Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am venit si noi din preumblari!

Vic sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos, papacios si plin de noroc!

Am fost si la dna dr...totul la fel, col lung, posterior, inchis...alea alea. Am mai luat si probe din col, sapt viitoare avem iar donari de sange si pipi, vorbim si cu nenea anestezistu. Totul e bine. Si va zic ce analize imi va da, cu siguranta!

Am citit asa foarte in viteza, pt ca astept baietii sa-mi livreze chestii bebelusesti si deh.

Vorbim mai incolo...pupam...

SUN 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, da tu iar absentezi? Ia mai semneaza condica din cand in cand, ca iti simt lipsa . Si nu te obosii prea tare cu treburile prin casa!

Didi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna, fetelor, mai trag cu ochiul ce se intimpla pe aici ca mi-s in pauza de masa.
vicky, sa-ti traiasca nepotelul, sa creasca mare, sanatos, destept si cuminte. Unde s-a nascut? Cum stai cu regimul?
biri, ma bucur ca vestile sint bunicele, sint convinsa ca micutul tau e un luptator si ca lucrurile vor intra pe un fagas normal. Si e tare bine ca sint sanse mari sa nasti natural, asta e excelent.
nati, mada, alina, nasol cu durerile de solduri. Cind dormiti, dormiti pe o anumita parte? E posibil sa apara durerile din cauza asta?
cristina, de la ce te-ai balonat?

Fetele, cred c-am ajuns clubul vaitotoarelor acuma la sfirsit de sarcina, cu exceptia lui sun, care e ca o floare
Eu nu ma pot plinge de picioare umflate, de insomnii sau de dureri, ma pling doar ca nu mai am chef de servici si trebe sa trag in continuare vreo doua luni cel putin. Proiectele curg, responsabilitatile cresc si cerintele la fel. Seful m-a intrebat daca pot sa ma contacteze in primele 14 saptamini dupa ce nasc, cind in mod oficial ar trebui sa fiu in concediu de maternitate si sa nu fac nimic pentru firma. Na brava, ce sa mai zic la treaba asta ... Am zis da pina la urma, ce pot face?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Irda am vazut poze cu fetitza...sa-ti traiasca...mi-au curs balele...ca mi-am dorit si eu o fetitza...dar o sa mai am un putzoi...manca-l-ar mama

Madina sa-mi pastrezi si mie un loc pe perete...ca si eu o sa am doi nazdravani...si deja mi-e frica sa ma gandesc la ce o sa ma astepte...vom trece noi si peste astea...si or sa creasca si copii...si o sa uitam..o sa ducem dorul acestor clipe..
Eu stiu ca trebuie sa aducem adeverinta de salariat la nastere...

Diaacelasi simptome am inceput sa le am si eu...greu de suportat...dar trecem noi si peste asta...

Biribu ma bucur foarte mult pt voi ca ati primit vesti bune...O sa vezi ca pana la urma totul va fi bine...Sanatate multa..

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt Patrick Ioan 30+
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt chiauna de somn si ligamentele nu vor sa ma lase deloc,asha ca am o stare de kk,din nou...ma gandeam ca prea mi-a fost mie bine ieri!!

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 21 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, matusico, felicitari!!! Sa creasca mare , sanatos si cuminte nepotelul!!!
Turturica, e o stare generala, de vreo 3 zile ...ma simt balonata de cum ma trezesc, abia mai incape ceva in stomac; cred ca e bebe cumva pozitionat pe langa stomacul

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

vicky, felicitari..sa fie sanatos sa va bucurati de el
cristina, si eu am aceleasi simptome..dar de mai mult timp...cateodata mananc doar un mar si gata..nu mai are loc nimic..dar alteori..pot sa mananc si un cal intreg...mi-a spus mama ca asa se mai intampla..sta langa stomac si cateodata mai si da cate un pumn ceva..eu am patit-o intr-o dimineata..inca beam cafea..si mi-a dat una bebicu in stomac de am varsat instantaneu..nu imi era rau..sau altceva..pur si simplu..am simtit lovitura directa...stateam si eu linistita la o barfa cu tata la cafeaua de dimineata..si ... mama a ras de mine...a zis..na..sa simti si tu..ca si tu faceai la fel...

28 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by catilin2008

vicky, felicitari..sa fie sanatos sa va bucurati de el
cristina, si eu am aceleasi simptome..dar de mai mult timp...cateodata mananc doar un mar si gata..nu mai are loc nimic..dar alteori..pot sa mananc si un cal intreg...mi-a spus mama ca asa se mai intampla..sta langa stomac si cateodata mai si da cate un pumn ceva..eu am patit-o intr-o dimineata..inca beam cafea..si mi-a dat una bebicu in stomac de am varsat instantaneu..nu imi era rau..sau altceva..pur si simplu..am simtit lovitura directa...stateam si eu linistita la o barfa cu tata la cafeaua de dimineata..si ... mama a ras de mine...a zis..na..sa simti si tu..ca si tu faceai la fel...

28 + cu
Bebicu Andrei

Catalina, da' cate nu induram noi pentru puiutii nostri???!!!

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

asa e cristina..le induram pe toate numai sa stim ca sunt bine...

28 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gata am terminat cu gatitul si cu piata pe ziua de azi.M-a invitat diseara o prietena la cofetarie sa mancam o prajitura si deja ma gandesc ce prajitura sa mananc.
Mada ce de delicatese gatesti mereu!
Vicky sa-ti traiasca nepotelul!
Dara sirop de patlagina nu ai cumparat?Este foarte bun pt tuse!Sa te faci bine repede!
Rontzy sa stapaneasca sanatos bb caruciorul! Eu am spalat hainutele lui bb cu detergent de la Sano-pt nou nascuti si cosmetice de la Nivea am cumparat:sapun,ulei de corp,sampon.
Estrella sa stii ca si mie mi-ar fi lene sa ma dau in fiec seara cu crema dar am noroc ca ma unge sotul,este ritualul lui,asa se simte mai aproape de fetita lui.

Tecky 35 sapt
AMR 5 sapt

Mergi la inceput