalat, poate speli la dublu, nu? asta noua nu si le baga si intinde singura? ca eu asa mi-as dori una....
parerea mea e ca bebelusii in general si baietii in special iubesc asa de mult tzatzele incat nu renunta dupa ce primesc un singur biberon!
nu mai stiu daca i-ai mai dat vreodata formula, dar daca nu, da-i intai tu vreo 30 ml dupa o masa, sa vezi cum o primeste, ca sa stai chiar foarte linistita cand pleci!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
CristinaGoji spune:
Sovi - vezi ca la pagina 13 am dat link-ul la postarea mea de acum un an, unde am pus traducerea. Traiasca terapia prin shopping!
Clau - vezi ca se poate!
Luny - super! inaugurare placuta la masinuta!
Kya - felicitari pentru gangureala! si pentru adormit singura!
Si noi am avut asta noapte o surpriza - a facut pauza de masa 8 ore!!! dar nici nu indraznesc sa sper sa-si tina obiceiul...Vladic si acum, ocazional, mai cere laptic noaptea...si doar de vreo saptamana nu a mai cerut in fiecare noapte.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
Am uitat sa o pup in mod special pe Simo27/28 in curand 30, care se crede vedeta Tv, dar nu este!
si ma intreb unde sunt celelalte pseudovedete TV, Mimonix( hai ca nu am ras azi deloc!) si Delphinas- ai zis ca revii dupa 29 si azi e 30!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Am revenit de la plimbare...
Tuchi, am o vaga impresie ca te-am suparat/iritat. Ceea ce CHIAR nu intentionam. Uite, chiar nu mai pomenesc nimic de diversificare...o sa mai cer si alte pareri, pana o sa o iau eu razna...si probabil pana la final voi face fix cum ma taie capul. Dar nu vreau controverse aici. In fond, sunt singura mamica din stol care nici macar nu stie exact ce varsta are copilul ei
Multumesc tuturor inca odata pt felicitari dar vad ca implinirea celor 4 luni imi aduce o stare SEVER depresiva....
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea