Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 3
acs spune:
Dandusa, scumpa foc Crinuta cu baltoaca!
Cu mancarea e greu, adevarat, dar numai pentru ca eram obisnuita sa manance bine si tot :). Dar nu ma stresez, ca avem ciorba :). Adica vrea sa bea, cam orice. Deci ciorba zeama + legume pasate + carne mixata la biberon. Sau lapte (fara lactoza :( ) + cereale pe baza de orez, tot la biberon. Asta e! Se da el pe brazda :). Aaaa... si mananca covrigi, branza telemea si banana (n-o mai voia, dar de vreo 2 zile mananca din nou).
Si relativ la mai multi copii: Sa stii ca cel mai greu a fost (exceptand bolile) cand o aveam doar pe Maria, si nu glumesc. (Bine, nu pun la socoteala perioada imediat urmatoare nasterii.) Asta pentru ca eram foarte stresata si nu stiam o multime de lucruri.
Inca ceva: Ai tuns-o foarte frumos pe Raluca!
Raluca, arati foarte bine! Adina e frumusica foc!
Si aveti carucior ca unul de-al nostru :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dandusa spune:
quote:
Originally posted by acs
Si relativ la mai multi copii: Sa stii ca cel mai greu a fost (exceptand bolile) cand o aveam doar pe Maria, si nu glumesc. (Bine, nu pun la socoteala perioada imediat urmatoare nasterii.) Asta pentru ca eram foarte stresata si nu stiam o multime de lucruri.
asta ma face sa-mi doresc si al 3 lea copil,da' mi-e frica sa nu iasa doi,ca sanse mari avem...si uite asa ne facem 4
Kiki,
garga are vaicela sau am citit aiurea?
Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dianocica spune:
aelitaaaa ce-mi faci tu mie...am plans ca ai nascut, am plans de m-am lesinat toata cand am citit ce povesteai de sofia, apoi am vazut pozele si...da-i si plange...sunt perfecti!
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Laura13 spune:
salutari mamici!
de o sapt nu am mai citit nimic. dar azi am luat rezultatele si se pare ca ne-a ocrotit DD si de data aceasta. tata nu are cancer! plang de usurare, nu pot sa va zic ce a fost in sufletul meu.
as vrea sa revin si eu pe forum, sper ca timpul sa imi permita si sper sa reusesc sa citesc macar ultimul capitol sa ma mai pun la punct cu noutatile.
va pup si le multumesc celor care s-au gandit la noi in perioada de absenta.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Raluca_u spune:
Laura ma bucur din suflet pentru familia voastra.
te pup
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dia1609 spune:
fetelor, multumesc mult de idei, sugestii
se pare ca in mom de fata nu mai am dilema cu scosul sau nescosul biberonului de dimineata, ca nu mai am de ales, oana a facut o enteroviroza
azi dim la 6 jum cum nu s-a trezit pt lapte, s-a dus sotul sa vada dc da semne de trezire sau nu... si ardea toata ... a adus-o cu noi in pat, s-a fosnit, i-am dat lapte, a baut 150 ml spre mirarea mea si s-a culcat la loc..... pana la 9:30... dar ardea.... talpile efctiv frigeau... dormind dusa am dezbracat-o de pantalonii de pijama si am deschis larg geamul... treptat i s-a mai redus febra, dc nu vedeam ca scade o trezeam sa i-o iau (am aproximat noi ca avea pe la 39) si sa-i dau panadol sau nurofen... am stat non stop cu mana pe ea, am simtit cum scade febra, probabil frigul din camera a ajutat.... la 9 jum cand s-a trezit era moale-moale si maraita, si avea febra 38, dar mie nu mai mi se parea fierbinte, deci nu vreau sa ma gandesc cat avea cand dormea ... efectiv nu stiam de la ce i se trage, muci nu mai avea de vreo 4 zile (ca a avut o saptamana cu muci, dar fara alte simptome)_.... si a mancat dimineata branza cu avocado si cu banana... si a mancat mult, si atunci m-am gandit ca nu are rosu in gat dc nu mananca... si atunci am vazut ca are 3 bube rosii in pielea paroasa la nivelul fruntii, 2 dupa ureche si inca 2 pe mana... am zis ca sigur a facut varicela....am sunat pediatra (aia de la spital) si ne-a zis sa mergem s-o vada... cand sa iesim pe usa a facut un kk fff moale si in 10 minute inca unul apos ... offf......... si a vazut-o pediatra, vestea buna e ca nu are varicela, bubele se pare ca sunt ori muscaturi de ceva ori de la enteroviroza... vestea proasta e ca are enteroviroza, cica e plin de cazuri acum... si speram sa nu fie rotavirus, ca se pare ca e in floare in timisoara la copii in perioada asta .. pediatra zice ca orice ar fi, ne pune pe picioare in 2 saptamani cat mai avem pana tb sa plecam la mare ....ne-a trecut pe dieta (deci fara laptele de dimineata ), azi numai orez, carne fiarta/gratar de pui, morcovi, branza calcica, banana, mar copt, paste .... si apa la greu, dar apa minerala cu continut mare de saruri, deocamdata fara saruri de rehidratare... a, si fara siropuri gen nurofen si panadol pt febra, ca nu sunt bune pe diaree ... asa ca dc mai face febra, mergem pe varianta supozitor cu paracetamol sau pastile de paracetamol/nurofen luate pe gura (cica as putea sa-i dau sa inghita pastila, ca se poate la varsta asta ... sa vedem cum reusim chestia asta)... sper sa fie mai usor ca siropul, ca ala de nurofen oricum il scuipa/vomita, numai panadolul il ia de buna voie ... cam atata despre noi, sper sa se vada imbunatatiri curand, acum am culcat-o, era fff moale, a stat 2 ore numai la mine in brate, dar nu a mai avut scaun... sper sa-i treaca repede si sasscapam si de febra... si acum am mir ca a dormit dusa dimineata, cine stie de cand avea febra si ea nici macar n-a marait/plans deloc toata noaptea... chiar nu-mi imaginez cum nu ne-a anuntat ca nu se simte bine.... cand a mai facut febra noaptea, chiar si numai la 38 grade, a plans, s-a marait, acum era sleita cred, de aia a dormit asa....
gata va las, ma duc sa mai citesc din urma si ma duc langa ea s-o monitorizez :)
Dia1609 spune:
aelita, felicitari mami! ai 2 copii frumosi tare , iar tu arati minunat (chiar, vorba doniei, asa arata o lauza??? )... tie tare bine-ti sta gravida/lauza si asa copii frumosi faci, sper ca nu opresti aici! ma bucur ca ai laptic si ca andres (fff frumos nume) e mancacios!
bineinteles ca am plans si io cand am vazut pozele :)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chinico
intrebare.
daca primesc la pranz carne...se poate dimineata ou? sau seara iar carne/peste?..adica in aceeasi zi de doua ori carne sau carne si ou?
Beatrice (13.12.2006)
da, da si da. ca erau 3 intrebari parca :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
dia, imi pare tare rau de ce citesc :(( sanatate multa ii doresc oanei si sa treaca repede repede!! o singura mentiune am - in caz de diaree nu se foloseste supozitor de nimic, ca o dati si mai nasol cu kki... da-i panadol daca stii ca pe asta il ia, pe gura evident, sau pastila de paracetamol faramata, intr-o lingura cu apa... of of :(((
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
adeju, merci de precizari ... chiar acum mi-a zis husbandu' ca ce tin io minte cu supozitor ca nici din ala nu e voie .. si nici siropuri... doar pastila... o sa incerc cu ea (jumate de pastila) nesfaramata, ca cica e mai bine pt somacel... dc nu merge, atunci sfaramata
aaa, si mi-a mai zis o chestie ce m-a uimit (si pe care am si uitat-o, acu' mi-am adus aminte ): inainte de fiecare masa, sa-i dau o lingurita de iaurt din ala ordinar (deci nu danone, sau alte tampenii) pt bifidus, ca cica reface nu stiu cum flora si e f bun in caz de enteroviroza/diaree... a mai auzit cineva asa ceva????
bai,am fiert orez... si miroase toata casa a orez ... v-am zis ca mie nu-mi place orezul ... si mi-e asa de mila de ea ca tb sa manance orez asa gol ... si dc imi da si mie, tb sa mananc si io