Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , iata si eu la cafeluta .
Ma simt tare obosita asa ca nu cred ca voi reusi sa fac ceva astazi , e vineri si duminica vine sora si eu nici patul nu il l-am facut .
Astazi sta Mandy cu mine acasa si parca vad ca imi va face viata un calvar , acum se cearta cu toto pisicul .
Si pe mine ma doare un sold , o parte dintr-o buca si mi se trage in jos spre picior de nu pot pasi cateodata astfel incatpun niste gheata si ai trece .
Mada da-te bine pe langa sotul tau sa iti de-a o masina de spalat vase cadou , acu cu 2 copii eu zic ca e cam necesara .
Eu am primit una cand s-a nascut Mandy , si e o minune alta nu .
Ma bucur ca va placut cabanuta noastra cea mica .
Catilin deci asa mamica asa bb. pai atunci e grav si pt. mine vroiam un puiut mai linistit , cred ca putem sa ne luam gandul , desi Rayan e cuminte in burtica nu ma deranjeaza prea des sau mult .

Alina 37 si Mandy Stephanie 3 ani
19 zile

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sun, am sa incerc sa pun gheata pe sold, sper sa mearga.
Da nu am crezut ca are sa doara in halul asta, efectiv imi vine sa plang de durere.
De mers incerc sa merg , da e cu cantec, au si au si au.

Ia spuneti-mi daca am voie sa pun plasturi din aia care se lipesc, nici nu stiu cum se numesc, au ceva,o solutie mentolata,si sunt bune pt crampe musculare, oase.
Oare am voie in sarcina, sau mai bine o tin in au si au?

Mada, deci zici ca nu trece cu nimic, sa rabd ca altceva nu am ce sa fac.
Tu cum te-ai descurcat pana la final?

Eu am si aspirat zi, am facut ceva treaba prin casa, da cu schiopait si vaitaturi.
Bine ca mai sunt vreo 2 saptamani si ceva si scap.

Irda, sa va bucurati de Antonia este o dulceata de bebe.
Refacere rapida!

36+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Acum am vazut mesajul tau An
a Maria
.
Am inteles ca te lasa durerea cu gheata, ia sa pun acusi ei eu ,poate trece, doamne ajuta ca e groaznica durerea asta.

Eu nu stiu ce se intampla ,da cursorul asta o ia razna, pe la jumatatea paginii dispare ,adio modificari daca vrei sa faci.

Am plecat sa ma congelez cu gheata.

36+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Va puup pe toate!!

Caprioara eu iau o singura capsula de Bio Marin Plus pe zi, de regula seara. Asa m-am fixat eu sa iau seara, nu e regula asta. Si l-am cumparat de de la City Pharm.

Vergeturi mi-au aparut si mie, dar foarte putin vizibile, un pic pe sani si cred ca si intre picioare, la nivelul genunchilor...cred ca asta sunt, sunt deocamdata ca niste mici pete rosii stranse intr-un loc. Voi ce parere aveti, asta or fi?
De dat ma dau cu crema speciala de la Mustela, dar cred ca de acum incolo va trebui sa ma dau zilnic.. sa fiu sigura ca totusi va avea efect.

Linia neagra mi-a aparut si mie dar daca imi amintesc bine cred ca mi-a aparut inca din primul trimestru de sarcina. Cu buricul eu zic ca e o mare porcarie ... nu mai cred in babisme de-astea!!Sa ma mai scuteasca!

Sun si celelalte fete care faceti anestezie epidurala... dati-ne si noua mai multe detalii referitoare la discutiile purtate cu doctorii anestezisti, la ce set de analize v-au solicitat, sau referitor la ce mai trebuie sa stim si noi!!Eu inca nu am apucat sa il intreb pe doctor, dar la urmatorul control o voi face.

Alte probleme sau lamuriri care sa va fie de folos nu mai am sa va ofer!!

Eu una nu ma vait de nimic, poate doar de faptul ca mi se umfla foarte tare picioarel in special de la glezna in jos... de pomana fac dusuri, le tin in apa cu sare de baie, le dau cu gel racoritor... nimic!!

Cred ca e de la retentia de apa, dar aveti vreun tratament pentru asta?Ati incercat ceva si a dat roade?Vreo alta crema?

Sunt in continuare aici astazi..... sunt mai libera!

Va pup si va urmaresc in continuare!

Estrella 30+

30+

Mergi la inceput

Uitasem un lucru foarte important!

Irda sa iti traiasca fetita, sa va bucurati de ea, e o scumpete, la fel ca si tine de altfel!!Aveti grija de voi!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nati, si io sunt exasperata de cursorul asta!!! Cred ca tot de la reclama aia nenorocita este! De ce nu or face nimic in sensul asta????
In alta ordine de idei, sper sa-ti treaca durerea...

Dara, iti urez insanatosire grabnica!!!

Estrella, merci!

Ankalaura,cum stati cu mobila de la bucatarie?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca34+

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Estrella incearca TROXERUTIN gel...la mine a functionat...si costa si f putin...6,2 ron

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci, am vazut poze cu Antonia!!!Irda, ai o fetita atat de gingasa!!!!Am vazut poze si cu Lori, wow !!! Mi-a placut cum dansai burtica...Asa, am vazut poze si cu Marina, ce graviduta mandra esti!!!
Sursula, . Da, ai dreptate; oricum la cat de repede trece timpul acum ne trezim si noi in apropierea DPN-urilor...
Anna, felicitari pentru cele 2 stelute.
Ma duc sa ma apuc de gatit si printre picaturi mai citesc si ce scrieti voi...

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Mersi mult Camy!!
O sa imi cumpar sa vedem daca cedeaza!!!Nu se da pe reteta, nu?Si nici nu are contraindicatii in sarcina, nu?Ca unele dintre gelurile astea stiu ca nu sunt recomandate in sarcina, in prospect, fie in primul trimestru fie in ultimul!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff hai ca mi-am miscat si eu fundul si am reusit sa aspir toata casa si sus si jos am terminat cu vasele din bucatarie am triat si ce trebuie reciclat si acu ma odihnesc putin ca mai am de lustruit patul nostru si sa schimb asternuturile apoi sa fac un dush dupa ce pun fata la nani si sa ma intind si eu.
AlinaM am vrut sa luam din ala vara trecuta cand am luat masina de spalat da nu aveam unde sa il punem si de aia nu am mai luat.
Nati din pacate mie nu mi-a trecut cu nimic mai luam cate un paracetamol din cand in cand si in rest m-am cam chinuit cu durerea. Si acuma am momente cand ma doare tare piciorul stg cu tot cu sold de abia calc da nu chiar tot timpul, adik ma ia ma lasa si tot asa.
Caprioara ms.
Estrella eu mai stateam cu picioarele in sus catarate pe perne sau chiar puse sus pe perete si ma mai ajuta, beam apa multa, seara ma spalam asa cu jet rece si se mai calmau si dormeam cat putem cu ele puse pe niste pernitze ca sa fie putin mai sus.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput