Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
Irda spune:
Multumim mult fetele....sunteti toate niste dragute!
Stiti voi cum e cu cioara si puiul.....pentru mine e cea mai frumoasa bebelina ca-i a mea si m-am luptat ca s-o am!
Pupicei
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria 
Didi81 spune:
Am fost de dimineata la medicul de familie sa imi dea actele pentru prenatal, de luni intru si eu oficial in concediu
.
Mi-a masurat tensiunea - e tot 14 cu 8, batuta in cuie la valoarea asta se pare, asa a fost mereu in timpul sarcinii, nu variaza cat de putin. Si medicul de familie ca si ginecologul a zis ca inca nu e nevoie sa imi prescrie nimic, e la limita superioara a normalului, dar sa am grija daca ma doare capul tare sa ma duc la spital. Deci asta e tensiunea mea si cu asta basta
. Problema e ca m-am si ingrasat foaaarte mult, am +15 kg pana acum pentru ca in ultima luna am luat cate cel putin 1 kg pe saptamana (pana pe la 29 de sapt eram inca in grafic...), desii nu mananc mai mult decat de obicei
. Deci o sa trec de +20kg pana la sfarsit... incerc sa ma resemnez si cu asta, dar in contextul tensiunii mari nu imi place deloc...
O faza hazlie: in drum spre cabinetul medicului, mergeam pe trotuar cu Cristi si trece pe langa noi o babuta care se uita la mine si foarte convinsa: "Aaa, e baiat!", la care eu: "Ba e fata!
", babuta: "Sigu e baiat, la cat de tuguiata e burta!", si eu ranjind: "He he, ba nu, e fata!". Acum s-a convins si Cristi ca toate babutele tin mortisi sa isi dea cu parerea si toate zic ca e baiat; i-am povestit ca si voi patiti la fel
.
Didi
33+ 
pagurschimag spune:
Buna dimineata si de la noi....
Ieri am fost si noi la control si totul este bine, in limite normale. Urmatorul control va fi la inceputul lui Iulie cand vom stabili si data cezarienei...Mai este putin si o sa-mi cunosc puiul...Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa-mi fac si analizele...si cam asta ar fi...
Azi este ultima zi de munca.....
sunt asa fericita....
Kimmysi eu am avut probleme cu Fe la prima sarcina...Aveam niste greturi cumplite de la el...Eu am ales sa nu-l mai iau pt ca nu mai suportam mirosul de ou clocit de cate ori vomam pastila...Din fericire Fab a fost bine...si nu am avut probleme cu el. Am luat Fe pe perioada cat am alaptat...ca sa compensez cat de cat...![]()
Vad ca vorbiti despre masajul sfarcurilor, ei bine eu am avut mari probleme deoarece am mameloane retractate...adica imi lipsesc cu desavrasire...Am avut mari dureri la alaptare...si nu m-a ajutat nici un masaj...doar Fab a fost cel care m-a ajutat prin faptul ca a reusit sa suga si sa le formeze cat de cat....Parerea mea este ca masajul nu ajuta mai deloc....bebe este cel care o sa le faca masajul cel mai bun...
Caprioara am vazut ca intrebi de Omega 3...si eu iau ...dar nu am tinut cont de ce firma este fabricat produsul...Am luat de la Hallmark(nu stiu daca am scris corect) si de la Doppel-Hertz...si nu am observat nici o diferenta intre ele...poate doar de pret...![]()
De cand am inceput sa scriu mesajul si pana am reusit sa-l transmit....s-a facut pranzul...
Il trimit asa (ce deja am avut 2 caderi de curent) si nu vreau sa pierd tot ce am scris...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt
Patrick Ioan
30+
pozele mele
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diarux
scriu pe fuga. vreau sa merg pana la ssistenta acasa sa o intreb. da am zis dsa va intreb si pe voi. Am niste bubitze mici si rosii ca de la o alerige pe burtica. Numai aciolo si numai intr-o parte. sa fei ceva grav? sunt de ceva timp acolo dar acum le-am dat importanta ca mi se pare ca sunt mai multe. deja ma panichez. stie cineva ce poate fi??????????????????
Nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva. Si eu am avut bubute si ma scarpinam mereu. Am mers la dermatologie si mi-a dat mixtura (ca aceea pt varicela) nemenolata. La mine a avut efect si am scapat de bubite. Eadevarat ca temporar, dar cand mai apar ma dau cu mixtura respectiva. Si la prima sarcina am avut si la fel am procedat.
Andreea
34+ si
Bianca MariaPOZE
Tecky spune:
Eu ma pregatesc sa merg in piata sa-mi cumpar pepene si cirese dar nu am nici un chef dar cum pofta e mai mare decat lenea tb sa ma urnesc din loc!![]()
Cristina sa ai spor la treaba si la gatit!
Azi vreau sa fac si eu un pilaf dar dupa ce ma intorc din piata.
Dara eu m-am tratat cu homeogene,sirop de patlagina -este permis in sarcina si am baut ceai de fructe cu lamaie.Sper sa te ajute si pe tine ca e atat de neplacut ca pe caldurile astea sa fim racite!
Caprioara spor la invatat!
Estrella e recomandat sa te dai cu crema contra vergeturilor zilnic,chiar de 2-3 ori pe zi.Eu ma dau in fiecare seara de cand am aflat ca sunt gravida si pana acum nu mi-a aparut nici o vergetura.
Va las ca fug in piata! V-am pupat!
Tecky 35 sapt 
AMR 5 sapt
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by danangie
[b]Fetelor, cele care aveti deja bbi....am intrebat acu' ceva zile.....ce parere aveti despre burtiera? In cazul nasterii naturale , trebuie burtiera??
Eu am avut burtiera dupa prima nastere, dar nu am foflosit-o decat 2 zile. Pur si simplu nu o suportam. Iar burtica mea si-a revenit destul de repede dupa nastere.
Andreea
34+ si
Bianca MariaPOZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Neatza fetele!
Si Ari vad ca isi testeaza limitele si e tare mofturici, intr-o zi a certat-o Flo ca facuse nu stiu ce vinea ea la mine smiorcaici eu ii explic ca tati are dreptate si ce face se supara pe noi iese din sufragerie trage usa dupa ea si statea in hol si tot tragea cu ochiul sa vada vine cineva sa o impace.Cand a vazut ca nu vine nimeni a intrat inapoi in sufragerie zambitoare toata si plina de alintatura.
Are acuma un stil nu are motiv de plans sau ceva da daca ceva nu e cum ii place da intr-o miorlaiala si un teatru de numa.
Eu ii tot explic ca asa nu rezolvam nimic da ea nu si nu. Speram sa nu o tina mult si sa isi revina, mai nasol e ca vine bunica din ro si tare mi-e ca o sa o cam caute intre cornitze si o sa mi se suie in cap acusi.
Estis sigura ca nu ai descris-o pe Bianca mnea? In ultimele zile nu prea mai pti sa ii intri in voie si e tare miorlaita, fara nici un motiv. Daca o cert pune mainile la ochi si se prefacecaplange. Iar dacao amnenint ca o trinmit la ea in camera pe scaunel imediat uita de ce a fot miorlaita si se joaac frumos. Poate simt si copiii tensiunea pe care o avenm noi, pregatirile pt bb2..eu pun pe seama asta comportamentul Biancai.

Andreea
34+ si
Bianca MariaPOZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Nati
Ia spuneti-mi daca am voie sa pun plasturi din aia care se lipesc, nici nu stiu cum se numesc, au ceva,o solutie mentolata,si sunt bune pt crampe musculare, oase.
Oare am voie in sarcina, sau mai bine o tin in au si au?
pentru crampe musculare e bun magneziu. Eu tocmai mi-am luat Magne B6. Nu stiu daca e buna solutia mentolata.
Andreea
34+ si
Bianca MariaPOZE
mcoca spune:
Fetelor sunt matusa 

. Sunt foarte fericita.
Anton George s-a nascut acum o ora prin cezariana, are 3400g si 50cm.
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Andreea chiar nu stiu m-am gandit si eu la varianta asta cu venirea lui bebe 2 si stresul si nebuneala din casa. Acuma nu stiu ce sa zic o fi si asta o fi si varsta de doi ani care se apropie si ii zic astia aici teh teribble tows cand incep sa se smiorcaie sa faca tot felul de figuri si mofturi si etc.
Speram sa se adapteze bine odata cu venirea surioarei si faptul ca vine bunica pe aici si o sa mai fie musafirii la botez sa nu o apuce iar alintaturile, ca am observat ca daca avem lume in vizita sau sta cineva la noi se alinta de numa si toate manierele zboara pe fereastra.
Magda ma bucur sa aud ca e ultima zi de servici te mai poti relaxa si tu.
Didi nasol cu tensiunea, legat de kg eu de mult am sarit din grafic nici nu ma mai agit sa ma cantaresc am ascuns cantarul si imi vad de treburile mele ca altfel mai tare ma enervez.![]()
Tecky pofta buna la pepene si cirese mai am si eu niste pepene, cirese am mai luat dar la caserola asa de gust ca is cam scumpe nu au aparut inca alea la laditze sa le iei la kg.
Legat de mancare eu nici nu mai stiu ce sa mai gatesc, unu la mana eu nu am pofta de mancare si daca ar fi sa fac numai pt mine as papa numai fructe salate ceva usor care nu necesita gatit mult, dar tre sa fac pt Flo si pt fata si chiar nu mai am idei, ieri am facut niste cartofi taiati cuburi fierti si apoi pusi in tava condimentati putin ulei si cascaval ras si i-am copt putin la grill si au iesit super buni si am papat cu niste crenvusti langa si niste catraveciori murati iar azi am zis ca fac niste jacket potatoes, adik cartofii in coaja copti in cuptor apoi taiati in jumate scobiti amestecat miezul cu unt, condimente, cascaval si ceva carnitza de prefarabil afumata si umpluti iar si bagati din nou la cuptor cu niste legume langa ceva salata si ceva carnitza.
Pt weekend ma tot gandesc la ceva ce sa fie usor de facut si nu am mai facut demult timp da inca nu am gasit ceva pe placul nostru, ma mai gandesc bine nici neuronul nu e tare activ.
Uff fug sa mai pregatesc pt nani de pranz totul la fata si numai sa putem urca sus si eu sa ma bag la dush si apoi la nani.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani

Cand a vazut ca nu vine nimeni a intrat inapoi in sufragerie zambitoare toata si plina de alintatura.