Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele,

Va povesteam mai demult ca m-am apucat sa beu mladite de zmeru si coacaz negru impotriva eventualelor chisturi si a durerilor de sani. Azi este Z 18 si vreau sa va spun ca a trecut perioada fertila (nu mai am mucusul specific iar testul de ovulatie mi s-a pozitivat prin z 14) si n-am dureri de sani cum aveam de obicei. Rezulta ca beuturile pe care le iau au efect!!!! Nu-mi vine sa cred, de obicei coboram scarile tinandu-ma de sani, asa de rau ma dureau. Acum, nimic nimicut! In schimb mi-au aparut cateva cosulete...

Ati mai luat careva din astea? V-ati simtit bine tot asa de repede???

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Neatza fetele frumoasele!
Felix am baut si eu extract de mladite de zmeur.Ma simteam bine de la ele dar bb nu a venit.Asa ca m-am lasat.In general nu imi place sa inghit nici un fel de tratamente, am greata si de la aspirina.
Dar, vreau sa va intreb daca pe voi v-a durut burta dupa inseminare mai multe zile.Vreau sa va zic ca ma doare in permanenta de joi de cand am facut inseminarea.Aseara nu puteam sa ma indrept de durere.Ma doare jos, in dreptul uterului, zici ca ma inteapa ceva din interior.
Va pup, o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Andreuk, durerile sunt relativ normale dar pe tine vad ca te doare cam de multisor... Ia no-spa, poate durerile astea sunt de la implantarea lui bebi, cel putin intepaturile cam asta indica. No-spa este antispastic si face ca uterul sa nu se mai miste atat, permitandu-i lui bebi sa se fixeze mau usor!
Cand faci testul de sange???

Georgia, facem noi cumva cu filmul acela!

Pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anaconda..
Georgi.. m-am conformat, am bagat vit C si oscillococcinum, e bine?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Andreuk...si eu am avut dureri de la IA incontinuu, m-am calmat cu nos-pa.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix, mada, magdita, andreuk, lali, georgia, anaconda
mada sper sa auzim vesti bune.
eu luni incep monitorizarile si abia astept sa fac IA.
felix cand am vazut ca ai scris ca se pozitivase testul am crezut ca esti gravi. am citit mai bine si mi-am dat seama despre ce era vorba. georgia tu in ce stadiu esti. cand faci laparo.
andreuk si eu zic sa iei niste nospa . felix are dreptate. pe mine m-a durut dupa IA vreo 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

eu m-am intors de la mare mai bronzata, a fost frumos, doar ieri a intrat soarele in nori.

fetelor, cred ca cineva imi pune bete in roate, ca nu apuc sa fac si eu o monitorizare de la cap la coada in care sa ii prind la un loc si pe Tutu si pe sotul meu. Vineri m-a anuntat, cu juma de gura, sotul meu ca luni trebuie sa plece la sibiu si se intoarce de abia vineri. Avand in vedere ca eu ovulez de obicei prin ziua 15-16, constat ca am pierdut si a doua monitorizare. Am prestat noi aseara ca sa fim siguri ca o sa fie ceva gigeii in caz de ceva. Asa ca luna asta nu sunt tare optimista in privinta rezultatelor.

crisarh, te asteptam cu vesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna!Deocamdata nimic.Daca azi nu vine cm, sper sa nu vine, maine fac testul.Am mici dureri de burtik.aspiranta la

Mergi la inceput

Offf, mai Lali, eu cred ca voi aveti probleme foarte simple: nu sunteti infertili doar va intalniti rar si atunci cand nu esti tu la ovulatie. In locul tau l-as lega cu catuse de calorifer...

Rocsy, ce bine ar fi fost sa fie testul de gravideala pozitiv!!! Eu cred ca voi vedea curand doua liniute si pe ala.

Crisarh, maine e posibil sa ne dai vesti buneeee???

Io fac galerieeeee! Vino cu doua liniuteeeee!

Pupici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fac si eu galerie

Mergi la inceput