Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60
Raspunsuri - Pagina 15
georgia_c spune:
io sor'meo ... pe mine m-a "intarziat" acest utrogestan ... si ce sperante imi faceam de numa numa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Da, te-a facut sa speri in van! Cunosc sentimentul.
Mie mi-a venit chiar si cu el, seara am pus utrogestan (ma rog, inghitit, ca mie mi-a dat niste mancarimi si iritatii de imi venea sa ma urc pe pereti) iar dimineata am fost invadata... Ma gandesc ca organismul tau a interpretat excesul de progesteron ca fiind din cauza sarcinii si de-aia n-a dat drumul la rusi... Cred ca fiecare dintre noi suntem organisme unice si reactionam in consecinta.
La Ubi sper din tot sufletul sa fie sarcina si sa ne dea vesti buuuuneeee!
Pup fetele,
Felix
georgia_c spune:
da felix , ca de obicei organismul meu ,face ce interpretari ii tre lui prin cap .. si uite asa ... io sper ca duda ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Fete dragi,am fost la Tutu astazi si mi-a zis ca s-a spart foliculul,ca am prestat cand trebuia si mi-a urat "bafta".De astazi bag si eu cate doua utrogestan.
Ubirica ,da,utogestanul intarzie cm.Cat despre durata...si eu am uitat sa intreb...
felix76 spune:
Io asa m-am bucurat ca am facut monito in nov-dec anul trecut, atunci cand am ovulat tarziu, ca altfel faceam cate un sac de teste de sarcina zilnic...Si speram tot ca duda...Noroc cu Tutu si cu puta lui de la echo!
Astea suntem, fiecare cu marfa ei... Dar pana la urma tot razbim noi sa ramanem bortoase si atunci sa te tii fericire pe capul nostru!
Aerelian, bravo fetita! Vesti bune, ce bine am inceput saptamana asta! S-o tinem tot asa! Tutu recomanda 10 zile de utrogestan, cate doua/zi!
Felix
crisarh spune:
Fetelor, cu parere de rau, cred ca au venit uratii. Zic cred, ca la mine vine ffff putin si greu imi dau seama daca chiar a venit sau nu. Dar asa s-a intamplat si lunile trecute, deci au venit.Intrebare, Tutu mi-a zis sa-l sun pt laparo in prima zi de cm., in ce zile se face laparo? Dupa ce trece cm-ul? Sau poate fi si in timpul? Va pup. Multumesc pt sustinere.La mine, utrogestanul nu m-a influentat delocaspiranta la
magdita spune:
Hello din nou,
Aerlilian
, sper ca nu ai pierdut timpul si ai tinut cont de sfaturile noastre legate de fufu. Cu siguranta, spermograma se poate inrautati in timp din varii motive. Eu insa sper sa fie luna norocoasa si sa nu mai fie nevoie sa o repetati. Azi mergi la eco din nou, nu? Sa vezi daca s-a spart foliculul
Sa ne tii la curent !
Bb_wanted
, felicitari pentru laparo. Asteptam alte vesti bune in continuare. La multi ani iti spun, chiar daca putin tarziu, dar sper sa primesti toate urarile noastre de bine, de sanatate. Si nu in ultimul rand, sa reusesti in curand sa iti implinesti visul
.
Ana
, suntem toate alaturi de tine. Doamne ajuta sa treaca lunile astea repede si sa reusesti in curand sa ne dai vestea cea mare.
Mada
, ai grija cu raceala tocmai acum. Baga lamai cu miere si ceiutz cald, nu fierbinte. Si vit C.![]()
Feli
si eu beau mladite de zmeur si ma simt foarte bine.
Lali
, imi pare rau ca ai asa ghinion. Stiu cum e cu deplasarile, si sotul meu a avut o perioada destul de mare in care a lucrat in deplasare, insa de cateva luni sta pe-acasa. Sper sa fie cu folos
. Eu, spre deosebire de Feli, te invat sa il legi cu catusele de pat, ca n-ai ce face cu el langa calorifer. Si sa fie si catuse cu puf roz
Pammy
, mai bine fa un test ca sa stii o treaba. Durerile de sani pot fi date si de prolactina marita. Noi iti tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti tu
Ubi
,Doamne ajuta sa ai o valoare mare la beta hcg
Incepem galeria pentru Ubi si Mada :

Fetele, in timp ce va scriam, m-a luat o durere de OD, cu niste intepaturi de mai mare dragul. Diseara avem din nou program artistic
, cred ca mi se sparge foliculul azi![]()

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ubirica spune:
fetele mi-e teama ca declar si eu cat de curand ziua 1, m-au luat niste intepaturi, crampe prin uter... cu tot cu utrogestan.
magdita spune:
Crisarh
, imi pare rau pentru vestile nu tocmai bune !
Dar mergem inainte, ca nu ne putem da batute ! Laparo de obicei se face inainte de ovulatie ca sa nu puna in pericol o eventuala sarcina, insa dr.T este atat de aglomerat incat nu prea mai poate tine cont de ziua cm. Suna-l cum ti-a spus si o sa te programeze cand are o fereastra. Bafta multa !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Magdita, bravo, sper sa aibe ochisori de data asta! La sotul lui Lali m-am gandit sa il lege de calorifer ca e mai zdravan, nu poate scapa usor de acolo! Mi-au placut catusele roz...
Crisarh, laparo se poate face si pe ciclu, se vad mai bine focarele de endometrioza, asta in cazul in care exista, pentru ca si ele sunt active in timpul menstruatiei...De obicei laparo se face inainte de ovulatie dar Tutu face cand gaseste o portita la sala de operatii. E bine sa faci un test de sange daca te opereaza dupa ovulatie, inainte de menstruatie, sa nu cumva sa fi gravi...Imi pare rau ca vin rusii dar o luam de la capat de fiecare data, pana ne indeplinim visul!
Pup fetele,
Felix