Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Caprioara spune:
Mcoca, felicitari!!! Sa-ti traiasca nepotul si sa fie sanatos!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
MissJJ spune:
Vicky felicitari 
bis] sa iti traiasca nepotelul sa creasca mare si frumos si sanatos si refacere rapida mamicii.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani
dara_d spune:
Felicitari mcoca pentru nepotel sa va traiasca.
Tecky acum am venit de la farmacie si mi-am luat homeogene si oscillococcinum ,sper sa scap de raceala asta ca ma oboseste rau de tot,nu am chef sa fac nimic,si mai ales sunt neodihnita ca noptile nu pot dormi de dureri in gat.
Am bagat o masina la spalat, macar atat sa fac si eu daca altceva nu sunt in stare.
34+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dara_d spune:
Si mie mi se mai umfla picioarele dar daca stau in pat si le pun si pe perna ajuta nu am ajuns sa ma deranjeze asta prea tare inca.
34+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
M&M spune:
Biri, ce ma bucur sa aud ca totul este bine cu bebe, eram sigura ca acel defect nu reprezinta nicio problema si, ca sunt mari sanse sa se inchida dupa nastere...
Camy, felicitari!!! In sfarsit ultima zi de serviciu..
Anaco, ce zambareata e Mara. Spor si bafta la invatat!!
Mada,
. Se pare ca azi te simti mai bine...Spor la treaba...
Offff!!! Mie tot nu mi-a trezut starea de balonare...
Cristina
28+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
estrella80 spune:
Mada crede-ma ca am incercat variantele expuse de tine si de pomana... nu se vad efecte.. poate abia dimineata dupa o nopate intreaga de somn! Ziua nu prea pot sta cocotata cu picioarele pe nimic ca eu inca merg la munca, deci mai rau, stau cu ele atarnate. O sa incerc sa imi gel dintr-acela de care mi+a zis Camy sa vedem poate da rezultate.
Tecky stiu ca se da zilnic cu acea crema numai ca, la mine cel putin, sila e mare rauuuuu seara.......tocmai de-asta mai sar peste unele zile!Trebuie sa ma organizez!!Neaparat... daca vreau sa imi pastrez pielicica frumoasa!!
Mcoca sa iti traiasca nepotelul!!

30+
struluta spune:
strulut bine ai venit!!! sarcina usoara in continuare!!!!
pupez toate burtoasele!!!
aa...ano ce tare esti! te gandesti tu ce cnp ar avea fii'ta![]()
Salut Oana,
Ma bucur ca am mai gasit pe cineva din SM si care naste in HU... si eu sunt satmareanca, dar ne-am mutat in Ungaria la 20 km de SM...si tot la Fehergyarmat voi naste cu Dr. Kanyo...
Ce stii de hartii... am inteles ca trebuie sa iti declari certificatul de casatorie pierdut daca e mai vechi de 300 zile???????
Am vazut ca mai e cineva care naste cu Dr. Kanyo - Ada_S - inaintea mea
...
Asta micu azi m-a lasat sa dorm pana mai tarziu... dar ieri... de dimineata de la 6 si pana seara la 10 in continuu sarea in burtica zici ca era pe trambulina
... e hiper activ!
La tine cum e cu bebelul???
Am vazut ca povesteati de vitamine... eu de cand mi-au confirmat ca sunt insarcinata - cam 5 saptamani i-au Elevit si Magne B6 (si am luat acid folic pana la 18 sapt)...in rest nimic... mananc foarte, foarte bine si diversificat... deja am pus vreo 15 kg ceea ce comparativ cu cat mananc e putin!!!
Dunga pe burtica am si eu mi-a aparut pe la 20 sapt de la buric in jos iar dupa putin timp si deasupra!
De vergeturi mi-e frica de mor...
...inca nu am...dar folosesc crema anti-vergeturi...am incercat de toate... de la Bubchen, de la Sanosan, iar acum folosesc de la Mustela si e super!
A... era sa uit ...vreau sa fim si noi in lista de la inceput... am trimis mail, dar tot nu am aparut...ce trebuie sa fac
Va
pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!
Struluta
29+ mamica de strulut micut!
vias spune:
..nici macar nu mai suport gandul la ultima zi de servici...mi-au iesit peri albi in cap...

Cami 33s+, cu
Timeea Cristina
pustai
rontzy spune:
Buna,fetelor!
Mcoca - sa-ti traiasca nepotelul,sa fie sanatos!
Mi-au venit analizele....toate ok(secretie,urocultura,sumar de urina)
ieri am cumparat si caruciorul....Graco ultima........sper sa fie o alegere buna....sotului i-a placut fff mult,l-a manevrat in magazin,l-a intors pe toate partile....i-a montat toate alea pe el.....se vedea ca de-abia asteapta sa vina bb....
Saptamana asta sper sa termin cu zugravitul si sa spal si eu hainutele lui bb........voi cu ce detergent le spalati?
Vreau sa cumpar si eu biberoane dar.........am ajuns pana acolo...si m-am pierdut...nu stiu de care.....sunt prea multe tipuri....sa nu mai zic ca sunt tetine ff variate..........

mai am o nelamurire si gata,nu va mai stresez....ce cosmetice sa iau pt bb?ma refer la marca,si efectiv,ce?ulei de baie,sapun...solid...lichid....etc...
Am si semnatura noua de astazi........
multi la toate fetele!
Irda....Antonia e minunata.........
rontzy
35+
MissJJ spune:
Rontzy legat de biberoane orice marca ar fi e bine sa fie mai largi la gura cat mai simple ca sunt mai usor de spalat, ma refer nu din alea cu gauri si alte modele mai intortocheate, e bine sa fie largi sticlele la gura si in interior sa le poti curata usor ca se aduna multe bacterii din cauza lapticului.
Tetinele pot fi de silicon sau latex acuma depinde de bebe de care prefera alea de silicon sunt in genere mai rezistente, noi din alea am folosit. Tetinele de asemenea sunt numerotate in genere si au mai multe sau mai putine gaurele in fct de varsta lui bebe, pt inceput sunt bune cele cu slow flow ar trebui sa scrie pe ele de la 0 la 3 luni sau la cate luni sunt facute. Astea care le-am folosit eu de la avent de ex au numerele si pe ele 1,2,3 pe o laterala a tetinei si e usor sa iti dai seama ce si cum. Alea nr 1 le folosesc bebeii pana pe la trei luni acuma depinde si de bebe cum stie sa suga ca de ex cand vei trece la tetina nr 2 va avea tendinta sa se innece ca va curge mai rapid lapticul da incet incet se obisnuieste.
Cosmeticele de bebe, acuma nu stiu sa iti zic ce firma e mai buna in ro ca nu is aceleasi ca si aici, dar ca regula primele luni, chiar primul an cel mai simplu ar fi sa folosesti pt baitza un gel de dush din ala 2 in 1 care e si pt par si pt corp, de preferabil sa nu fie parfumat prea puternic si sa fie pt sensitive skin daca se poate. In farmacie in genere sunt produse din astea de bebe, aici este o gama speciala simple se cheama care e din aia fara mirosuri puternice fara adaosuri de chimicale si etc. Daca bebe are mult perisor poti folosi separat gel de dush si sampon. A noastra a fost mai chelbosica si abia de la 1 an in sus am avut nevoie efectiv de sampon separat.
Apoi dupa baitza eu nu am folosit ulei, bebeul transpira se aduna la pliuri mizerie etc asa ca am preferat lotiunea de corp decat uleiul, uleiul de bebe e bun pt masaj la bebe care se poate face de la 3 luni in sus. Eu am folosit o lotiune de corp super hidratanata pt fata iar la pliuri, desi parerile sunt impartite si aici, noi am folosit pudra de bebelusi, am incercat si numai cu crema din aia pe baza de oxid de zinc care o foloseam si la fiecare schimbare de pampers dar tot se aduna mizeria si transpira in pliurile alea si miroasea pielea f urat si facea rana, asa ca am preferat pudra care o folosim si acuma sub brat si la gatutz dupa fiecare baitza.
la shimbatul pampersului aici la recomandarea moasei si a medicului am folosit de fiecare data o crema pe baza de oxid de zinc intr-un strat mai grosutz adik aplicata generos si nu am avut pb cu iritatii sau alte minunatii.
Na cam astea sunt sfaturile care ti le pot da asa la general. Ca la firme degeaba iti recomand ceva ca nu sunt la fel produsele.
Cristina da incerc sa imi revin ca daca stau asa mai rau fac, tre sa take action nu?
Dara imi pare rau ca te simti rau pt gat faringosept e permis in sarcina si pe mine m-a ajutat.
Estrella imi pare rau ca nimic nu functioneaza.
Sper sa gasesti ceva sa te mai ajute.
Noi ne retragem la nani revenim mai tarziu.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani