Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , mai eu ma plictisesc de nu mai pot , imi sta gandul numai la duminica cand vine sora sau numai la bb. cand va veni si cum va fii , sunt asa visatoare , nu am chef de mai nimic .
Mai citesc pe aici pe colo , caut un cadou pt. Mandy , iar in rest nimic, nici de tv nu am chef .
Nu stiu ce e cu mine parca am intrat intrun fel de transa .
Biri nasol ca a durat asa de mult ecografia , dar bine ca bb. e totusi bine . Succes in continuare .

Alina 37 si Mandy Stephanie 3 ani
19 zile

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor, cele care aveti deja bbi....am intrebat acu' ceva zile.....ce parere aveti despre burtiera? In cazul nasterii naturale , trebuie burtiera??

IRDA felicitari pentru manuta de om. E o fetita tare frumoasa si luptatoare. Ma bucur ca sunteti bine!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BIRI ma bucur ca totusi e bine......dar nu am inteles bine....ce are bb la inima? Scuza-ma am pierdut firul.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna fetelor!
ne-am intors si noi din plimbari, a fost foarte bine, un pic cam obositor dar m-am mai relaxat, chiar aveam nevoie de o iesire.

Sun un buchet mare de trandafiri ptr tine de la manastire. si noua ne place foarte mult acolo si ne leaga multe amintiri frumoase de locul asta.

Irda sa-ti traiasca printesica, e o minune.

Mona bine ai revenit! sa dea DD sa te recuperezi cat mai curand sa te bucuri de comorile tale.

v-am citit mai mult pe diagonala dar va salut si va pup pe toate.

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am uitat sa-mi actualizez semnatura

35+ AMR 4+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Biri, ma bucura nespus de mult vestile cele bune.

Turtu, mi-a dat sa fac analizele cand am fost la controlul de luna a 8 - si mi-a zis sa le fac la inc lunii a 9-a, deci sf lui mai. Voi merge maine. SAptamana viitoare am si vizita cu anestezistul.

Dana, eu voi purta burtiera. Deja mi-am si cumparat-o :). Si cand am primit-o am vazut ca e impregnata cu nu stiu ce caca maca de substanta cu cafeina ca sa te ajute :)).

Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sorelix, Tecky ma chinui sa imi revin nu stiu ce m-a pocnit asa deodata. Ca ma enerveaza si pe mine starea asta mai ales acuma mai am atata de putin si eu ma scufund in butoi.
AlinaM eu am preferat sa folosesc gelul si sa stiu ca trece ti-am zis in trei zile deja nu mai era. F frumoase pozele de la cabana.
Biri ma bucur sa aud ca aveti vesti bune, cam nasol ca a durat atata, sper sa fie ok si sotul parca lor le e mai greu ca noua parerea mea. Printesa ce mai face? Pupici de la noi.
Dana aici nu se foloseste burtiera dupa nastere naturala, adik se gasesc diferite modele de cumparat dar nu prea se folosesc. Mama a zis ca vai ce nu folosesc una ca nu o sa se retraga burta frumos etc dar nu am avut pb mi-am luat un costum din ala mulat de sub sani si gen chilot jos, de modelare a corpului si am mai purtat ala si am folosit o centura din aia pt muschii abdominali care mi-a fost recomandata ca fiind cea mai buna de o tipa care a incercat mai multe modele si asta a fost sg care a dat rezultate si chiar se simt si se vad rezultatele dar trebuie sa te tii. Uite aici www.next.co.uk/shopping/women/lingerie/35/8" target="_blank">ala de modelat, nu mai gasesc exact modelul ala dar e ca asta numai ca urca pana sub sani materialul ala si www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4422309/Trail/searchtext%3ESLENDERTONE.htm" target="_blank">centura pt muschii abdominali, e pacat ca nu le merge site-ul original au ceva pb creca, ca explica mai bine acolo si vezi mai bine exact ce face, dar eu am folosit-o si pot spune ca da da rezulatate dar trebuie sa te tii de ea. Oricum dupa aproape un an de la nastere am slabit frumos si nu am folosit chiar cum trebuia centura si nici nu am facut sport sau ceva, deci la mine a fost ok si fara burtiera.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata,am implinit si noi 37 sapt!

si uite cum m-am trezit eu cu dureri mari de ligamente de nu pot sa dorm..offf

nu mai e nimeni treaza la ora asta?

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 21 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele, nu...nu am insomnii....pur si simplu azi sunt coplesita de emotii si nu pot sa dorm ..cred ca pe la 19:00 m-a sunat fosta mea colega de facultate si de camera....sa-mi spuna ca ieri 29 mai, ora 15:30 anascut-o pe micuta ei Teo...si am vb pana la ora 21:30...pt ca ea a vrut sa-mi povesteasca tot...asa cum a inceput, cum s-a terminat, cu lux de amanunte (a tinut sa ma sune ieri ca sa nu uite ceva, dragalasa de ea)...
Cred ca ieri am auzit o alta poveste a nasterii, cu foarte multe amanunte..si cumva altfel am perceput nasterea decat pana in acel moment.
Are o minune de copilas, a primit nota 10...
Spunea ca ar trebui sa doarma si ea la acea ora, dar de fericire (plangea de bucurie si la ora 19:00) nu poate....a zis ca de cate ori inchide ochii o vede pe Teo, incepe sa o cuprinda o emotie nemarginita, ii apare un zambet mare pe fata si gata somn!
Ea a nascut natural, fara epidurala......mi-a zis ca in Satu Mare nu a gasit un anestezist pregatit sa faca asa ceva...

Sper din suflet sa nu va fi plictisit cu ceea ce am scris eu....am vrut doar sa impartasesc aceasta bucurie cu voi...

Somnic usor la toata lumea

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ba da Ana, eu nu pot sa dorm...
...mie imi pare tare rau ca te chhinui asa pe ultima suta de merii...dar gandeste-te ca foarte curand ai sa scapi..

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput