Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

fetele pe la 7 seara poate va spun si eu ceva de bine, tocmai mi-am recoltat sange pt beta hcg, desi nu am nici un simtom si e putin cam devreme, am zis ca decat sa stau in stres si sa nu ma pot concentra la nimic ....Sotulica ma apasa de doua zile in continuu pe burtica el zice ca e ceva luna asta ca simte mai tare burtica.... Off ce stie el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

buna fetelor ,am venit si eu la cafea..
Vroiam sa va zic ca eu sunt z a 9 a si pe mine tot ma dor sanii in continuare, sunt mai umflati .Nu vreau sa ma amagesc ,eu cred ca e vorba de o dereglare ceva, ca doar am avut cm. A mai patit cineva asa? (si ma-am mai rotunjit putin..}
Apropo sa va dau o veste buna ,inca o pacienta a dr nostru este gravi prin inseminare si asta la 2 luni dupa laparo...sper sa va ridice moralul putin ..pt ca mie mi l-a ridicat ...
fetele

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ubiiiii,

Feteleee, cred ca incep sa apara ale capitolului!!!!!

Poooop si vreau vesti buneeeee!!!!

Uite una, o gravi prin inseminare! Multumim pamy de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

multumesc fetele,.... poate nu mai vad 0.00,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

rocsy .. io sunt in acceasi stare .. latenta ... de ce ?... am zic ca nu ma operez in mai ...asa am promis unei persoane dragi , care ma incuraja ca voi ramane si fara operatie ..
am zis ca incerc , dupa monitorizare , cateva luni pe natural , poate se intampla , stiind ca ovulez , si ca i s-a imbunatatit spermograma lui sotulica .. speram ca , doar spermograma sa fie cauza ... se pare ca nu .. si uite asa ..in iunie ma operez .. parca e un facut , cand sa ma operez ba apare ceva la munca , ba acasa si tot asa ... dar reusesc io pana la urma ...

crisarh, iti tin pumnii
mada23..f bine .. f bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ubi, te asteptam si pe tine cu vesti bune. sa ne tii la curent. aseara, dupa ce am prestat si stateam cu picioarele pe perete (ca poate-poate asa se prinde mai usor), sotul meu ma mangaia pe burta si le vorbea gigeiilor sa inainteze unde trebuie si atunci i-am povestit cum sotul tau tot repeta ca DD sa fie baiat.

fetelor, presimt ca in capitolul asta vom avea mai multe fericite

haideti fetelor cu vesti bune!!! Suntem alaturi de voi

Mergi la inceput

Georgia, nu mai amana sor,me,o! Fa operatiunea ca incep sa iti fac si tie galerie imediat! Da-le-n colo de bete-n roate ca trece timpul. Stii, de multe ori ma gandesc, oare daca bebe o sa vina mai in colo, nu-mi va spune Buni? Noroc cu vaxelele astea ca voi putea sa-mi vaxesc podoaba capilara ce va albi de atata asteptat, da cu ridurile ce ma fac? De operatii estetice n-o sa mai am bani ca ii dau pe toti pe monito, inseminari, gonale si mai stiu io ce?!

Felix

Mergi la inceput

Pamy, nu-i a buna cu durerea de sani! Cum a fost ciclu? abundent, normal? Ia pune tu manuta pe un testulache de sarcina! Daca a fost putin abundent o fi fost ciclu peste sarcina sau sangerare de nidatie. Nu-i normal sa doara titili in continuare....

Poate ne dai tu prima vestea aia buna!!!!

Felix

Mergi la inceput

offf..Felix,sa te auda D-zeu

pamy

Mergi la inceput

Ciclul a fost putin mai altfel ,fara dureri ,dar m-am gandit ca poate de la laparo apoi si histero,s-or mai fii produs niste modificari cu oraganismul meu..zic si eu.Poate o sa fac testul asa...cu toate ca abia mi-a trecut cm..

pamy

Mergi la inceput