Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
cred ca ai plecat de la calculator...merg sa ma intind si eu...maine ma asteapta inc o zi plina care ar trebui sa fie ultima...
....si imi fac curaj acum....
Cami 33s+, cu
Timeea Cristina
pustai
vias spune:
...ultima la servici...cred ca la ora asta numai eu mai inteleg ce vreau sa spun...![]()
Cami 33s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Nati spune:
Buna fetele,
Biri, ma bucur mult ca bebe e bine,si ca problema nu e mare, deci se va rezolva dupa nastere sau poate cine stie pana la nastere.
Oricum ma bucur pt voi, acum va trageti si voi sufletul putin, v-ati linistit, sa inceapa pregatirile pt venirea lui bebe.
Buna ideea cu dat-ul in judecata, numa ca aici nu e ca in America, nu prea poti da in judecata si daca dai nu murii magare, tot ei au castig de cauza si mai si dureaza cat china.
Pai cand sa-mi ia analiza din nas cu un betigas, am ripostat, nu vroiam sa-mi ia asistenta, lasa ca fac eu, si crede-ma ca aveam lacrimi in ochi de la senzatia aia.
Nu ia prea convenit asistentei, da lasa-ma frate ca decat sa o lovesc peste maini cand e cu batul ala in nas, mai bine ma scobesc eu, imping eu cat de mult pot. Brrr!, naspa senzatie!
turturica, de asta sunt si cu moralul cat de cat ridicat si suntem optimisti, ca suntem pe maini bune, au mai avut cazuri ca al nostru, stiu ce au de facut medicii.
Ca daca eram in alta tara care nu are cazuistica, cred ca eram deja pe depresive.
Fetelor daca stiti vreo metoda sa nu ma mai doara soldul, efectiv nu pot sa calc pe picior, e ca un cutit infipt,imi vine sa plang de durere.
Am incercat aseara cu masaj, aiurea nimic, nu ma lasa durerea si pace.
In pat chiar nu pot sta mereu, simt ca ma atrofiez daca nu ma misc.
Off, acum la final ma loveste durerea, pana acum a fost sarcina super usoara, fara nici o problema.
Bine macar ca mai e putin, si nu sufar mult.
Spor la treburi fetelor!
36+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Biribu spune:
pup fetele pt gindurile bune
!
nati nu prea ai ce lua din pacate in afara paracetamol, in general pt crize de sciatica (cam asa imi suna ce ai tu) se dau antiinflmatorii puternice dar acuma nu poti lua. eventual o punga cu gheata pe locul dureros, mai ajuta ceva. repaus, nu ridica nimic, nu te apleca, din astea. hai ca mai e putin 
mada las ca trece si starea asta.... printesa, sunt multe de zis, are o personalitate, zici ca e deja de 14 ani nu un bot cu ochi acolo...incerc sa pun niste poze azi, sa ne mai vedeti.
dana are un mic defect septal ventricular plus aritmie.
acum merg si eu la nani....
36+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
anaxena spune:
mda,tot n-am adormit
si visam la nishte cereale cu lapte si cand m-am dus la frigider: pauza lapte!
offf,vreau sa adorm!
Ana-Maria
37+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 21 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Reallaura spune:
Neata fetele,
Sunt mamica de mladite si mugurasi, am nascut in mai un ingeras de baietel.
M-am gandit sa va scriu pentru ca stiu ca prin sapt 35-36 eram toate fetele de la odiseea noastra in cumparaturi si pregatiri. Acum, la noi s-a cam terminat cu pregatirile.
Dupa ce am nascut am primit foarte multe accesorii pentru bb pe care le am in dubluri acum.
Daca va intereseaza interfon (monitoare bb) si incalzitor biberon de la Chicco, sunt noi noute, au garantie, le-am primit luna asta, trimiteti va rog pm.
Va doresc tuturor sa nasteti usor, sa faceti bbei grasuni si sanatosi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
danangie spune:
MADA, VICKY multumesc de raspunsuri. Deci, sa ma orientez si eu sa-mi iau. Dar oare ce masura sa-mi iau.....adica de cati cm......ca acu' cu burtanu' asta nu-mi dau seama de cat o sa-mi trebuiasca.....hm......MADA chilotii aia speciali da, i-am vazut si eu odata. Adica, erau de vanzare la Paris. chiar mi s-au parut faini....dar nu m-am gandit ca o sa-mi trebuiasca....
BIRI cat e de mare acest defect? Poate are sanse sa se inchida, cum ai zis si tu. D-ne ajuta! Cat despre aritmie....eu cred ca a aparut datorita acestui defect,nu? Sper din inima sa se rezolve totul.D-ne ajuta! Scuza-ma daca ti-am facut rau "vorbind" despre asta.
mult asteptat
danangie spune:
Ia ghiciti ce m-a trezit pe mine azi cu noaptea-n cap??m Mirosul de caca!! De canalizare!!!
Si acum imi vine sa vomit! Cum zilele acestea a fost foarte cald, dorm cu geamurile deschise in toata casa. Si azi, m-a trezit un miros puternic de canalizare, de acru! Am dat cu parfum in toata casa....acu' nu se respira de la parfum. Dar nu mai pot. Am inchis geamurile si sper sa dispara mirosul asta!
mult asteptat
danangie spune:
NATI si eu sufar de durere de solduri. Pe mine ma ia durerea cand se schimba vremea am observat. Si deci, nu pot dormi pe partea soldului care ma doare. Eu schimb pozitia. Mai iau un paracetamol, chiar daca nu e ca imi face cine stie ce. Dar il iau cand efectiv nu mai pot. Masajul nici pe mine nu e ca ma ajuta. Si ce ma mai ajuta......e canapeaua. E moale. Si cand dorm pe ea.....durerea imi mai trece.
mult asteptat
oanasm spune:
hellouuu![]()
biri ma bucur ff tare pt voi..si ca problema lu' bb nu e asa nasoala cum parea 
irda vaaai....Antonia e o...o....minune!!!! sa va traiasca sanatoasa si voi alaturi de ea!!!
mada hey..super mommmy I
you!!!
strulut bine ai venit!!! sarcina usoara in continuare!!!!
pupez toate burtoasele!!!
aa...ano ce tare esti! te gandesti tu ce cnp ar avea fii'ta![]()
Oana
27+ cu

o noua viata
filmuletz bb