Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineatza fetele! Haideti la cafeluta!
Azi e prima zi de concediu si m-am trezit asa de relaxata!
Irda sa va traiasca printesa si sa creasca mare si frumoasa! E o dulceata de fetita!
Ankalaura, Dana81, felicitari si voua pentru concediu!
Vad ca ati tot vorbit despre vergeturi, eu deocamdata am scapat,dar nici nu m-am dat cu nimic pe burtica. Sper sa nu apara nici de acum incolo.
Cat despre suplimentul de fier, iau de la 20 saptamani Ferofolgamma si nu m-am constipat deloc de la el , ba chiar din contra.
Imi savurez cafeluta si apoi ma apuc de smotru, poate o pun si de o prajiturica ceva!
Revin in pauza dintre aspirator si mop

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita27+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata, mi-am actualizat si eu semnatura. Doamne ce putin mai e!!!
Am vazut ca vorbeati despre data cand v-ar placea sa se nasca bb. Eu as vrea sa fie 8 iulie. Dar sa va spun de ce - in familia sotului meu toata lumea are pereche la ziua de nastere, adica sotul meu e nascut in aceeasi zi cu mama si tatal lui (adica 19 ianuarie), fratele sotului e nascut in aceeasi zi cu matusa lor, iar sora lui e cuplata cu bunica lor. Eu nu am ramas pe dinafara pt ca sunt in aceeasi zi cu viitoarea mea cumnata, prietena fratelui lui Vlad (sotul meu). Iar daca fetita s-ar naste pe 8 iul ar fi in aceeasi zi cu sora si bunica sotului. Sper ca ati inteles ceva din tot arborele genealogic pe care vi l-am descris...

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Irda ce frumusetze de fetita!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va umple de bucurii!

Eu am ramas restanta cu ce am facut ieri la eco. Se pare ca totul e bine, mai putin ca are circulara laxa cica, mi-a spus dr ca nu ar fi nici o problema....
E asa de grasunica Mara mea! e o falcoasa... si are 1600 g, cica e cu vreo 10 zile mai mare, cam de vreo 31 de saptamani. S-a mirat dr ca e asa marisoara, dar e de bine...
Am fost tare emotionati cand am vazut-o (dr e un prieten si a stat pe indelete cu noi la vizionari). Ne-a si zambit strengaritza, a cascat.... ne-a facut filmulete, cred ca m-am uitat deja de 100 de ori la ele.
Cam astea sunt vestile, in mare e ok...

va pup pe toate... sa aveti grija de voi.
Eu ma apuc de citit cate ceva, ca directorul s-a gandit sa ma promoveze inainte de a pleca eu in concediu de maternitate ...si am ditamai concursul pe la jumatea lui iunie!!!

29+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Biri suuper tare ce ma bucur pentru vestile bune! Sunt convinsa ca va fi bine dupa nastere si o sa va bucurati in liniste de comorile voastre. Si da, sa mai pui pozici cu Anna! Si poti sa te plangi pana nu mai poti, d'aia suntem aici, macar sa te ascultam, nuuu?
Stii, chiar aseara vorbeam cu iubi si-i ziceam ca trebuie sa ma gandesc si la cezariana...macar sa ma gandesc la posibilitatea asta, in caz ca ceva nu merge bine. Pt ca sunt atat de setata pe nastere naturala si mi-e atat de "brrrr" gandul de ceza, incat n-as vrea sa am vreun soc, in caz ca...

Gabi saru'mana muuult de tot. Superb loc, e drept! Si Maica Stareta este o fiinta parca din alta lume...

Strulut bun venit si sarcina usoara. Eu nu vad de ce-ti faci tu griji pt agitatie...asa e bebe al tau. Asa e si a mea si asta e, probabil am hematoame de la atatea lovituri, dar pt ea ce nu suport eu...:)

Dana ce naspa. Sunt probleme la canalizare in zona? Cu centura nush sa-ti zic cm, cred ca e bine sa-ti iei pe marimi..s,m,l...stii tu.

Nati nasol cu durerile de solduri dar din pacate prea multe alternative n-ai. Incearca sa tii ceva rece acolo, apoi plimba-te prin casa, intinde-te iar pe pat cu ceva rece....noi cam asta faceam in timpul meciurilor...

Sorelix ti-am mai zis, e normal ca fizic sa fie mai greu. Iar psihic trebuie sa iesi singura...vine si soarele, vine si carutul si in scurt timp, vine minunea de Ami! Hai, macar scrie aici, mai uiti...mie nu-mi place sa te vad asa!

Am vazut ca fetele n-aveau somn azi-noapte. Nici eu. Dar am stat cu laptoapa in brate si am vazut un super film, cu o argumentatie incredibila (desi cred in DD, ca realizare mi s-a parut super tare).

Acum mai mishun prin casa, mai strang una alta si ma pregatesc sa ma tirez in oras, la trebi!

O zi frumoasa va doresc!

SUN 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Irda pupici multi de la noi la printesa mica si dulce. Sa va traiasca e o scumpa si tu arati f happy in poza. Mai asteptam poze cat de multe.
Mona sper ca te simti mai bine si ca ai inceput sa iti mai revii.
Dana nasol tare cu "mirosurile". Legat de marimea la centura eu zic sa iti iei in fct de marimea ta inaintea sarcinii. Aia de modelare gen chilot da pana sub sani sunt pe marimi s,m,l a mea e m ca eu inainte de sarcina eram m si asa mi-am luat. Centura aia pt exercitii e pt toate marimile se ajusteaza. La alte tipuri de centuri nu stiu ce sa te sfatuiesc, aici la noi ei singuri iti explica ce marime trebuie adik pe pachet scrie producatorul cum si ce cu marimea.
Sorelix da stiu ca se vor rezolva cumva.
Biri asteptam poze. Si Ari vad ca isi testeaza limitele si e tare mofturici, intr-o zi a certat-o Flo ca facuse nu stiu ce vinea ea la mine smiorcaici eu ii explic ca tati are dreptate si ce face se supara pe noi iese din sufragerie trage usa dupa ea si statea in hol si tot tragea cu ochiul sa vada vine cineva sa o impace. Cand a vazut ca nu vine nimeni a intrat inapoi in sufragerie zambitoare toata si plina de alintatura. Are acuma un stil nu are motiv de plans sau ceva da daca ceva nu e cum ii place da intr-o miorlaiala si un teatru de numa. Eu ii tot explic ca asa nu rezolvam nimic da ea nu si nu. Speram sa nu o tina mult si sa isi revina, mai nasol e ca vine bunica din ro si tare mi-e ca o sa o cam caute intre cornitze si o sa mi se suie in cap acusi.
Anaco ma bucur sa aud ca totul e bine cu bebe. Bafta la examen.
Oana .
Anaxena si eu ca si tine cu, cerealele. Mi-a luat ieri Flo cerealele mele preferate si nu am lapte. Si nu ies din casa nici sa ma impusti pe vremea asta.
Legat de cnp si a lui Ari tot cu 6 incepe. Si legat de cand as vrea sa se nasca bebitza Ari e pe 21.08.2006 ar fi fain Ami sa fie pe 21.06.2008, da na om vedea cand se hotaraste ea sa vina.
Aseara ne-am gandit bine si am zis ca facem botezul la sf lui august pt ca e si ziua lui Ari pe 21 si atunci vom face si pt ea ziua de nastere sa fie verisoarele aici la ziua ei si bunicii, acuma sa vedem la biserica sa rezolvam sa gasim libera data aia si apoi sa rezolvam in timp util si la starea civila cu certificatul ca ne trebuie la biserica. Tre sa vad sa nu fie vreo sarabtoare sau ceva exact atunci ca la asta uite nu m-am gandit.
Violeta spor la treburi.
Nati nasol tare cu soldul si eu sarcina trecuta m-am chinuit cu soldul stang si nu ceda cu nimic dar asta tot asa in ultimele sapt.
Ma duc sa pun ceva sa pap si apoi am un teanc de vase in bucatarie care asteapta sa le spal.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele, burtoasele,

sunt cu cafeluta in fata......ca-mi este somn daca azi-noapte eram emotionata, azi sunt somnoroasa
Azi ar cam fi ultima zi la servici cu treburi exclusiv legate de servici, luni vin doar pt ceva acte, semnaturi...dar se pare ca am atat de lucru...bineanteles...vor sa fac anumite situatii si pt noiembrie daca va puteti da seama........am de lucru...dar si eu voi lucra doar ce am timp...si apoi sa se descurce...chiar nu vreau sa ma mai enervez aiurea..

Un inceput de we cat mai placut tuturor..

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce fac -dutele?
Tot aud ca majoritatea fetelor au probleme cu somnul,eu inca dorm fara nici o problema daca nu ar tb sa ma duc la toaleta de vreo 3 ori pe noapte cred ca as dormi bustean.
Sun eu nu stiam ca tb sa se faca analize inainte de anestezia epidurala sau de vreo intalnire cu anestezistul. Data viitoare am sa vb si eu cu dr mea!Si eu la fel ca tine mi-as dorii sa nasc natural dar daca va fi nevoie de cezariana am sa ma resemnez mai greu adevarat dar pt bb mea ce nu fac eu?
Danangie burtiera e recomandata si dupa nasterea naturala si dupa cezariana ( dupa o anumita perioada de timp).Am cumparat si eu o burtiera dar ma gandesc cu groaza cum o voi suporta pe caldurile astea.
Anaco spor la invatat!
Mada te-ai gandit bine ca botezul lui Ami sa il faceti in preajma zilei de nastere a lui Ari! Ma bucur ca esti un pic mai bine!

Tecky 35 sapt
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor
Eu nu sunt asa de bine ,sunt racita rau ,nu am dormit aseara.
M-a durut gatul rau si nu stiu ce sa iau de durerile astea, am inceput sa si tusesc.Nu am luat decat oscillococcinum pana cum ,dar cred ca ar trebui sa ma duc la farmacie sa imi iau homeogene.Voi ce ziceti ??
Tecky tu ce ai luat de tuse,sirop de patlagina ,este voie in sarcina, ai intrebat medicul???
Va pup pe toate ,abia pot citi ce s-a scris ca imi curg si ochii rau,m-am trezit cu ei lipiti.

34+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna dimineata, burtici si mamici,
am citit si eu un pic in diagonala si am vazut ca o burtica noua se plange ca e foarte miscaret bb-lu...si al meu e la fel..dar il apuca numai cand am eu de scris ceva la calculator sau cand ma intind in pat sa ma odihnesc..incepe si imi da ghionturi.....si eu ma ingrijoram..si pe doctor l-a bufnit rasul..mi-a zis..pai daca e viu..e normal sa fie vioi..mai ales daca seamana cu mamica..mai agitata..sa nu spun smucita....asa sunt unii bb-i..mai vioi decat altii..

28 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetili,

Am scris un mesaj luuuung si l-am pierdut . Nu pot intelege de ce se intampla asa ceva...

Incerc sa reiau, dar mai pe scurt.

In primul rand, toate burticile.

Acum va scriu de la birou. Saptamana viitoare insa stau acasa in conced sa invat pentru examenul ACCA de pe 9 iunie. Apoi mai am inca 6 zile lucratoare si gata .
Problema este ca neuronu stingher nu memoreaza nimic si sunt disperata cu examenul asta!

Fetele care iau Bio Marine Plus (Omega 3), ce doza luati pe zi? Azi vreau sa-mi cumpar si eu si sa stiu cum il iau. Deocamdata iau doar Elevit. Sper ca se pupa una cu alta.

Vergeturi, data trecuta am facut la nastere intre picioare, si le am si acum. Iar la buric mi-a crapat un pic burta. Acum crapaturile de la buric s-au mai inmultit , dar si buricul mi-a iesit mult mai repede, e ca un buton in afara.

Buric iesit= copil mare, nu cred asta. Matei a avut 3150g si buricul meu era iesit bine. Acum se pare ca nici Ilinca nu va fi prea mare si buricul e buton de muuulta vreme deja.

Linia neagra, se vede asa ca o parere. Data trecuta era mai "serioasa". Iar pufulet sau par nu am, poate doar cateva fire mai vizibile la buric, dar atat.

Biri, ma bucur sa aud ca aveti vesti bune. Sa va aiba DD in paza si sa fie totul bine!

Danangie, eu am purtat niste chiloti inalti care te strangeau bine in talie, ceva de genul celor din linkul lui Mada, dar luati din Romanica.

Mada, sper sa iesi din starea asta. Uite un de la mine.

Sursula, merci de info, .

AnnaBaby, eu sunt nascuta pe 6 iulie, sora (geamana) pe 7 iulie, mama si sora ei pe 9 si 10 iulie, iar tatal lor era pe 10 iulie. Daca Ilinca s-ar naste pe 8 iulie (termenul e intre 6-9 iulie) am tine-o intr-un chef de pe 6 pe 10 iulie. Apoi, Matei e nascut pe 7 ianuarie iar fetita sora-mi pe 6 ianuarie.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca34+

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput