Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

mexxa, imi pare rau de faza cu anestezistul! i-l vreti voi doar pe acesta sau e sigurul de fapt care face anestezii la copii?
tine-mi pumnii sa nu se agraveze pana se intoarce!
tanima, pup Rares sa-i treava repede! si mi-e imi e teama sa nu ajung cu Eric ca ncii el nu e inca decalotat de tot! aiic pana la un an nu m-ai lasat sa-i umblu deloc acolo, iar dupa un an doar o data pe spatamana dupa baie mi-au zis!
Gety, sper ca e bine Maria si ca a fost doar o indigestie, sau poate s-a agitat prea tare imediat dupa masa?
lexi, am vazut Maria harnicutza! data viitoare cand ne vedem ii punem sa lucreze in echipa!
Lilina, drum bun la mare, vreme frumoasa si distractie!
Tasia, distractie si tie la bal! asteptam pozele!
Lyana, bun revenit printre noi! o sa o treaca Sandra pe Teodora pe listuta cand va revenii!
Ramo, ai un pm!

va pup pe toate,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

beatrix...este in primul rand cel mai bun din Moldova pe pediatrie...apoi el a fost prezent la fiecare interventie a lui Sebi...tot el este seful sectiei de reanimare unde va fi transferat Sebi imediat dupa operatie.
El ne pune la dispozitie o rezerva, asistenta si infirmiera permanenta langa salon avand in vedere cat de mic este Sebi.
Apoi intr'adevar avem si o relatie...k in ziua de azi daca nu ai relatii esti mor.Sebi cel putin daca nu aveam atatea relatii sau bani ca sa dam drepturile...era mort de mult!

Gata am pus borsuletul..am terminat si tortul...pot sa stau la taclale pe net

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, nu faci o poza la tortulet? Sa papam si noi? Imi pare rau ca vi s-au dat planurile peste cap, tinem pumnii lui Sebicu in continuare.
Lexi, face o gramada de treburi Maria, felicitari!!
Crisnemes, iti trimit PM. Sper sa fie ceea ce cauti aparatul pe care l-am vazut eu.
Gety, tinem si noi pumnii Mariei, sa fie ok la cresa. Imi pare rau ca a vomat, sper sa nu se repete.
Tanima, sanatate lui Rares, sa-i treaca repede tusea si mucisorii.
Tasia, asteptam poze!
Beatrix, voi ce mai faceti?

Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

In sfarsit am scapat de examen!

Mexxa, Lilina, Sandra, multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!

Andra, Dudu poarta la incaltari 21-23, depinde de firma, dar mai mult 21. Si asta cu toate ca este mai inalt decat alti copii de varsta lui! Cat priveste fructele, are gusturi in functie de sezon: iarna mananca grefruit, mere si banane, vara trecuta a mancat de toate mai putin capsuni, anul acesta a gustat capsuni (dar nu a parut prea impresionat, erau de gradina, adica nu foarte mari...) iar la persici si caise le asteptam inca pe cele Made in Romania.

Roxana, bafta cu Daria la cresa! Si sarcina usoara in continuare! Noi vom incepe acomodarea la gradi pe 20 iulie (mai putin copii, mai putine viroze, sau cel putin asa speram!). Dudu va merge la gradi la care merge si verisoara lui mai mare (pe langa Unirii). Oricum, de abia in jur de 15 august vom avea discutia "finala" cu bona: daca Dudu nu se acomodeaza, ramanem in formula actuala, daca insa se acomodeaza iar bonei nu o sa ii convina oferta noastra, va trebui ca si noi si ea sa incepem cautarile. O sa resimtit cam o luna costul dublu (gradi si bona) dar nu ne permitem riscul sa renuntam la ea pana nu vedem ce si cum.

Monica, vad ca pana la urma mergeti la Albena. Si noi, la Nisipuri, dar din 15 august.

Noi ne bucuram ca in sfarsit am reusit sa facem vaccinurile restante. Acum ne mai pregatim pt un set de analize de bilant, o verificare IDR (nu stim daca a prins vaccinul din maternitate, nu are nici un semn pe mana) si, dupa ce implineste 2 ani, vaccinul Prevenar (mai ales ca il vom duce in colectivitate).

In rest, toate bune: este foarte neastamparat (fetele din Titan stiu de ce!) si are mereu vanatai pe frunte! In sfarsit am inceput sa ma mai "obisnuiesc" cu ideea, iar el cu durerea (nici nu mai recationeaza cand se loveste, vedem doar urmele incidentului). Are si el "crize" de prsonalitate, dar daca nu ii dam "apa la moara" se calmeaza destul de repede. Taica-su l-a si certat de cateva ori, vad ca deocamdata nu se agraveaza. In schimb nu ii tace gurita o clipa, fie canta, fie "doar" vorbeste. Uneori face mici propozitii gen "Mnimie buf patu" adica... Winnie a cazut din pat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, off, tinem si noi pumnii sa nu se agraveze urechiusa lui Sebi!
Gety, sanatate Mariei, poate a fost doar o intamplare urata. Maria mea a vomitat acum 2 zile din cauza durerii de dinti. Am vazut poze cu tiza noastra la tara, foarte frumoase. Imi plac la nebunie ochisorii Mariei tale.
Beatrix, neaparat ii punem la treaba data viitoare Cum mai merge cu lucrarea?
Xandrutza, ti-a facut mexxa chef de facut tortulet?
tasia, distractie placuta la bal.
Lyana, bine ai revenit printre noi. Am tras cu ochiul la pozele Teodorei, e o frumoasa si ce ochi superbi are!
Mi-e dor de cateva mamici care nu prea au mai dat pe la noi: pufymic, MamiLili, Ignatica, Susa, lakioana... Pe unde umblati? Mai dati si voi un semn de viata!
MamiLili, ai plecat cumva la Zuerich pentru Campionatul European?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gata borsuletul...am mancat si o felie de tort....mama ce bun a iesit.Astept sa vina sotu...sa il vada...apoi il pap pe tot

Chiar asa..fetele pe unde sunteti...cam liniste pe aici.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara! Ma chinui de o groaza de timp sa editez listutza, este groaznica reclama la pampers .

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloisefabi mamanac fructe zilnic si ii plac foarte mult. Frctul lui preferat e banana, mamanca cel putin una pe zi. Eu nu-i dau absolut nimic dulce, deaceea fructele pentru el sunt ca un desert. Capsuni mananca cu putina miere de albine pe ele.
Fabi poarta 23 la sandale.

princess, ramomar, angel_lexi, gety am vazut pozele sunt foarte dulci bucuriile

mexxa Si lui Fabi ii plac la nebunie snitele din file de peste, din pangasius ai fac deobicei

scumpik_lui Bafta multa la examene.

monica Fabi imi aduce in fiecare dimineata cand se trezeste papuceii de casa si babetica, e nedespartit de ele. Nu-mibat capul sa-i pun cea in picioare ca imi aduce el sa i le pun in picioare daca ii scapa. La culcare illas fara sosete pentru ca stiu ca nu-i comod sa dormi cu sosete.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mexxa Fii otimista,totul va fi bine

tanima Fabi e decalotata de la primele luni, nu am avut probleme cu cocoshelul si sper nici sa nu avem. E bine totusi ca a fost "taiat" va fi un baiat frumos sanatos si bun la toate

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Xandrutza, ti-a facut mexxa chef de facut tortulet?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Daaa!! Am o perioada de cand o tin numai in torturi

Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput