Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Hai ca-s dusa rau...ignora-ma. Asta esti http://picasaweb.google.ro/adinutza.ungureanu/AdinaMai/photo#5199835205591608642 asa cum am presupus dar undeva am incurcat borcanele.
Din disperarea ca Garga nu se mai trezeste...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

uite-ma si nearanjata

in poza asta e o vecina cu baietelul ei cu care suntem tot timpul la joaca.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

la cate poze cu mine ati vazut in ultimele mesaje cred ca v-ati saturat asa ca i-au o pauza scurta, cat sa mai muncesc putin.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Hi, hi, hi...la cat de misto ai parul, textura lui si culoarea parului pari aranjata in toate pozele. Hai ma de ce nu mai vb cu mine? Ca mi-a casunat pe tine acu. Tanti din poze cu pulover in dungi gri cu negru e profa de aerobic? Ati terminat casa aia in constructie din poze?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

raluca....si eu te confundasem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

merci. Dana noastra m-a tuns prima data asa ca eu aveam parul mai lung. deci meritul este si al ei.
dupa cum se vede nu m-am intors la lucruri serioase.
daca KIKI vrea sa vorbeasca cu mine pot eu sa o refuz...
Adina, cea cu hanorac gri cu negru este contabil expert si este proprietara casei. ce se vede prin poze este foisorul pe care il recontruiesc, pt ca nu mai sunt multumiti de cum arata. avem si noi teren de casa aproape de ei dar noi inca nu ne-am apucat.


Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Kikineata, multumesc de intrebare! (din capitolul trecut :)) Victor e mult mai bine. Acum suntem la faza de reintrodus alimentele in meniu. Numai ca partea asta nu merge chiar asa bine, adica: azi ii dam cascaval, scaun moale, maine il scoatem. Si nu mai vrea mancare solida :(. Doar covrigi si branza (mai bine ar fi cascaval). Fructe sigur ar vrea, dar am ramas tot la banana si mar copt.
Si ca tot sunt la capitolul mancare si vad ca si voi vorbiti despre asta: Victor e (era) mancacios tare si foarte pofticios. Cu toate astea are (si a avut) perioade in care nu vrea lingurita. Am recurs atunci la mancatul cu mana (a mea), char si la restaurant, evident dupa ce ne-am spalat bine. Nu-l tenteaza sa manance singur, poate doar daca ia mancare de la fete din farfurie (dar asta le supara pe mancacioase :) ).

Luminita, ce ochisori are Stefy!!!

Aelita, sunteti superbi! Sa-ti traiasca mandrete de copii!

Yagmur, calatorie si distractie placuta. S-o pupi, te rog, pe Diana si din partea mea. Si evident, pupici si pentru tine si Luchita!
Alaltaieri am fost intr-o ipostaza asemanatoare cu cea povestita de tine relativ la Olimpia si Luchita: bagata intr-un tub sa-mi scot bursucul. De obicei nu-l las sa se urce pana sus pe topogan (de fapt topogane, ca-s mai multe, legate prin tuburi...) si bine fac :). Marti insa l-am lasat, ca voia baiatul. Se suie Ioana si-i zic: "Asteapta-l si pe Victor, sa va dati impreuna pe topoganul rosu". Fata cuminte se suie si asteapta acolo. Apare si Victor in patru labe din tub si da sa coboare in cap. Il ajut de jos, cu chiu cu vai si-l ridic in picioare. Cand il vad ca vrea sa se arunce pe topogan tot in cap: "Victor, in fundulet, ca Ioana". Numai ca Victor se aseaza in fund langa topogan. Bun si asta, dar cu toate indicatiile mele, se baga inapoi in tub. Ioana dupa el sa-l ajute sa iasa pe partea cealalta, dar da cu capul. Chitaie putin si-i trece. Insa Victor nu mai iese. Asa ca am lasat fata sa se joace si m-am cocotat (in fusta si tocuri, ca venisem de la serviciu direct in parc) pe scari si apoi in patru labe in tub. A fost o experienta interesanta :), se uita tot parcul la noi ca la circ (da-s obisnuita :) ), insa pe Victorila l-am dus la leagane :). Adevaru' e ca m-as da si eu cu el pe topogan si asa cred ca ar pricepe cum sta treaba, daca n-ar scrie mare si clar: "Maxim varsta 14 ani" (macar de m-as inscrie la numar de kilograme)

Capitolul incaltaminte: Eu i-am luat sandalute lui Victor de la Lumea Copiilor (un magazin pe langa casa) si am dat 90 RON. Mi s-au parut o avere :). Sunt din piele, partea de la calcai acoperita, varful nu, rosu cu negru, usori, cu talonet (nu tineam neaparat). Sper sa-l tina toata vara.
Fetelor le-am gasit la Piciul (pe Iancului), sandale din piele, talpa de cauciuc pe exterior, la 49 RON, chiar frumusele (roz, floricelke etc. :) ). Erau sandale si la 150 RON (deci triplu ca pret), tot din piele. Explicatia: cele ieftine sunt din China, cele scumpe din Turcia. Dar tinand cont ca-s tot din piele, au 2-3 barete, deci piciorul nu transpira, am preferat varianta mai ieftina. Insa lor le trebuie si o pereche de joaca, pentru parc, ca sigur nu rezista toata vara. Asa ca voi face o plimbare si pe la tarabele din Domenii (sandalele merg si de acolo).

Acum daca tot m-am pornit, va mai zic una: Victor e innebunit dupa haine noi. De fiecare data cand ii cumpar ceva sau primeste de la bunici, matusi etc., e obligatoriu sa le prezinte pe toate. De exemplu ia un tricou in brate, intins frumos pe burtica si merge la toti sa primeasca laude :). Dupa ce termina cu ale lui, le ia la rand pe ale fetelor si tot asa. Cu palariile si incaltamintea e la fel. Il face mama fotomodel :).

Din pacate in Herastrau nu ajungem :(. Maine serviciu, sambata botez si ne intoarcem duminica (nu stiu la ce ora). Nici macar nu stau cu bursucii de 1 iunie :(.
Dar va urez distractie placuta!


Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia,
nu stiu daca ai ce invata de la noi,dar iti spun cum sta treba cu meniul Crinutei intr-o zi normala...
micul dejun il papa cand se trezeste...,poa' sa fie7- 8 sau 9 dimineata...,in functie de asta mananca pranzul...,12 sau 13...,apoi somn...,pe la 16-17 mananca iaurt ,apoi iesim afara...,ultima masa o are inainte de baita...sau dupa baita cum doreste d-soara...
deci avem acelasi meniu ca voi mai putin mesele de lapte...,eu zic ca,daca sariti masa de lapte nu-i mare bai...,in sensul ca ai putea incerca sa-i dai sa bea din pahar,cana si tot ar fi ok...sau in combinatii cu fructe gen shake...
daca Crinuta ar dormi asa mult,eu n-as trezi-o,zau...,eventual nu mai iesiti afara (dimineata)pe ziua repectiva...
ai sa razi dar in disperarea mea de-a gasi o solutie pe care s-o accepte Crinuta,am furat idei din meniul vostru...
Kikineata,
nici eu nu-i dau zeama goala de la supa/ciorba...,poa' sa fiu nebuna sa fac asta...,paine nici eu nu-i dau f mult...,prin urmare,cand scot ciorba din oala,strecor zeama si las muuulte legume,carne si paste le pasez si amestec cu zeama cat sa stea in lingurita...,deci iese un fel de piure...
eu gatesc ciorba de curand si muuulte mancaruri de f curand...,special pt bubutza...,eee...,carnea/organele...le fierb tot timpul separat,deci din start sant prefierte...,si abia apoi amestec cu legumele intr-o apa curata...,toate impreuna fierb max 30 de min...,cu riscul de-a avea un morcov nefiert,pe care sa mi-l arunce Claudiu in cap...,da' prefer asa...decat sa fierb toata ziua la ciorba aia si sa n-am pic de vitamina...,asta-i valabil si pt felul doi...
Adeju,
si Crinuta are crocsi...,9,5 lei din cora,sant bestiali...,ce ma enerveaza este ca nu-i pot da fara soseta...,transpira piciorul,se freaca si face bubita...sant curioasa cum sant ai lui Eric...,se comporta la fel fara soseta?!
Dianocica,
nu mi-am propus sa-mi stresez copilul...,chiar cu riscul sa inebunesc eu...,n-o sa-i impun nimic...,niciodata!...,voi limita accesul la asa de multe...,atat!
limitele sant convinsa ca nu le va gasi singura...,mi-a dovedit-o clar...,n-o sa renunte la rontailei in favoarea unei mese sanatoase...,asa-s copii...
Flore,
felicitari1,ma bucur ca este bine!
ma intreb oare de ce ti-a zis sa-i iei pantof cu talpa rigida...,ca nu o ajuta deloc la mers...,eu imi imaginez piciorusele ei fixate pe o bucata de lemn...,cum va pasi ea apoi?!
felicitari pt masele
Ktrinel
zici ca n-ai ce vb,da' Julia este in greva foame...,pai baga si tu aici,plange-te...,nu vezi ca-i la moda greva asta...
sanatate multa,sa treaca gatul...
Aelitaaaaaa,
,vaaai ce-am mai planssss,nu-mi revin...si la pozele lui Mada la fel am plans...,atata dragoste,atata daruire vad acolo...,Sofia este minunata in postura de sora mai mare,ce frumos il tine de manutaaaaa,doamneeee abia astept s-o vad si pe-a mea,nu mai pot de nerabdare...,ce ma bucur ca te-ai refacut as arepede,imi dai sperante...si tu............,vb Doniei...,arati superrrrrzici ca Sofia bea laptic???,superrrrr tareeeeee,eu chiar imi facem prb gandindu-ma ce-o sa fac cu extra laptle...si uite ca m-ai luminat
Donia,
zi repede cu ce pot sa te ajut,sa nu cazi in depresie ca nu vreauuuuu
la Crinuta nu te gandi ca gatesc pe bune 6 feluri de mancare...,unul este supa/ciorba...,altul este felul doi...si un al 3 lea erau ou fiert,soldatei cu branza si masline,sau soldatei cu unt si rosii sau legume fierte rapid...,sau orez cu lapte,gris...,o budinca cu branza...,cascaval cubulete...,branza cu smatana si marar...,mamaliga+branza+smantana...ce mai gaseam si eu prin casa...,na...,cand nu vrea ,nu vrea...si mitul cu caldura nu-l cred,pt ca ,daca asta era motivul nu manca nimic...
si Crinuta bea lapte rece de la frigider si-i place f tare




Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Raluca, in primele poze nu te-am recunoscut ..... deh, batranetile.... tare fain te-a tuns Dandusa
Acs, ce bine ca la noi nu scrie nimic.. eu ma dau cu rugbistul ca nu am ce sa fac... el nu se aseaza in fund dar vrea sa coboare pe picioare.... e de coma cu el.... poate iau vreo amenda
Scriu cu nasul plin de muci si plangand de zor.. nu va panicati: incep sa urasc primavara... alergia asta la polen ma doboara... iar medicamentele ma drogheaza

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Acs,
cand citesc de probleme mai mari ca ale noastre cu mancatul...,parca-mi vine sa-mi sterg mesajele zau...,multumesc lui d-zeu ca n-am trecut prin ce treceti voi...,s-o luam de la cap cu diversificarea si sa mai ai si alti doi copii,offf ce greu trebuie sa fie...


in incercarea mea de-a face copilul sa se simta bine...,sa pape cu drag etc...,ieri am iesit in parc inainte sa inceapa furtuna...,am ajuns in parc ne-am cuibarit intr-una din casutele piticilor...,am asteptat linistite ploaia...,a venit ploaia...,am admirat " apa",am tipat ne-am distrat...,eram singurele nebune din parculet...,ne-am relaxat...apoi am scos arma ,iaurtul...,nici n-a vrut sa auda...,era rece de la frigider...,eram afara in aer liber,eram relaxate...,apoi am scos cascaval bucatele si mar taiat si curatat...,am scos piersici n-a vrut si gata...,n-am rezistat si am scos arsenalul de biscuiti...,cu susan,cu crema si cu mac si ne-am distrat de minune...,ploaia s-a oprit,am iesit din casuta...,ne-am descaltat ,am luat toate baltoacele la puricat...,s-a spalat cu apa din baltoaca pe umeri si pe fata...,am plecat intr-o plimbare pe langa lac...si cum mergeam eu inaintea ei...,aud un tipat...,cazuse intr-una din baltoace...,era plinaaaa de noroi...,s-a enervat cumplit,a inceput sa planaga si-mi arata ca-i muradara...,si-a pus in cap si pe fata...rochita ei alba cu bretelute era neagra...,am ras in hohote cum n-am mai ras de muuult,nu-mi venea sa cred cat de dulce era...,am mers pe jos juma' d eparc in cautarea unei tasnitori...,toata lumea care-o vedea radea...,era atat de dulceeeee...cu sandalutele intr-o mana si mudara din cap pana-n picioare...

Crinuta va salutaaaaffghjjkkl;l;ll;l;kljgewargvbn njhokl;/;/;lkjmchj,m


Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput