Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felixxx.. ai mare dreptate ... si-asa nu mai sunt o tinerica ... d-apai daca mai si astept ... dar nu mai astept .. sar'na de sut in cub(intelegi tu ce litera e gresita acolo )

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by felix76
Pamy, nu-i a buna cu durerea de sani! Cum a fost ciclu? abundent, normal? Ia pune tu manuta pe un testulache de sarcina! Daca a fost putin abundent o fi fost ciclu peste sarcina sau sangerare de nidatie. Nu-i normal sa doara titili in continuare....Poate ne dai tu prima vestea aia buna!!!!Felix
Are dreptate Felix, i-a fa un test cu II liniute.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia, n-a fost un sut, ti-am spus cum gandesc pentru mine si tu esti sor-mea deci gandesc la fel si pentru tine HiHi!

Ma intreb ce s-ar fi intamplat cu facutul copiilor mei daca mi-ar fi traznit ideea sa mai astept inca vreo cativa ani? Sa fi descoperit pe la 35 ca de fapt sotu are spermograma nasoala, io am colu greu de traversat sau mai stiu eu ce alti balauri...

Bine ca m-am luminat si mi-a batut ceasul biologic mai devreme! Sper ca anul acesta sa vina barza si la noi si la voi toate! Sa-i facem lui Tutu o gradinita de oracaitori, sa nu mai aibe pereti pe care sa agate pozele lor!

Pamy, te asteptam maine dimineata, la raport, cu testul pozitiv!!!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

fetele, cand ati avut ovulatia mult mai tarziu, cm v-a venit la data obisnuita sau a intarziat mai mult ? Stiu ca teoretic ar tb sa-mi vina la 14 zile de la ovulatie in cazul unei faza luteale normala, insa.....mie nu mi-a depasit niciodata 31 de zile, si daca ar fi sa calculez 14 zile asta ar insemna ziua 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

De-abia acum am reusit sa ma eliberez un picutz sa intru pe DC sa va salut si sa va urez o saptamana excelenta, plina de vesti cu II, Mada
Intai o sa va citesc si apoi o sa va mai scriu.

Pup toate fetele mele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Magdita, bine ai revenit!

Ubi, eu am patit-o astfel:
- la o monitorizare am ovulat tarziu si ciclu a venit la 35 de zile (deci cam la 14 zile de cand am ovulat)- a fost o exceptie, de obicei ciclul meu tine 30-32 zile...
- la alta, la care am facut si stimulare, am ovulat tarziu dar ciclu mi-a venit dupa 9 zile de cand am ovulat deci faza luteala scurta...

Tu pui utrogestan?

Felix

Mergi la inceput

Da Felix, pun utrogestan cate 2 pastilute seara in vagin. Crezi ca influenteaza durata Cm, utrogestanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ubirica, da .. utrogestanul influenteaza ..din amintirile mele la maxim 5 zile de la oprirea lui trebuie sa vina , sau ceva de genul .. oricum , io stiu ca are influenta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

merci georgia, acum iara sunt in ceata, Tutu nu mi-a spus cat timp sa iau utrogestan, eu am banuit ca pana imi vine cm, si daca e sa fie bebe... e bun ca il fixeaza mai bine.

Mergi la inceput

Utrogestanul ajuta o eventuala sarcina, este progesteron natural. Dar, daca nu e sarcina, nu iti influenteaza data la care ar trebui sa vina ciclu. Eu am pus in continuare dupa inseminare, nu numa alea 10 zile cat mi-a zis Tutu, si mi-a venit ciclu chiar si cu utrogestan...Dar cred ca depinde foarte mult de organism, poate alte fete au fost intarziate din cauza lui.

Pe mine m-au cam dreglat hormonalele astea, mi-a venit ciclu mult mai repede decat de obicei dar, ce-i drept, am si ovulat mult mai repede, cel putin la prima stimulare. Offf si acu tre sa ma apuc de gonal, asta in cazul in care nu se pozitiveste odata testul ala de sarcina pe care o sa il fac la sfarsitul sapatamanii viitoare!

Poate e cu ochisori!

Mergi la inceput